Виев Фулл Версион: Решити Троубл са вБСЕО интеграција - ПОМОЋ
JA povećala vbet da je najnovija verzija - 4.4.3 i onda sam odlučio da iskoristi vbseo integracije.
Pratio sam sve korake ... i sada, na forumu stranice je prazno. JA sam sa invaliditetom vbseo, tako da je forum stranice je ponovo. Nije samo SAM mess nešto dok integrisati sa vbseo?
Хвала за било који одговор,
ГМан
УПДАТЕ - Проверио сам све промене и све изгледа добро. Ја редид интеграције од самог почетка ... Немам појма зашто страница аппреас празна.
Хвала ...
r.dziadusz
17-10-11, 07:18
Хи
prvo molimo vas da proverite da li vam slanje sadržaja iz slanje-jednom, takođe možete li mi tvoj .htaccess file?
Ја поново отпремио су уплоад-једном садржај и преко вроте фајлова управо сада, али то није то поправити, нажалост ... Оно што ме брине је то што ми не дају грешку да решите проблеме са - само празна страница!
Овде је мој хтаццесс садржај.:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Хвала за одговор.
r.dziadusz
17-10-11, 09:12
Vaš .htaccess fajl je pogrešan, te bi trebalo da nova pravila pre vbseo pravila, molimo da prate opis ovde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/414-vbseo-integration.html
Морате да га померите тек након ове линије:
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
OK, hvala mnogo! Pa nisam se mess nakon svih. JA mogu da se vbseo na sada, ali je drugo pitanje. Kad god kliknite na prevod zastavu, to ne pretvori.. mi daje pola stranice poput ovog:
https://lh4.googleusercontent.com/-ttt8cur-yeu/tpwxadywaqi/aaaaaaaabym/-3c-d0lppku/s800/tbvbet.jpg
Било који идеја?
r.dziadusz
17-10-11, 20:21
Da li ste slanje svih vbet datoteka, molimo vas da proverite, i ako ste sve sadržaj postavljenih fajlova, molimo vas ponesite sve configurated pravilno.
Ако то не помогне молимо Вас да поново уплоадовати све фајлове и редо промене
Ако то не ради након свега, молим АМ ваш детаљ приступ могу да проверите да ли на месту
Хвала. Сам ти послао ПМ. Ја редид све, али исти резултати.
r.dziadusz
18-10-11, 11:54
АМ је добио
r.dziadusz
18-10-11, 13:07
sam takođe niticed vam mis jedna linija u .htaccess, molimo vas da koristite
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
i nemam pristup od vas, ja ću biti u stanju da proverite samo nakon što ste mi to:)
mislim da je ono što sam kao .htaccess sada. Poslao sam vam pristup. Hvala još jednom! JA mogu dobiti vbet da rade odvojeno od vbseo ... ali integrisanje i čini se da se teško za mene ... izvini za nevolju i hvala. To je veoma cenjena : ). Zadovoljan sam za podršku ovde.
r.dziadusz
19-10-11, 13:19
Здраво, ја не могу да аццес свој форум са подацима које сте ми дали проверите инбок
Здраво, ја сам проверио пријављивање пре слања. Сам покушао поново и то ради за мене. Послао сам вам алтернативни сервер ИП у случају ДНС питања.
Хвала.
Thaks r.dziadusz, moje pitanje je rešeno. Vaša pomoć je mnogo cijenjeno :D.
r.dziadusz
19-10-11, 17:01
:) srećan da vam pomognemo, ako imate bilo kakvih drugih pitanja molimo vas pitati, za bilo koje pitanje molimo vas da otvori nove konac
Жао нам је, али изгледа да још увек неки проблем. Моја цела страница преведе сада, али поједини преводи изгледа да не ради из неког разлога. Да ли знате шта је питање? Од страна превод ради, ваљда гоогле АПИ или Мицрософт АПИ ради, али ја не знам зашто појединац текст није преводио.
Хвала за одговор.
Молимо отворити нову тему за нови број - такође наведите детаље (тачна УРЛ адреса на страницу где постоји проблем, цитирам текста који није преведен).
Uskoro - obratite pažnju da ne morate da se pogodak prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA radi možete da proverite u administrativne CP - > vbet - > prevod dostupnost usluga. Razlog zašto individualnih primjedba ne radi se zapravo da pružaoci usluga su na raspolaganju, kako bi ste dobili ono što ste u cache memorije i neki delovi (one koji nisu prevedeni su na nove stranice (novi odgovori, montaža: mjesta). Ako vam je potrebno više pomoći molimo da otvori nove konac za novog.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):