КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае не можа атрымаць доступ да гэтага сайту праз Google.de

wowglider.de
10-04-12, 10:50
Добры дзень, калі я іду ў Google і пошук vBET, націсніце на першую спасылку, я заўсёды атрымліваю стандартнае паведамленне Даведка так: "Вы не можаце бачыць гэта змесціва ..." Спасылка ... COM / форум / EN /

r.dziadusz
10-04-12, 22:44
Не маглі б вы даслаць мне дакладны адрас, што вы не можаце атрымаць доступ?

wowglider.de
11-04-12, 21:30
? ...

1). Https :/ / www.google.de/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=vbet
2). Націсніце 1. -> VBET - Даведка прадпрыемствы-Translator - Даведка Unternehmen Transator (http://www.vbenterprisetranslator.com/de/)
3.)
"VBulletin wowglider.de, вы не маеце доступу да гэтай старонцы, гэта можа быць звязана з адной з некалькіх прычын: .. Ваш уліковы запіс можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы Паспрабуйце іншы на чужой пост, да функцый адміністратара ці змяніць прывілеяваныя сістэмы? Калі вы спрабуеце адправіць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, або можа чакаць актывацыі ".

r.dziadusz
12-04-12, 17:17
У мяне няма праблем з доступам да сайта ў шляху вы адправілі. Калі ласка, скажыце мне, які браўзэр вы выкарыстаеце

wowglider.de
28-04-12, 15:01
Я выкарыстоўваю Chrome. Windows 7 64bit. Праблема не вырашаная.

wowglider.de
02-05-12, 13:26
Цікавасць, верагодна, не, не мае значэння для мяне рыса.

r.dziadusz
07-05-12, 22:56
Шкада, што вы павінны чакаць - у нас свята тормаз ў Польшчы. Гэта цяжка для мяне, каб я becouse Canot прайграць памылку. Калі ласка, уважліва chceck вашага падключэння да Інтэрнэту / маршруту.

wowglider.de
06-06-12, 12:46
Heres відэа. Untitled.mp4 - YouTube (http://youtu.be/iYtWWD8GHog)

r.dziadusz
06-06-12, 22:14
Гэта пытанне, звязаны з Вамі час зайшлі Калі ласка, паспрабуйце націснуць уваход / выхад кнопку, або перайсці на галоўную старонку. Калі гэта не працуе, вы можаце паспрабаваць выдаліць coockies ад вашага баузер звязаныя з гэтай старонкі

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1