Zobacz pełną wersję: Rozwiązany LiteSpeed
Cześć, mogę dostać informacji lub potwierdzenie, czy działa vBET z LiteSpeed proszę?
Dzięki!
W tej chwili nie spróbować użyć vBET pod LiteSpeed. To powinno działać bez problemu typu powiązań z parametrem języka. Ale jeśli chcesz go używać z farbami SEO to musi być wsparcie dla reguł przekierowania. Poinformuj nas ma takie poparcie istnieje - jeśli używasz vBulletin z vBSEO pod LiteSpeed i to działa to na pewno możesz użyć vBET istnieje - wystarczy przepisać zasady LiteSpeed. W takim przypadku - proszę podać nam swoje imię zasady przekierowania i otrzymasz z powrotem aktualizowane zasady vBET:)
To co mam z mojej firmy hostingowej:
Litespeed jest kompatybilny z apache 2.x stylu przepisuje. Po prostu upuść na. Htaccess, jak zwykle z apache.
Więc wiesz, co zrobić z nie sądzę.
Dzięki Michał!
W takim przypadku vBET powinno działać na LiteSpeed bez żadnych problemów iz normalną instrukcją instalacji:) Jeśli - bo nie testowałem, ale zawsze można to zrobić z naszej darmowej wersji, jeśli wciąż myśli o zakupie płatnej. Więc można to sprawdzić bez ryzyka, poproś o pomoc w przypadku problemów, a następnie pobyt bezpłatny jednego lub kupić wypłacane, jeśli chcesz mieć to lepiej i szybciej:)
Proszę powiedzieć, czy potrzebują naszej przyszłej pomocy tutaj? :)
ehhhh ********** dzięki Michał. Mam wersję płatną do jak 3 miesiące wcześniej. (CreativX **********. iSpy ....)
Tak - ale ktoś inny pytał o to również, więc dałem ogólne odpowiedzi i dał mu link, w PM - przepraszam za błąd;)
Jak rozumiem, teraz pracuje nad LiteSpeed i możemy ten problem rozwiązać znak - tak? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):