PDA

View Full Version: Cleanup HTML

moman
28-03-10, 02:12
Unë kam qenë më parë duke përdorur një plugin të exec. 65.000 kohë për të pastruar komente në HTML time, megjithatë, ajo nuk ishte aq efektiv si vBSEOs, kështu që vendosa të sërish atë.

I ndryshuar me kusht që përcakton kryerjen e pastrimit HTML Muslimanët nga:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

To:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

A është kjo e sigurt për t'u përdorur, apo do të thyer pjesë të vBET?

vBET
29-03-10, 15:25
Kjo është e sigurt që ju të pastruar vetëm për faqet nuk janë të përkthyera.

brubros
08-06-10, 21:54
Pra, nuk do të thotë se Muslimanët e vendosjen e "Cleanup Kodi HTML" për PO është i sigurt për të vendosur si ajo nuk do të ndikojë në faqet e përkthyer?

vendosjen vBulletin admin ...
Kodi HTML Cleanup?
Zgjidh 'Po' për të hequr karaktere të panevojshme whitespace dhe komente HTML nga kodi burim i faqeve juaj forum. Kjo rrit C2C raporti (Përmbajtja në Kodin) dhe zvogëlon madhësive faqe, duke rezultuar në një rritje të performancës neto dhe reduktimin e Bandwidth e nevojshme.
SHËNIM: Nëse komentet (ose HTML tags) brenda faqeve tuaja nuk janë mbyllur si duhet me e tyre në fund tags përkatëse, atëherë kjo mundësi mund të shkaktojë faqet tuaja për të shfaqur gabimisht. Jetë i sigurt se templates tuaj të përmbajnë të lirë gabim dhe kodin HTML tags.

vBET
09-06-10, 11:52
Kjo varet kur ajo ndodh. Nëse ajo është duke punuar pas plugin vBET për goditje global_complete, atëherë nuk ka problem. Nëse ajo është duke punuar para - atëherë informacion të lirshme për atë që nuk duhet të përkthehen dhe të merrni rezultate të gabuara.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1