СДА

Виев Фулл Версион: Фаталне грешке када сајт искључен

brubros
12-01-10, 01:39
Хи. Када сам админцп / сетуп / укључите СМФ или искључите и промените га у "офф" а затим изађите из админцп и одјаву, а затим поново унесите УРЛ адресу за почетну страну, добијам:

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_гетСуппортедТранслатионс функција () у ... / хтмл / форум / инцлудес / цласс_боотстрап.пхп (283): евал () 'д цоде он лине 9

Могу поново пријавити на админцп и промене ВБуллетин укључивање / искључивање Бацк то 'на', а затим се одјавите и поново унесите УРЛ адресу за почетну страну и ... Почетна страна поново приказује исправно. Дакле, проблем изгледа да се укључе у окретање вБуллетин искључен.

Ја користим СМФ 4.0.0 патцх Ниво 1 (злато) и вБЕТ 2.4.1 (активирана) без вБСЕО (још увек).

Да ли вам је потребна додатна информација или да ли знате шта може бити лоше? Хвала!

vBET
12-01-10, 02:38
Ми ћемо истражити ове и покушајте да се репродукују. Ми ћемо контактирати са вама о овом питању касније.

Такође, ово питање је у вези бесплатна верзија, тако да се преселим ову поруку у бесплатну верзију под-форуму:)

ПС.
Имајте у виду да имамо заказан издање плаћену верзију вБЕТ 3.3.0, тако да бесплатна верзија има мањи приоритет. Могуће је да ће се носимо с овим питањем у следеће недеље. Надам се да је у реду је за вас - за ово доба можете да онемогућите бесплатну верзију ако штети вашем форуму.

brubros
12-01-10, 03:35
Мицхаł - Хвала. Ја у потпуности подржава ваш фокус на ослобађајући вБЕТ 3.3.0! Грешка Ја сам извештавање за 2.4.1 није од пресудног значаја за мене, али могу да помогну у решавању проблема код за 3.3.0. Радујем се што плаћа купац чим је 3.3.0 је објављен!

vBET
14-01-10, 00:13
Имајте на уму да вБЕТ 3.3.0 неће подржати вБ4 још! СМФ 4.0 ће бити подржан у вБЕТ 4.к серије. Планирано вБЕТ 4.0.0 издање смо за март:)

vBET
23-01-10, 03:46
Исправи - ће бити укључене у 2.4.2

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1