СДА

Виев Фулл Версион: вБЕТ 4.2.2 пуштен

vBET
07-05-10, 13:31
Хелло:)

Данас имамо за вас ново издање са неким буг фиксне и мало побољшања. - За детаље погледајте у наставку.

Шта је ново:

Опције за заставе падајућег менија позиције за ЦМС и блог Навбар
Додато таргет = "_бланк" за кредит везу да би се избегло корисницима оставити ваш форум

Шаблони измене: (додао заставе димензије у складу са Гоогле-савети)

вбентерприсетранслатор_инпост_транслате вбентерприсетранслатор_инпост_транслате_алреадиин вбентерприсетранслатор_флагсвбентерприсетранслатор_флагс

Бугс исправити:

Поново кодира све податке из поруке преведене приказе за не утф-8 форуме Исправљена грешка за вБадванцед ЦМПС интеграције
глобални лангтитле парсирање
вБуллетин скрипта поруке преведен
Упит стринг лигхттпд
Дневни / недељни вари за вБуллетин кориснике
Исеците лангтитле у ЦМС превод блоковима
Празну страницу за неке ЦМС-блокова са лангтитле

ПС за вБЕТ 3.к кориснике:
Ускоро ћемо се, такође 3.к издање са исправљају грешке

Jesh
07-05-10, 14:57
Хвала. Инсталиран и ради ... све језичке питања са форума блоковима фиксне. : Д

Kolbi
12-06-10, 14:10
Да ли је компатибилан са СМФ 3.5.1?

vBET
14-06-10, 23:04
Не проверава на 3.5.1 иет. Ја ћу питати Камила за то, а ми ћемо вам дати потврду овде:)

kamilkurczak
15-06-10, 13:47
Поздрав,

Проверио сам вБуллетин 3.5.1 и све ради исправно. Нашем форуму ради на овој верзији сада.

Дакле, вБЕТ је компатибилан са вБуллетин 3.5.1.

Ењои:)

Kolbi
15-06-10, 14:50
Хвала вам за одговор! Међутим, јуче сам већ ажуриран и да сада такође наћи грешке.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1