СДА

Виев Фулл Версион: ХТМЛ-чишћење

moman
28-03-10, 02:12
Ја раније сте користили плугин-а на екец. време 65.000 за чишћење коментаре у мом ХТМЛ-, међутим, није било тако ефикасно као вБСЕОс, па сам одлучио да поново то.

Променио сам условно који одређује извршење вБуллетин ХТМЛ Чишћење од:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

На:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

Да ли је то безбедно за коришћење, или ће га пауза деловима вБЕТ?

vBET
29-03-10, 15:25
То је сигурно јер ти очисти само што није преведен странице.

brubros
08-06-10, 21:54
Да ли то такође значи да подешавања вБуллетин је "Чишћење ХТМЛ код" Да је безбедно постављен као то неће утицати преведен странице?

вБуллетин админ подешавање ...
Чишћење ХТМЛ код?
Изаберите 'Да' да бисте уклонили непотребне размаке знакове и ХТМЛ коментаре изворни код вашег форума странице. Ово повећава Ц2Ц (Садржај за Кодекс) однос и смањује величина страница, што је резултирало нето повећање перформанси и смањење пропусног опсега потребно.
НАПОМЕНА: Ако коментаре (или ХТМЛ тагове) у Ваше странице нису затворени коректно са одговарајућим крају ознаке, онда ова опција може да доведе до ваше странице за погрешно приказ. Будите сигурни да своје шаблоне садрже грешке ХТМЛ ознаке и код.

vBET
09-06-10, 11:52
То зависи када се то догоди. Ако је са радом након вБЕТ плугин за глобал_цомплете кука, онда нема проблема. Ако је пре рада - онда изгубите информације о томе шта не треба да се преведе и да се погрешно резултате.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1