СДА

Виев Фулл Версион: Mogu JA ugovor sa VBET da proverite/vaš lični prevodilac moj VBET instalacije?

hmspain
12-12-13, 15:19
Upravo sam završio je pažljivo instaliranja VBET (najnoviju verziju) sve korake koje pažljivo ... uključujući dodajući da je Google V2 API vezom ZA lako preuzimanje novih programa, i druge konfiguracije korake. Nema greške, ali prevod ne radi na moj sistem.

JA potreba stručnjak da gledamo u sistem : - ). Da li I ugovora sa VBET da to učini za nas?

Marcin Kalak
12-12-13, 18:43
Možete kupiti instalacije (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations) i mi ćemo konfiguracija za vas vbet.
Ako ne želite da plati onda možete opisati pitanje na forumu u odgovarajuće. Mi ćemo vam pomoći naći pitanje i sredi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations