PDA

مشاهده نسخه کامل : حل فعال تصدی نقض امنیتی

hotslot
12-05-10, 16:22
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/

من در حال اجرا فعال تصدی و 4.0.3

به نظر می رسد ویروس JS تغییر مسیر از فعال تصدی کردم.

vBET
12-05-10, 16:58
من آن را سریع چک کنید. چه ویروس را متوسط و چگونه شما فرض کنید آن را از فعال تصدی کردم شد؟

hotslot
12-05-10, 17:03
ما در تلاش برای کمک به شما آقا.. بدیهی است این تقصیر شما نیست! اما اگر شما می تواند کمک به دور از این اتفاق می افتد دوباره خواهد بود که سرد.

با تشکر از شما

hotslot
12-05-10, 17:13
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/

من در حال اجرا فعال تصدی و 4.0.3

به نظر می رسد ویروس JS تغییر مسیر از فعال تصدی کردم.

چک لینک بالا ، خود را بسیار واضح در تغییر مسیر. AVG مسدود مرورگر من بعد از آن.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php

vBET
12-05-10, 17:27
من را ببینید که صفحه اصلی شما کار نمی کند به درستی -- HTML خروجی قطع است. چه از آخرین دفعه تغییر کرده بود که انجمن را اجرا مناسب؟

vBET
12-05-10, 17:33
چک لینک بالا ، خود را بسیار واضح در تغییر مسیر. AVG مسدود مرورگر من بعد از آن.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php

بله من شاهد این تغییر مسیر اما علت یافت نشد -- شما در مورد برخی از ویروس نوشت : بنابراین من فکر کردم که شما می دانید آنچه شما در مورد نوشتن. لطفا توصیف آنچه AVG بدان معنی است؟

من بررسی این موضوع در حال حاضر و در سیاهههای مربوط به من می بینم که لینک که به شما داد می دهد عجیب htaccess تغییر نام دهید تغییر مسیر به مسیر / var / chroot به / صفحه اصلی / مطالب / H / O / T / hotslot / HTML / vbenterprisetranslator_seo.php
چه چیزی باعث این URL پایان را در مرورگر است. می خواهم بدانم در حال حاضر به همین دلیل فعال تصدی URL معرفی عضو می بیند هرگز... به نظر می رسد مانند برخی از تغییر مسیر این اتفاق می افتد قبل از ، اما من این کار را نمی بینم. htaccess تغییر نام دهید

اگر شما نه اطلاعات که می تواند کمک -- لطفا به آن بدهید.

hotslot
12-05-10, 17:34
سوال خوب. به انجمن بود شب گذشته کاملا کاربردی. امروز صبح وقتی است که آن رخ داده است.

vBET
12-05-10, 17:36
ما در تلاش برای کمک به شما آقا.. بدیهی است این تقصیر شما نیست! اما اگر شما می تواند کمک به دور از این اتفاق می افتد دوباره خواهد بود که سرد.

با تشکر از شما

این است که در این لحظه واضح نیست -- برای اولین بار تشخیص داده می شود.

vBET
12-05-10, 17:43
سوال خوب. به انجمن بود شب گذشته کاملا کاربردی. امروز صبح وقتی است که آن رخ داده است.

افرادی که دارای دسترسی به انجمن خود را بپرسید -- شما در حال حاضر به حال مسئله ای است که کسی با شما فایل را از روی سرور برداشته است. شما باید دسترسی محدود وجود دارد و همه رمزهای عبور شما را تغییر. ما در حال حاضر به شما توصیه برای تغییر رمز عبور FTP و شما آن را نادیده گرفته پس از بعضی از فایل ها از روی سرور خود ناپدید می شوند... لطفا دوباره به انجام این کار را در نظر.

همچنین -- من نوشت : صفحه اصلی شما این است تولید مناسب ، گسل فعال تصدی و نشان می دهد که وضعیت انجمن کل سقوط نمی باشد. این امکان وجود دارد که کسانی که تاییدیه های عجیب و غریب به خاطر از این انجمن شماره خود را بالاتر و زمانی که مشکل انجمن شما حل و سپس همه چیز دوباره کار خواهد کرد. البته این تنها احتمال است ، اما در حال حاضر من می توانم بگویم که بعضی از مسائل بدیهی است که گسل فعال تصدی.

آیا شما باید هرچه قوانین تاییدیه قبل از htaccess تغییر نام فایل ها -- در سطح پیکربندی آپاچی؟ به نظر می رسد که تغییر مسیر اتفاق می افتد قبل از اینکه قوانین فعال تصدی طول می کشد عمل و این است علت احتمالی صدور است. اگر شما مجبور -- لطفا به ارائه آن در اینجا. در این لحظه من هیچ مدرک دیگری که به همین دلیل تغییر مسیر ساخته شده است قبل از حکومت فعال تصدی شامل...

همچنین ، اگر شما نسخه پشتیبان تهیه از دیروز -- لطفا در نظر به استفاده از آن.

vBET
12-05-10, 18:53
هر گونه بازخورد به آخرین پست من نیاز به هر گونه اطلاعات شما می تواند به من بدهد ، برای کمک به این مسئله را حل کنید.

tavenger5
13-05-10, 00:27
مسئله امنیت -- انجمن تخصصی کینگ دانلود (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)

hotslot
13-05-10, 03:28
من نمی دانم چه می گویند؟

هنوز هم وجود دارد

vBET
13-05-10, 18:34
مسئله امنیت -- انجمن تخصصی کینگ دانلود (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)

خیلی طولانی موضوع -- چیزی وجود دارد که مربوط به فعال تصدی؟

vBET
13-05-10, 18:35
در هر پیامهای گذشته ما؟ :

Smiggy
13-05-10, 23:52
من امیدوارم که ثابت برای این ارائه شده به زودی.

hotslot
14-05-10, 05:23
بدیهی است که هیچ چیز در مورد بچه ها این مسائل را می دانم.. techs من سعی برای یک روز کامل و بدون شانس. دوباره تنها راه برای به دست آوردن کنترل از انجمن بود به شروع اساسا و از دست دادن تمامی مطالب.

من هیچ نظری ندارم که چه اتفاقی افتاده است. : O

Smiggy
14-05-10, 19:00
این یک نگرانی جدی است.

غیرفعال در حال حاضر تا زمانی که مشکل تشخیص داده شده و ثابت شده است.

hotslot
14-05-10, 19:36
من نمی می خواهم اعضای دیگر گوشی در این. میشل حرفه ای است. او در حال اجرا است خوب هنوز هم ، شاید آن چگونه آن را اجرا می کند در 4.0.3؟ چه کسی می داند ، اما ما تا به حال برای غیر فعال کردن کل انجمن و توابع و ما از دست داده تمام محتوا. خبر وحشتناک برای دلایل بسیاری ، بدیهی است که گوگل و اکثر نرم افزار های امنیتی ورودی را به URL شما را مسدود کند. ما فقط نیاز به کشف کردن در جهنم آنان با سوء استفاده از. این کار آسانی نیست. و من می دانم چیزی در مورد این مسائل! من مطمئن هستم که اگر فعال تصدی در بخش ادمین من بوده است و تعمیر یا نه و سعی کنید به تعیین چگونگی آن اتفاق افتاد. من امیدوارم که آنها به دلیل این نقض امنیتی خواهد شد هرگز ثابت دیگر عاقلانه و Thats بهترین شرط.

vBET
14-05-10, 23:58
ما به CP مدیریت خود رفت. هنوز هیچ بازخوردی در مورد سوالات پرسیده شده می کنید. اگر شما مرد فنی با دسترسی کامل به انجمن شما -- لطفا از او بخواهید. آیا شما هر گونه قوانین تغییر مسیر در سطح پیکربندی آپاچی؟
همچنین شما این موضوع را با مدت زمان ایجاد صفحه اصلی شما بود؟ -- شما باید مسائل به فعال تصدی نیست ، و این تاییدیه می تواند عارضه جانبی از این انجمن موضوع خود را بزرگتر. آیا چیزی در این زمینه ساخته شده شده است؟

لطفا PM جزئیات دسترسی برای CP مدیریت خود -- من کاملا فعال تصدی dissable برای بررسی آن را هر چیزی با این موضوع.

vBET
15-05-10, 00:04
این یک نگرانی جدی است.

غیرفعال در حال حاضر تا زمانی که مشکل تشخیص داده شده و ثابت شده است.

در این لحظه است بدون تشخیص نهایی هنوز وجود دارد. ما نمی دانیم که چه تغییراتی از آخرین زمان پیشفرض انجمن عملکردی بود ساخته شد. ما نمی دانیم که هیچ نقض امنیتی توسط فعال تصدی ساخته شده بود. ما می دانیم که انجمن در مناطق به فعال تصدی نمی شکسته شد. ما می دانیم که کسی به این انجمن دسترسی داشتند ، چرا که مسائل را با فایل های از دست رفته قبل از وجود دارد و کلمه عبور توسط صاحب تغییر یافتهاست.

تشخیص واقعی ما نشان می دهد که صاحب فروم به حال هیچ فکر آنچه که او در حال نوشتن در مورد در اولین پست خود را. بنابراین مطمئن شوید که ما می توانیم بگویم که بدون هیچ ویروس JS توسط فعال تصدی وجود دارد. لینک که به ما داده شده بود توسط چیزی هدایت می شوید قبل از آن حتی به فعال تصدی قوانین htacces. ما گمان می کنند که آن را چیزی در سطح پیکربندی آپاچی بود ، اما نمی تواند مطمئن باشد چرا که ما هیچ همکاری از صاحب کاربر در این زمینه است. اما برای اطمینان آن را هر JS -- به خاطر JS در سمت مرورگر ارزیابی و این تاییدیه را در سمت سرور ساخته شده بود. و من قبلا نوشت : -- قبل از فعال تصدی هر گونه اقدام در زمان ساخته شده بود -- تشخیص داده شده توسط سیاهههای مربوط ارسال به vbenterprisetranslator_seo -- این است که اولین نقطه دسترسی به انجمن فعال تصدی و تمام. بنابراین به دلیل URL رفت وجود دارد در حال حاضر آن را تغییر کنیم ، شک برخی از سطح موضوع بالاتر. در این انجمن به صفحات تولید تنها در نیم بود برای دیدگاه های ترجمه نشده است ، چه چیزی را تایید مظنون ما. هنوز -- کسانی که مظنون تنها هستند ، چرا که ما هیچ همکاری از فروم مالک در مناطق خواسته شده است.

مدت کوتاهی می تواند به چیزی برای انجام با فعال تصدی --. آیا می تواند چیزی برای انجام با فعال تصدی داشته باشند. ما به طور کامل فعال تصدی به انجمن غیر فعال کردن به آن در همه مربوط به فعال تصدی.

در این لحظه ، ما حق به این باور است که امنیت باعث نقض امنیت فقیر / مدیریت دولت بود. مسائل قبلی در این انجمن به خاطر اقدامات دیگران (حذف قوانین htaccess تغییر نام دهید ، حذف فایل های کل). پیشنهاد ما ، با توجه به زمانی که بعضی از فایل ها ناپدید می شوند ، برای تغییر کلمه عبور FTP نادیده گرفته شد.

لطفا توجه داشته باشید که ما هنوز در این موضوع و به من نوشت : هیچ نهایی تشخیص وجود دارد. در این لحظه در انتظار بازخورد صاحب.

hotslot
19-05-10, 01:23
من پشت متاسفم...

بنابراین برای اینکه داستان کوتاه مدت ما همه چیز را از دست داده و آپلود تازه.. ما هنوز این با این حال...

این هر چیزی را با فعال تصدی؟

با تشکر به NLP - ER لذت بردن از ترجمه خودکار (فعال تصدی 2.4.3)

<divid="footer_copyright" class="shade footer_copyright">

با تشکر از href="http://www.forum.simple-nlp.pl/"> <aNLP - ER شما لذت بردن از </ A> به صورت خودکار ترجمه (فعال تصدی 2.4.3) <BR>

</ P>

من فکر می کنم 1 کلمه کلیدی و 1 آدرس به اندازه کافی آن است که اگر است.

vBET
19-05-10, 19:02
من پشت متاسفم...

بنابراین برای اینکه داستان کوتاه مدت ما همه چیز را از دست داده و آپلود تازه.. ما هنوز این با این حال...

این هر چیزی را با فعال تصدی؟

من فکر می کنم 1 کلمه کلیدی و 1 آدرس به اندازه کافی آن است که اگر است.

چرا شما با استفاده از نسخه رایگان؟ شما باید مجوز برای یکی از پرداخت. آنچه شما به نقل از خروجی از نسخه رایگان است.

hotslot
19-05-10, 22:11
من هیچ نظری ندارم!

LOL

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations