Виев Фулл Версион: Решити ЛинкБацк у архиви / мапа
Субмит вбет у архиви / мапа је непостојећи линк. Овај линк не ради. Мртви линкови су лоши за СЕО.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
можете да налепите УРЛ адресу на овај сајт са овим непостојећи линк? Ако можете, овај линк може бити од вашег или нашег форума.
То је исто овде.
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/арцхиве/
Карика у подножју стране заставе.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ок хвала, ја ћу то проверити
Решен и да ће бити укључени у следеће издање. За брзо поправити молим:
1. Едитујте / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
2. Пронађи:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Заменити:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Ова исправка изазива празан екран, цмон човек, увек урадите, пола ассед поправља, зар не тестирање ове ствари?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Молимо вас да замените стари складу са овом новом код:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
пхп ббцоде брише "на крају кода (пре </ див>). да га замените са овим новим код све ће радити.
Извините због тога.
Додајте шта знак? Ваш поправити је хаос.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
види претходни пост и покушајте поново молим
Потврђујем - то је неки СМФ грешке у ПХП-у ББКод. Такође - сећам да када сам поставио грешком код да замени као код наћи - али то је било безазлено, јер није био у стању да необрађена.
Такође, у овом случају због вБулллетин грешка није била у стању да необрађена дате инструкције. Ако сте управо јелен инструкција - ви не би могли да то урадимо, јер СМФ ПХП ББЦоде грешке такође променила текст наћи. Тако да треба да престанете на корак, уместо да сте управо направили сами промене у коду и овом избио ваш форум.
Сада је исправљена (промењено у Цоде ББЦоде), али имајте на уму да нисте јелен упутства и то је био узрок вашег форума паузе. Такође, наравно Веома ми је жао због овог инцидента - обично сам поверење у вБуллетин ББЦоде. Овај пут је била грешка.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):