Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Lankomumo statistika, archyvas / Struktūra
Lankomumo statistika vbet archyvas / Sitemap neveikiančią nuorodą. Ši nuoroda neveikia. Neveikiančios nuorodos yra blogas SEO.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
galite čia įklijuokite URL šią svetainę ši neveikiančią nuorodą? Jei galite, ši nuoroda gali būti jūsų ar mūsų forume.
Jis yra tas pats čia.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
Nuoroda į apačią vėliavėlėmis.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ok, ačiū, aš tai patikrinti
Išspręstos ir bus įtraukti į kitą spaudai. Norėdami greitai nustatyti, prašome:
1. Redaguoti / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Ieškoti:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Pakeisti:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Ši pataisa sukelia tuščią ekraną, cmon žmogus, visada tai padaryti, pusę ASSED nustato, ar jums ne išbandyti šią medžiagą?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Prašome pakeisti savo seną atitiktų šį naują kodą:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Php bbcode ištrinti kodo pabaigoje (prieš </ div>). jei jį pakeisti šį naują kodą viskas veiks.
Atsiprašome už tai.
Pridėti kas ženklas? Jūsų nustatyti yra netvarka.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
žr. ankstesnį postą ir bandykite dar kartą prašome.
Aš patvirtinu, - tai yra kai vBulletin klaidų PHP bbcode. Taip pat - nepamiršti, kad kai aš per klaidą kodą pakeisti kodą rasti - tačiau tai buvo nekenksmingas, nes ji negalėjo į pūdymas.
Taip pat dėl vBullletin klaidą negalėjo pūdymas pateiktos instrukcijos. Jei esate pūdymas tiksliai instrukcija galėtumėte būti negali padaryti, nes šį vBulletin PHP bbcode klaidos, taip pat pakeisti tekstą rasti. Taigi, jūs turite žingsnis, vietoj, kad jūs tiesiog sau pokyčius kodo ir tai sugedo jūsų forumą.
Ištaisyti dabar (pakeistas KODAS bbcode), tačiau prašome nepamiršti, kad tu ne pūdymas instrukcijas ir tai buvo jūsų forumą pertraukos priežastis. Taip pat, žinoma, aš labai apgailestauju dėl šio incidento - paprastai Tikiu vBulletin BBCodes. Šį kartą tai buvo klaida.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):