Виев Фулл Версион: Решити Не могу да приступим овај сајт Тхру гоогле.де
wowglider.de
10-04-12, 10:50
Добро, кад идем на Гоогле и трагање за вБЕТ, кликните на прву везу, ја увек добијем стандардну поруку вбуллетин овако: "Да ли је дозвољено да видите овај садржај ..." Веза ... цом / форум / ср /
r.dziadusz
10-04-12, 22:44
Молим Вас да ми пошаљете тачан УРЛ да не можете да приступите?
wowglider.de
11-04-12, 21:30
...?
1). Хттпс://ввв.гоогле.де/сеарцх?ак=ф&соурцеид=цхроме&ие=УТФ-8&к=вбет
2). Кликните 1. -> ВБЕТ - вБуллетин предузећа-Преводилац - Енглисх Унтернехмен Трансатор (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/де/)
3.)
"ВБуллетин вовглидер.де, немате дозволу за приступ овој страници би то могло да буде због једног од неколико разлога: .. Ваш кориснички налог можда неће имати довољно привилегија да приступите овој страници Покушајте друго туђе пост, приступите административним функцијама или Едит привилегован систем Ако покушавате пост?, администратор је можда онемогућио Ваш налог, или можда чека на активацију. "
r.dziadusz
12-04-12, 17:17
Ја немам проблема са приступом сајту на начин који сте послата. Молим те, реци ми шта се бровсер користите
wowglider.de
28-04-12, 15:01
Ја користим Цхроме. Виндовс 7 64бит. Проблем и даље постоји.
wowglider.de
02-05-12, 13:26
Вероватно не занима ме не занима бога.
r.dziadusz
07-05-12, 22:56
Жао ми је што морате да чекате - имамо празник кочницу у Пољској. То је тешко за мене да помогнем јер сам Цанот размножавају грешку. Молимо цхцецк пажљиво своју Интернет везу / правац.
wowglider.de
06-06-12, 12:46
Херес видео. Унтитлед.мп4 - ИоуТубе (хттп://иоуту.бе/иИтВВД8ГХог)
r.dziadusz
06-06-12, 22:14
То је проблем повезан са будете пријављени Покушајте да кликнете логин / логоут дугме или идите на главну страну. Ако ово не помогне, можете покушати да уклоните цооцкиес из Боусер повезан са ове странице
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):