СДА

Виев Фулл Версион: Tekst Disapears

MajorKokosnuss
05-08-14, 16:42
Ja imam instaliran dodatak za moj sajt, ali ako sam promijeniti jezik, sve disapear.

Nemam ideju kako da se rese.

У том случају имате 3 могућности:
1 Nije jelen instalacija uputstva. Morate podesiti Forum jezik opcija. Samo konfiguracija ministarstva odbrane
2 Postavite pogrešan prevod Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA ključni - je da odgovarajuće vrednosti ili ukloni to (ne savetovao - samo je pravilno)
3 Za neki razlog zbog kojeg vam je bila blokirana od strane Google

1 Jezik je engleski
2 Nema ideju kako da se i sam googled ali nisu pronašli ništa
3 JA dont' misliti na taj nan :s

Moj tekst disapears ako sam izbor zastave

Marcin Kalak
06-08-14, 11:26
Ako ste slobodni verzija vbet onda možete da podesite Yandex, a ne na Google.
Da osiguramo da ste ispravno je ključ za Yandex.

MajorKokosnuss
06-08-14, 12:53
Кључ Иандек? Где могу да нађем, јер: О?

Marcin Kalak
07-08-14, 17:55
Vi treba da ključ AdminCP- >vbet- >Yandex prevod API vezom ZA lako preuzimanje novih programa. U AdminCP- >vbet- >Yandex prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA ključni daje se link gde možete dobiti ključni Yandex (http://api.yandex.com/key/form.xml?service=trnsl).

MajorKokosnuss
07-08-14, 20:56
Ovaj link ne radi za mene :/

Marcin Kalak
08-08-14, 11:49
Korišćenje ovog linka (http://api.yandex.com/key/form.xml?service=trnsl). Vi ste verovatno nemaju najnovije slobodna verzija vbet.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1