PDA

مشاهده نسخه کامل : خطای مهلک زمانی که وب سایت را خاموش

brubros
12-01-10, 01:39
سلام. وقتی که من admincp / راه اندازی / نوبه خود اصلی خود را روشن یا خاموش و تغییر آن به 'خاموش' و سپس خروج از admincp و خروج و پس از آن دوباره وارد کنید آدرس صفحه اصلی ، من را دریافت :

کشنده خطا : فراخوان به vbet_getSupportedTranslations تابع تعریف نشده ()... / HTML / انجمن ها / شامل / class_bootstrap.php (283) : eval در تابع () 'کد D در خط 9

از ورود به admincp و تغییر اصلی در / خاموش پشت به '' ، و سپس خروج و ورود مجدد به URL صفحه اصلی و... صفحه اصلی یک بار دیگر نمایش صحیح است. بنابراین مشکل به نظر می رسد با چرخش صفحه اصلی خاموش است درگیر شود.

من پچ 4.0.0 اصلی سطح 1 (طلا) و فعال تصدی 2.4.1 (فعال) با هیچ باشد (هنوز).

آیا شما نیاز به جزئیات بیشتر و یا آیا شما می دانید آنچه ممکن است نادرست باشد؟ با تشکر از شما

vBET
12-01-10, 02:38
ما به این بررسی و سعی کنید برای تولید مثل. ما با شما در مورد این موضوع با ما تماس بگیرید بعد.

همچنین این موضوع در مورد نسخه رایگان است ، بنابراین این پست من حرکت به نسخه رایگان زیر انجمن :)

PS.
لطفا توجه داشته باشید که ما برنامه ریزی انتشار نسخه پرداخت فعال تصدی 3.3.0 ، بنابراین آزاد نسخه اولویت پایین تر است. این امکان وجود دارد که ما این موضوع را در هفته آینده رسیدگی است. امید آن است که OK را برای شما -- برای این زمان شما می توانید نسخه رایگان به شرط آن مضرات انجمن شما غیر فعال کردن.

brubros
12-01-10, 03:35
میشل -- متشکرم. من به طور کامل تمرکز خود را بر روی آزاد فعال تصدی 3.3.0 حمایت کنید! گزارش خطا من برای 2.4.1 حیاتی است به من نیست ، اما ممکن است کمک در کد عیب یابی برای 3.3.0. من مشتاقانه منتظر بودن مشتری پرداخت به محض آن را به عنوان 3.3.0 منتشر شد!

vBET
14-01-10, 00:13
لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی 3.3.0 vB4 را پشتیبانی نمی! صفحه اصلی 4.0 خواهد شد در سری 4.x فعال تصدی پشتیبانی می کند. ما فعال تصدی 4.0.0 انتشار برای ماه مارس برنامه ریزی شده :)

vBET
23-01-10, 03:46
تصحیح شده -- در 2.4.2 شامل خواهد شد

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1