PDA

Zobraziť plnú verziu: HTML vyčistenie

moman
28-03-10, 02:12
Ja som predtým používal plugin na exec. 65.000 čas upratať komentáre v HTML, ale to nebolo tak efektívne, ako vBSEOs, tak som sa rozhodol, že znova.

Zmenil som podmienený, ktorý určuje výkon čistenie vBSEO z HTML:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

Ak chcete:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

Je to bezpečný, alebo sa to zlomiť časti vBET?

vBET
29-03-10, 15:25
Je to bezpečné, pretože vyčistiť len za to, že si stránky.

brubros
08-06-10, 21:54
Takže sa to tiež znamenať, že nastavenie vBSEO je "vyčistenie HTML kód" Áno, je bezpečné nastavenie, pretože nebude mať vplyv na preložených strán?

vBSEO admin nastavenia ...
Vyčistenie HTML kód?
Zvoľte 'Áno' pre odstránenie zbytočné prázdne znaky a HTML komentáre zo zdrojového kódu svojej stránky fóra. Tým sa zvyšuje C2C (Content až Code) a znižuje pomer veľkosti stránok, čo viedlo k čistému nárastu výkonu a zníženiu šírku pásma.
Poznámka: Ak Komentáre (alebo HTML tagy) v rámci svojej stránky nie sú správne uzavretá s ich zodpovedajúce koncové značky, potom je táto možnosť by mohla spôsobiť nesprávne zobrazenie stránok. Uistite sa, že šablóny obsahujúce bezchybný HTML tagy a kód.

vBET
09-06-10, 11:52
Záleží na tom, keď sa to stane. Ak to funguje po vBET plugin pre global_complete háčik, potom nie je problém. Ak to funguje, ako - potom stratíte informácie o tom, čo by nemalo byť preložený a dostanete nesprávne výsledky.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations