PDA

View Full Version: Gabim fatal, kur internetit fikur

brubros
12-01-10, 01:39
Hi. Kur unë admincp / përbërje / ana vBulletin tuaj në ose jashtë dhe për të ndryshuar atë të 'off' dhe pastaj dalja admincp dhe logout dhe pastaj ri-hyjnë në URL për këtë faqe në shtëpi, unë të marrë:

Fatal error: Call të vbet_getSupportedTranslations padefinuar function () në ... / html / forum / përfshin / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Unë mund të hyni përsëri në admincp dhe të ndryshojë vBulletin on / off kthehet në "për", dhe pastaj logout dhe ri-hyjnë në URL për këtë faqe në shtëpi dhe ... home page edhe një herë tregon saktë. Pra, problemi duket të jetë i përfshirë me kthese vBulletin off.

Unë jam duke vBulletin 4.0.0 Patch Niveli 1 (Gold) dhe vBET 2.4.1 (aktivizuar) pa Muslimanët (ende).

A keni nevojë për të dhënat shtesë ose nuk e dini se çfarë mund të jetë i gabuar? Thanks!

vBET
12-01-10, 02:38
Ne do të hetojë këtë dhe të përpiqet për të riprodhuar. Ne do të kontaktojë me ju për këtë çështje më vonë.

Gjithashtu kjo çështje ka të bëjë me versionin falas, kështu që të lëvizë këtë post në versionin e lirë nën-forum:)

PS.
Ju lutemi vini re se ne kemi planifikuar lëshimin e versionit të paguar vBET 3.3.0, version mënyrë të lirë ka prioritet më të ulët. Është e mundur që ne do të merret me këtë çështje në javën e ardhshme. Shpresoj se kjo është në rregull për ju - për këtë kohë ju mund të disable version falas nëse ai dëmton forum tuaj.

brubros
12-01-10, 03:35
Michał - Thanks. Unë plotësisht mbështetjen fokusin tuaj në liruar vBET 3.3.0! Gabim jam raportimit për 2.4.1 nuk është kritike për mua, por mund të ndihmojë në kodin e problemeve për 3.3.0. Unë pres për të qenë një klient duke paguar sa më shpejt që është 3.3.0 është lëshuar!

vBET
14-01-10, 00:13
Lutemi kini parasysh se vBET 3.3.0 nuk do të mbështesë vB4 akoma! vBulletin 4.0 do të mbështetet në seri vBET 4.x. Ne planifikuar vBET lirimin 4.0.0 for Mars:)

vBET
23-01-10, 03:46
Korrigjohet - do të përfshihen në 2.4.2

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations