PDA

View Full Version: Rezolvate vBET a încălcării securităţii

hotslot
12-05-10, 16:22
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/

Sunt de funcţionare şi vBET 4.0.3

Se pare ca virusul a intrat în js redirecţionare de la vBET.

vBET
12-05-10, 16:58
Voi verifica repede. Ce virus vrei sa spui si cum presupun ca a fost luat de la vBET?

hotslot
12-05-10, 17:03
încercăm să vă ajute să domnule .. Evident, nu e vina ta! Dar dacă vă poate ajuta găsi departe de acest lucru se întâmplă din nou, care ar fi rece.

mulţumesc

hotslot
12-05-10, 17:13
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/

Sunt de funcţionare şi vBET 4.0.3

Se pare ca virusul a intrat în js redirecţionare de la vBET.

Verificaţi linkul de mai sus, ei destul de evidente pe redirecţionare. AVG blocuri de browser-ul meu dupa aceea.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php

vBET
12-05-10, 17:27
Văd că pagina dvs. principală nu este de lucru corect - HTML ieşire este tăiat. Ce a fost schimbat de la ultima dată când pe forum pentru executaţi în mod corespunzător?

vBET
12-05-10, 17:33
Verificaţi linkul de mai sus, ei destul de evidente pe redirecţionare. AVG blocuri de browser-ul meu dupa aceea.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php

Da, am vedea acest redirect, dar nu a găsit cauza - ai scris despre un virus, aşa că am crezut că ştii ce se scrie despre. Vă rugăm să descrieţi ce AVG inseamna?

Sunt de investigare această problemă chiar acum şi în busteni văd că ţi-a dat link care dă ciudat htaccess redirect la:. / Var / chroot / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php
ceea ce cauzeaza acest URL se încheie cu browser-ul. Ma intreb acum de ce nu vede vBET URL introducerea membru ... Se pare ca unele se întâmplă înainte de a redirecţiona, dar eu nu-l vedea în. Htaccess

Dacă aveţi ba informatii care ar putea ajuta - vă rugăm să-l.

hotslot
12-05-10, 17:34
Bună întrebare. Forumul a fost pe deplin funcţional noaptea trecută. În această dimineaţă este atunci când au avut loc.

vBET
12-05-10, 17:36
încercăm să vă ajute să domnule .. Evident, nu e vina ta! Dar dacă vă poate ajuta găsi departe de acest lucru se întâmplă din nou, care ar fi rece.

mulţumesc

Acest lucru nu este evident în acest moment - trebuie să fie diagnosticat primul.

vBET
12-05-10, 17:43
Bună întrebare. Forumul a fost pe deplin funcţional noaptea trecută. În această dimineaţă este atunci când au avut loc.

Adresaţi-vă persoanele care au acces la forumul dvs. - aţi avut deja problema ca cineva v-a eliminat de pe serverul de fişiere. Ar trebui să limiteze accesul acolo şi schimba toate parolele. Noi deja ti-a dat sfaturi pentru a schimba parola FTP şi l-aţi ignorat după unele fişiere să dispară de pe serverul tau ... Vă rugăm să ia în considerare din nou pentru a face acest lucru.

De asemenea - aşa cum am scris pagina dvs. principală nu este generatoare de corespunzător, ceea ce nu este vina vBET şi arată că starea dvs. pe forum pentru întreg este prăbuşit. Este posibil ca aceste redirectionari ciudate sunt din cauza problema pe forum pentru dvs. mai mare şi atunci când vă rezolva problema dvs. pe forum pentru atunci totul va functiona din nou. Desigur, aceasta este doar posibilitate, dar acum pot spune că unele probleme nu sunt, evident, vina vBET.

Nu aveţi orice reguli redirectionari stabilite înainte de htaccess -. La nivel de configurare Apache? Se pare că se întâmplă înainte de redirecţionarea normele vBET ia măsuri şi acest lucru este posibila cauza a problemei. Dacă aveţi - vă rugăm să oferiţi aceste aici. In acest moment nu am nici o idee de ce alte redirecţionarea în care se face înainte de regulă se aplică vBET ...

De asemenea, daca aveti copie de rezervă din ziua precedentă - vă rugăm să ia în considerare să-l folosească.

vBET
12-05-10, 18:53
Orice feedback-ul la ultimul post? Am nevoie de orice informatii mă poţi da, pentru a vă ajuta să rezolve această problemă.

tavenger5
13-05-10, 00:27
Problemă de securitate - vBulletin SEO Forum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)

hotslot
13-05-10, 03:28
Nu ştiu ce să spun?

Încă nu există

vBET
13-05-10, 18:34
Problemă de securitate - vBulletin SEO Forum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)

Foarte fir lung - este ceva legat de vBET?

vBET
13-05-10, 18:35
Orice feedback-ul la mesaje ultima noastră?:

Smiggy
13-05-10, 23:52
Sper că o remediere este oferit pentru acest curând.

hotslot
14-05-10, 05:23
Ştiu nimic despre acest lucru, evident, lucruri baieti .. Techs meu a încercat pentru o zi întreagă şi nu noroc. Singura modalitate de a obţine controlul asupra a fost din nou pe forum pentru a începe, practic peste tot şi să piardă conţinutul.

Nu am nici o idee despre ceea ce sa întâmplat. : O

Smiggy
14-05-10, 19:00
Acesta este un motiv serios de îngrijorare.

Acum cu handicap până când problema a fost diagnosticată şi fixe.

hotslot
14-05-10, 19:36
Nu vreau alţi membri sperii pe asta. Michal este un profesionist. Lui este inca functioneaza bine, poate ei cum se execută în 4.0.3? cine ştie, dar am avut pentru a dezactiva pe forum pentru întregul şi funcţiile şi am pierdut toate sunt de conţinut. Teribila veste pentru mai multe motive, evident, Google şi cele mai multe software-uri de securitate va bloca intrările în adresa dvs. URL. Trebuie doar să dau seama cum dracu 'în ei exploatat. Aceasta nu este o sarcină uşoară. şi nu ştiu nimic despre chestiile astea! Nu sunt sigur dacă vBET a fost la punctul meu de admin pentru a încerca şi să stabilească sau nu şi încearcă să determine cum sa întâmplat. Sper că acestea sunt, deoarece această încălcare a securităţii nu va fi stabilită de altfel şi de asta sunt cel mai bun pariu.

vBET
14-05-10, 23:58
Nu ne-am dus la dumneavoastră Admin CP. Încă nu am primit nici un feedback cu privire la întrebări. Dacă aveţi un tip tehnic, cu acces deplin la forum pentru dumneavoastră - vă rog să-l întrebi. Nu aveţi orice norme redirectare la nivel de configurare Apache?
De asemenea, ai gasit ceea ce a fost problema cu generatia voastra pagina principală? - Aveţi probleme nu sunt legate de vBET, precum şi cele redirectionari ar putea fi efect secundar al elibera pe forum pentru dvs. mai mare. Are ceva a fost formulată în acest domeniu?

Vă rugăm să PM detalii de acces pentru dvs. Admin CP - voi complet vBET dissable pentru a verifica nu avea nimic de a face cu această problemă.

vBET
15-05-10, 00:04
Acesta este un motiv serios de îngrijorare.

Acum cu handicap până când problema a fost diagnosticată şi fixe.

În acest moment nu există nici definitivă diagnostica încă. Noi nu ştim ce modificări au fost efectuate de la ultima dată a fost pe forum pentru funcţional. Noi nu ştim nu orice violare a securităţii a fost făcută de vBET. Ştim că a fost rupt pe forum pentru în zonele care nu sunt legate de vBET. Ştim că cineva a avut acces la acest forum, deoarece nu exista probleme cu fişierele lipsă şi nu înainte de parole a fost schimbat de către proprietar.

Noastre actuale arată că diagnostica proprietarului, pe forum pentru avut nici o idee ce se scrie despre el în post primul. Deci, de sigur, putem spune că nu a existat nici un virus js primit de vBET. Legătură într-care ni sa dat a fost redirecţionată către ceva înainte de a chiar a ajuns la vBET norme htacces.. Bănuim că a fost ceva la nivel de configurare Apache, dar nu putem fi siguri că avem nici o cooperare din partea proprietarului, ghidul de în acest domeniu. Dar pentru că nu era nici un js - deoarece js este evaluat pe partea de browser-ul şi cele redirectionari a fost facut pe partea de server. Şi după cum am scris deja - aceasta a fost făcută înainte de vBET a luat nici o acţiune - diagnosticat de busteni de adăugat în vbenterprisetranslator_seo - acesta este primul punct de acces la vBET şi pe forum pentru întreg. Deci, pentru că acolo URL-ul a fost deja schimbat, bănuim unor probleme la nivel superior. Pe acest forum de pagini a fost generatoare de numai într-o jumătate de opinii nu tradus ceea ce confirmă suspecţi noastre. Totusi - acestea sunt doar suspecţi, pentru că avem nici o cooperare din partea proprietarului, în zonele pe forum pentru a întrebat.

La scurt timp - poate nu au nimic de-a face cu vBET. Este poate avea ceva de-a face cu vBET. Vom dezactiva complet vBET pe forum, pentru a verifica nu este legată de vBET la toate.

In acest moment avem dreptul să creadă că a fost cauza încălcare a securităţii de securitate slab / managementul administraţiei. Ediţiile anterioare pe acest forum a fost pentru că acţiunile cuiva (normele eliminate. Htaccess, eliminat fişiere întregi). Sugestia noastră, având în vedere atunci când unele fişiere dispar, pentru a schimba parolele FTP a fost ignorat.

Vă rugăm să reţineţi că suntem încă în această problemă şi cum am scris nu este definitivă diagnostica. În acest moment, de aşteptare pentru feedback-ul proprietar.

hotslot
19-05-10, 01:23
M-am întors pare rau ...

Deci pentru a face o poveste lungă scurtă am pierdut totul şi încărcat proaspătă .. Suntem încă obtinerea această totuşi ...

face acest lucru au nimic de a face cu vBET?

Datorită NLP-er bucura de traduceri automate (vBET 2.4.3)

<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">

Datorită href="http://www.forum.simple-nlp.pl/"> <a NLP-er vă bucuraţi de </ a> traduceri automate (vBET 2.4.3) <br>

</ Div>

Cred că un cuvânt cheie şi 1 url este suficient dacă este.

vBET
19-05-10, 19:02
M-am întors pare rau ...

Deci pentru a face o poveste lungă scurtă am pierdut totul şi încărcat proaspătă .. Suntem încă obtinerea această totuşi ...

face acest lucru au nimic de a face cu vBET?

Cred că un cuvânt cheie şi 1 url este suficient dacă este.

De ce sunt utilizaţi versiunea gratuită? Aveţi licenţă pentru cel plătit. Ceea ce este citat de ieşire de la versiunea gratuită.

hotslot
19-05-10, 22:11
Nu am nici o idee!

LOL

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1