КПК

Прагляд поўнай версіі: vBET 4.2.2 вызваленыя

vBET
07-05-10, 13:31
Прывітанне:)

Сёння ў нас ёсць для вас новая версія з выпраўленыя памылкі і мала паляпшэнняў. - Для атрымання поўнай інфармацыі гл. ніжэй.

Што новага:

Варыянты сцяга выпадальным меню пазіцыі для CMS і блог панэлі навігацыі
Паведамленні мэтавых = "_blank" для крэдытных спасылку, каб пазбегнуць карыстальнікаў проста пакідае ваш форум

Шаблоны змянілася: (дададзена памеры сцягоў у залежнасці ад Google падказкі)

vbenterprisetranslator_inpost_translate vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin vbenterprisetranslator_flagsvbenterprisetranslator_flags

Памылак выправіць:

Re-кадаваньне ўсіх паведамленняў дадзеных з прадстаўлення для перакладу не UTF-8 форумах Выпраўленая памылка для інтэграцыі vBAdvanced CMPS
глабальнага аналізу langtitle
Допісы vBSEO сцэнар перакладу
Радок запыту для Lighttpd
Штодзённыя / штотыднёвыя дайджэсты для карыстальнікаў vBSEO
Выразаць langtitle ў перакладзе CMS блокаў
Пустая старонка для некаторых блокаў CMS з langtitle

PS для vBET карыстальнікі 3.x:
У бліжэйшы час мы зрабілі таксама 3.x рэліз выпраўлення памылак

Jesh
07-05-10, 14:57
Дзякуй. Усталяваны і працуе ... усе моўныя праблемы з форумам блокі фіксаванай. : D

Kolbi
12-06-10, 14:10
Сумяшчальна Ці гэта з VBulletin 3.5.1?

vBET
14-06-10, 23:04
Ці не праверана на 3.5.1 яшчэ. Я буду прасіць Каміль за гэта, і мы дамо вам пацвярджэнне тут:)

kamilkurczak
15-06-10, 13:47
Добры дзень,

Я праверыў vBSEO 3.5.1 і ўсё працуе правільна. Наш форум працуе на гэтую версію зараз.

Такім чынам, vBET сумяшчальны з vBSEO 3.5.1.

атрымлівайце асалоду ад:)

Kolbi
15-06-10, 14:50
Дзякуй за адказ! Тым не менш, учора я ўжо абнаўляецца і можа ў цяперашні час таксама не знаходзяць памылкі.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1