View Full Version: Atrisinātas Uzstādīšana problēma ar vbseo
1. Es lietoju vbseo 3.2.0, nevaru atrast šo kodu iekšpusē functions_vbseo_createurl.php failu, piemēram, mācības readme.html:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);
Es jau meklēt iekšpusē visas vbseo failus, pārāk, bet joprojām aprunāt atrast
lūdzu, palīdziet, let me know, ja Jums vajadzīga mana ftp, un citas detaļas
2. Vai joprojām nav risinājuma vēl tik mēs dont nepieciešams, lai izslēgtu "Aizvietot" Meta Keywords "Informatīvā?" par noklusējuma valodu, piemēram, pirms lietojat vBET? Tāpat, izmantojot nosacījuma varbūt vbseo failiem
Puiši es varu iegūt atbalstu šeit lūdzu:) tiešām nepieciešama palīdzība šeit
i jau iegādājušies vbet vairāk kā 24 stundas iet, bet tomēr aprunāt to instalēt, jo minēto problēmu
Hi.
1. Lūdzu, atjauniniet savu vBSEO. Jūs izmantojat veco versiju.
Ar savu versiju, jūs joprojām varat izmantot vBET, bet tas netiks integrēti ar vBSEO, tādēļ saites netiks tulkota. Visi pārējie vBET funkcijas strādās labi.
Jūs varat arī meklēt sevi kodu, kas ir atbildīga šo veco vBSEO versiju, lai iegūtu pavedienu virsrakstus un to aizstāt appropriatelly, ja nevēlaties, lai atjauninātu vBSEO. Kā mājienu es varu pateikt, skatīties, kur tiek izmantota funkcija vbseo_thread_seotitle. Lūdzu, ņemiet vērā, ka gados vecākiem vBET versijas strādāja ar vBSEO 3.2.x (kā es atceros mūsu forumā strādā pie 3.2.2), un integrācijas process tika dažādas, bet šajā brīdī tas nedarbosies, tāpēc es nevaru jums veco integrācijas instrukcijas. vBSEO mainīja savu kodu un vBET darīja, tā integrācija arī bija jāmaina.
Es tikai pārbauda un 3.2.2 vBSEO kods, jūs varat atrast:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Tātad jums vienkārši ir pārāk vecs, - netiek atbalstīta versija. Lūdzu, atjauniniet vai izmantot vBET bez saitēm tulkojumu (nav labākais jūsu SEO), vai atrast kodu, kas būtu jāmaina, un mainīt to.
2. Tajā brīdī šis variants ir izslēgts. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas neietekmē jūsu SEO, tāpēc, ka meklētājprogrammas vienkārši ignorē atslēgvārdiem meta tag, un izmanto īstu lapas saturu indeksācija.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):