PDA

View Full Version: Решени не може да пристапите на оваа страница преку Google.de

wowglider.de
10-04-12, 10:50
Здраво, кога одам на Google и пребарај за vBET, кликнете на првиот линк, јас секогаш добие стандард Порака вака: "не Ви е дозволено да ја видите оваа содржина ..." Линк ... Com / форум / en /

r.dziadusz
10-04-12, 22:44
Може да се молам пратете ми точната URL, кој не можете да пристапите?

wowglider.de
11-04-12, 21:30
...?

1.) Https://www.google.de/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=vbet
2.) Кликнете 1. -> VBET - Кајгана претпријатија-Преведувач - Кајгана Unternehmen Transator (http://www.vbenterprisetranslator.com/de/)
3.)
"VBulletin wowglider.de, немате дозвола за пристап до оваа страница ова би можело да се должи на една од неколкуте причини: .. Твојата корисничка сметка не можат да имаат доволно дозволи за да пристапите на оваа страница, обидете се да нечие друго мислење, влегувајќи со администраторски карактеристики или некој друг Измени привилегиран систем? Ако се обидуваш пост, можеби администраторот го онеспособил твојот профил, или пак можеби чека активација. "

r.dziadusz
12-04-12, 17:17
Јас немам никаков проблем со пристап до сајтот во начинот на кој сте испратени. Те молам кажи ми што прелистувачот ја користите

wowglider.de
28-04-12, 15:01
Јас го користам Хром. Windows 7 64bit. Проблемот продолжи.

wowglider.de
02-05-12, 13:26
Веројатно не се заинтересирани, не подлец е важно за мене.

r.dziadusz
07-05-12, 22:56
Жал ќе мора да почека - имаме празник кочница во Полска. Тоа е тешко за мене да им помогне на becouse Јас canot се репродуцира грешка. Ве молиме chceck внимателно вашата интернет конекција / маршрута.

wowglider.de
06-06-12, 12:46
Еве еден видео. Untitled.mp4 - YouTube (http://youtu.be/iYtWWD8GHog)

r.dziadusz
06-06-12, 22:14
Тоа е прашање поврзано со тебе се најавени Ве молиме обидете се да кликнете најава / одјава копче или одете на главната страница. Ако ова не работа може да се обидете да ги отстраните coockies од вашиот Bowser поврзани со оваа страница

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1