PDA

مشاهده نسخه کامل : حل LiteSpeed

Taurus
20-07-10, 19:47
سلام ، می توانید برخی از اطلاعات و یا تایید اینکه آیا آثار فعال تصدی با LiteSpeed لطفا را دریافت کنم؟

با تشکر از شما

vBET
20-07-10, 19:56
در این لحظه ما را امتحان کنید نه به استفاده از فعال تصدی تحت LiteSpeed. باید بدون هر گونه موضوع را با نوع ارتباط با پارامتر زبان کار می کنند. اما اگر شما مایل به استفاده از آن را با جوهر SEO و سپس حمایت از قوانین تغییر مسیر باید وجود داشته باشد. لطفا به ما بگویید که چنین حمایتی وجود داشته باشد -- اگر شما با استفاده از اصلی تحت LiteSpeed با بایگانی و آن را در حال کار سپس برای مطمئن شما می توانید فعال تصدی وجود دارد استفاده کنید -- فقط نیاز به بازنویسی قوانین برای LiteSpeed. در صورتی که چنین -- لطفا قوانین تغییر مسیر کامل خود را به من بدهید و ما به شما خواهد داد به قوانین به روز شده برای فعال تصدی :)

Taurus
20-07-10, 20:37
این همان چیزی است که من از شرکت میزبانی وب :

Litespeed سازگار با سبک 2.x آپاچی بازنویسی است. به سادگی آنها را به به. htaccess تغییر نام دهید به عنوان شما به طور معمول با آپاچی را رها کنید.

بنابراین شما می دانید که چه گمان می کنم وجود دارد.

میشل!

vBET
20-07-10, 21:01
در چنین فعال تصدی مورد به طور معمول باید در LiteSpeed بدون هر گونه مسائل و با دستورالعمل های نصب عادی کار می کنند :) -- چرا که ما آن آزمون نیست ، اما شما همیشه می توانید آن را با نسخه رایگان ما انجام دهید اگر شما هنوز هم در مورد خرید یکی از پرداخت فکر کردن. بنابراین شما می توانید آن را بدون هر گونه خطر ، درخواست برای کمک در مورد از مسائل ، و سپس با یکی از آزاد ماندن و یا خرید یکی از پرداخت اگر شما می خواهید آن را بسیار بهتر و سریع تر :)

لطفا بگویید آیا شما نیاز به کمک در آینده ما؟ :)

Taurus
21-07-10, 03:24
ehhhh ********** با تشکر از میشل. من نسخه پرداخت شده برای مانند 3 ماه است. (CreativX **********. عبور....)

vBET
21-07-10, 07:20
بله -- اما کسی دیگری درخواست در مورد آن بود ، بنابراین من پاسخ عمومی داد و به او پیوند دارند وجود دارد در PM -- با عرض پوزش برای سردرگمی ؛)

همانطور که من درک می کنم در حال حاضر مشغول کار بر روی LiteSpeed و ما می توانیم این مسئله را حل خوانده شده را علامت -- بله؟ :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations