Виев Фулл Версион: Решити вбет повреде безбедности
хттп://ввв.хотслот.орг/нев-мембер-интродуцтионс/
Ја сам ради вбет и 4.0.3
Изгледа ЈС вируса преусмеравање добио у од вбет.
Ја ћу цхецк ит брзо. Шта вируса мислите и како мислите да је добио од вбет?
ми покушавамо да вам помогне да господине .. Очигледно Није твоја кривица! Али, ако можете помоћи у проналажењу далеко од овог понови то би било кул.
хвала
хттп://ввв.хотслот.орг/нев-мембер-интродуцтионс/
Ја сам ради вбет и 4.0.3
Изгледа ЈС вируса преусмеравање добио у од вбет.
Проверите изнад линка, његова прилично очигледно на преусмеравање. АВГ блокира мој прегледачу након тога.
хттп://ввв.хотслот.орг/вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Видим да ваша главна страница не ради исправно - излаз ХТМЛ је рез. Шта се променило од прошлог пута када је Форум води на одговарајући начин?
Проверите изнад линка, његова прилично очигледно на преусмеравање. АВГ блокира мој прегледачу након тога.
хттп://ввв.хотслот.орг/вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Да видим ово преусмеравање, али није пронашао узрок - писали сте о неким вирусом па сам мислио да знате шта пишете о томе. Молимо да опишете шта АВГ значи?
Ја сам истражни ово питање сада и у лог видим да линк који сте дали даје чудан хтаццесс преусмерити на:. / Вар / цхроот / хоме / цонтент / Х / / Т / хотслот / хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
шта изазива ту сврху УРЛ адресе у претраживач. Питам управо сада зашто вБЕТ никада неће угледати члан увођење УРЛ адресе ... Изгледа као нека преусмеравања долази раније, али ја то не видим у хтаццесс.
Уколико имате информације чак који би могао да помогне - молим вас да га.
Добро питање. Форум је у потпуности функционалан синоћ. Јутрос је када се то догодило.
ми покушавамо да вам помогне да господине .. Очигледно Није твоја кривица! Али, ако можете помоћи у проналажењу далеко од овог понови то би било кул.
хвала
Ово није очигледно у овом тренутку - морају да буду први дијагнозе.
Добро питање. Форум је у потпуности функционалан синоћ. Јутрос је када се то догодило.
Питајте особе које имају приступ вашем форуму - сте већ имали проблем да је неко уклонио вас фајлове са сервера. Требало би да ограниче приступ тамо и променити све лозинке. Ми смо већ сте дали савет да промените ФТП лозинка, а ви га игнорисали после неке датотеке нестану са вашег сервера ... Молимо вас да размислите поново то да урадим.
Такође - као што сам написао ваш главни страна није на одговарајући начин ствара, оно што није вБЕТ грешка и показује да цео форум статус је пала. Могуће је да су ти чудне редирекције јер се ради о вашем форуму веће питање и када поправити ваш проблем форуму онда ће све поново раде. Наравно, ово је само могућност, али сада могу да кажем да нека питања очигледно нису вБЕТ грешка.
Да ли имате неке редирекције правила пре него што хтаццесс фајл -. На Апацхе конфигурације нивоу? Чини се да преусмеравање се дешава пре него што вБЕТ правила предузима акције и то је могући узрок проблема. Ако имате - молимо Вас да оне овде. У овом тренутку ја немам други појма зашто је преусмеравање урађене пре вБЕТ важи правило ...
Такође, ако имате резервну копију од јуче - молимо вас да размотрите да га користе.
Било повратне информације на последњу поруку? Треба ми било који информације можете ми дати да вам помогне да се реши овај проблем.
Безбедносно питање - Енглисх СЕО Форум (хттп://ввв.вбсео.цом/ф3/сецурити-иссуе-41463/)
Не знам шта да кажем?
Још увек постоји
Безбедносно питање - Енглисх СЕО Форум (хттп://ввв.вбсео.цом/ф3/сецурити-иссуе-41463/)
Веома дуго Портал - да ли постоји нешто у вези са вБЕТ?
Повратну информацију да наш последњи поруке?:
Надам се да поправити је обезбеђена за ову ускоро.
Ја очигледно не знам ништа о овим стварима момци .. Мој Тецхс суди за цео дан и нема среће. Једини начин да се контролише од форума опет је био да се у основи почне изнова и губе свих садржаја.
Немам појма шта се десило. : Д
Ово је озбиљан проблем.
Инвалидитетом сада док се ово питање је дијагностикован и фиксне.
Не желим други чланови нервозна о томе. Михал је професионалац. Његова ради добро и даље, можда своје како ради у 4.0.3? ко зна, али смо морали да онемогућите цео форум и функције и изгубили смо сви задовољни. Страшна вест из много разлога, очигледно Гоогле и већина безбедносних софтвера ће блокирати улазе у ваш УРЛ. Ми само треба да сазнате како се у паклу су експлоатисане. Ово није лак задатак. и знам ништа о овим стварима! Нисам сигуран да ли Вбет је у мом Админ секцији да покуша да поправи или не и да покуша да утврди како се то догодило. Надам се да су због ове повреде безбедности никада неће бити фиксна други мудри и то су најбољи избор.
Нисмо отишли администратора КП. Још увек није добио повратну информацију о томе постављена питања. Ако имате техничких момак пун приступ вашем форуму - замолите га. Да ли имате било каква правила преусмеравање на Апацхе конфигурације нивоу?
Такође, да ли сте пронашли оно је проблем са вашим главну страну генерације? - Имате питања која нису у вези са вБЕТ, а они Редирекција може бити нежељено дејство вашег форума већи проблем. Да ли било шта је направљен у овој области?
Молим вас детаљи АМ приступ за администратора ЦП - Ја ћу у потпуности диссабле вБЕТ да провери да ли има икакве везе са овим питањем.
Ово је озбиљан проблем.
Инвалидитетом сада док се ово питање је дијагностикован и фиксне.
У овом тренутку не постоји коначна дијагноза ипак. Не знамо које измене је урађено зато форуму последњи пут био у функцији. Ми не знамо да ли било кршења безбедности је направио вБЕТ. Знамо да Форум био сломљен у областима које нису везане за вБЕТ. Ми знамо да је неко имао приступ овом форуму, јер је било проблема са недостајућим датотеке пре него што и није лозинке је промењен власник.
Наши стварни дијагнозу показује да власник форума није имао појма шта он пише о у први пост. Дакле, сигурно можемо рећи да није било никаквог вируса ЈС добила је вБЕТ. Линк који је дат нам је преусмерен нечим пре него што је добио на вБЕТ хтаццес правила.. Сумњамо да је то нешто на Апацхе конфигурацију нивоу, али не можемо бити сигурни, јер смо добили нема сарадње од корисника власник у овој области. Али, сигурно није било било ЈС - зато што ЈС је процењен на претраживача страни и они редирекција је урађена на серверској страни. И као што сам већ писао - то је направљен пре него што вБЕТ је било какву акцију - дијагностикује историје додаје у вбентерприсетранслатор_сео - ово је први приступна тачка да бисте вБЕТ и целе форуму. Дакле, зато што постоји УРЛ адреса је већ променио сумњамо неки виши ниво питања. На овом форуму страницама је генерисање само у пола јер није преведен погледа шта потврђује нашу осумњичених. И даље - то су само осумњичени, јер смо добили нема сарадње са форума власник питао областима.
Недуго - то може да има никакве везе са вБЕТ. Да ли је могу имати неке везе са вБЕТ. Ми смо потпуно ће онемогућити вБЕТ на форуму да провери да ли је у вези са вБЕТ уопште.
У овом тренутку имамо право да верујемо да повреде безбедности, узрок је лоша безбедносна / администрације за управљање. Претходна питања на овом форуму је то зато што привукли акције (уклоњен. Хтаццесс правила, уклонити цео датотеке). Наш предлог, с обзиром када су неки фајлови нестану, да промените ФТП лозинке је игнорисана.
Имајте на уму да смо још увек у том питању и као што сам написао не постоји коначна дијагноза. У овом тренутку чека власник повратне информације.
Вратио Жао ми је ...
Дакле, да скратим причу смо изгубили све и отпремио свеже .. Ми и даље добијамо ово, међутим ...
Да ли ово има икакве везе са ВБЕТ?
Захваљујући НЛП-ЕР уживате аутоматским преводима (вБЕТ 2.4.3)
<див ид="фоотер_цопиригхт" цласс="схаде фоотер_цопиригхт">
Захваљујући <а хреф="хттп://ввв.форум.симпле-нлп.пл/"> НЛП-ЕР уживате </ а> аутоматски преводи (вБЕТ 2.4.3) <бр>
</ Див>
Мислим да 1. кључну реч и 1 урл је довољно ако је.
Вратио Жао ми је ...
Дакле, да скратим причу смо изгубили све и отпремио свеже .. Ми и даље добијамо ово, међутим ...
Да ли ово има икакве везе са ВБЕТ?
Мислим да 1. кључну реч и 1 урл је довољно ако је.
Зашто користите бесплатну верзију? Имате лиценцу за плаћени један. Шта сте цитирали је излаз из бесплатној верзији.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):