Виев Фулл Версион: Решити ЛитеСпеед
Здраво, могу ли добити неке информације или потврде да вБЕТ ради са ЛитеСпеед молим вас?
Хвала!
У овом тренутку нисмо покушате да користите вБЕТ под ЛитеСпеед. То би требало да ради без икаквих проблема са линковима типа са језиком параметар. Али ако желите да га користите са СЕО бојама онда мора да постоји подршка за преусмеравање правила. Реците нам да ли та подршка постоји - ако користите СМФ са вБуллетин под ЛитеСпеед и то је онда ради сигурно можете користити вБЕТ тамо - само треба да препише правила за ЛитеСпеед. У том случају - молим вас дајте нам своје пуно правила преусмеравања и ми ћемо вам вратити ажурирана правила за вБЕТ:)
То је оно што сам добио од моје хостинг фирму:
ЛитеСпеед је компатибилан са Апацхе 2.к стилу преписе. Једноставно спусти их у хтаццесс. Као и обично са Апацхе.
Тако да би знали шта да радите одатле ваљда.
Хвала Михал!
У том случају требало би да вБЕТ нормално ради на ЛитеСпеед без проблема и са нормалним упутства за инсталацију:) Ако - јер нисмо га тестирамо, али увек можете да урадите са нашим бесплатну верзију ако и даље размишљате о куповини плаћа један. Тако да можете да проверите без икаквог ризика, затраже помоћ у случају проблема, а онда боравак са слободним једног или купите платили један, ако желите да га много боље и брже:)
Реците да вам је потребно овде наша будућност помоћ? :)
ехххх ********** хвала Михал. Ја сам платио верзију за сличне 3 месеца већ. (ЦреативКс **********. иСпи ....)
Да - али је неко други питао о томе, такође, тако да сам дао генерички одговор и дао му везу тамо у пм - жао због конфузије;)
Као што сам сада разумем да ради на ЛитеСпеед и можемо означити ово питање решено - Да? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):