PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Troubl s vbseo integrace - Nápověda

gopalmm2
15-10-11, 22:44
Provedl jsem upgrade vbet na nejnovější verzi dnes - 4.4.3 a pak jsem se rozhodl použít vbseo integraci.

Sledoval jsem všechny kroky... a teď, pryč prázdné stránce fóra. Mít zakázáno vbseo, takže stránku fóra je zase zpátky. Jsem jen nepořádku něco při integraci s vbseo?

Díky za odpověď,

GMan

gopalmm2
15-10-11, 23:25
AKTUALIZACE - jsem zkontroloval všechny změny a všechno vypadá dobře. Předělal jsem integraci od začátku... Nemám tušení, proč prázdné stránky appreas.

Dík...

r.dziadusz
17-10-11, 07:18
Ahoj
Nejprve zkontrolujte-li odeslání obsahu z nahrávání-jednou, také mohla byste mi ukázat váš soubor .htaccess?

gopalmm2
17-10-11, 07:59
Jsem re-uploaded odesílání-kdysi obsah a over-wrote soubory právě teď, ale to neopravil, bohužel... věc, která mě trápí je, že mi to nedává chybu potíží s - jen prázdná stránka!

Tady je můj obsah .htaccess:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Děkuji za reakci.

r.dziadusz
17-10-11, 09:12
Soubor .htaccess je špatné, měli byste umístit před vbseo pravidla nová pravidla, postupujte podle popisu zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/414-vbseo-integration.html
Musíte se pohybovat jen po tento řádek:

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

gopalmm2
17-10-11, 14:45
OK Děkuji vám mnohokrát! Tak udělat nepořádek po tom všem. Jsem schopen zapnout vbseo, ale je tu další problém. Kdykoli klepnout na překlad vlajku, nelze přeložit. dává mi půl stránky jako tento:
https://lh4.googleusercontent.com/-ttT8Cur-YEU/TpwxAdYWaqI/AAAAAAAABYM/-3C-D0LpPkU/S800/TBVBET.jpg

Nějaké nápady?

r.dziadusz
17-10-11, 20:21
Jste uložit všechny soubory vBET, zkontrolujte jej a pokud máte všechny obsah, ujistěte se prosím, že to máte všechno configurated správně.
Pokud to nepomůže, prosím re-upload všechny soubory a znovu
Pokud nefunguje to po tom všem, prosím PM váš přístup podrobností, můžete to zkontrolovat na místě

gopalmm2
17-10-11, 22:29
Dík. Poslal jsem tě PM. Předělal jsem všechno, ale stejné výsledky.

r.dziadusz
18-10-11, 11:54
PM přijaté

r.dziadusz
18-10-11, 13:07
Já jsem také niticed chybí jeden řádek ve vaší .htaccess, použijte prosím tento

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

A nechci získat přístup od vás, mohli zkontrolovat jen poté, co pošlete mi ty:)

gopalmm2
18-10-11, 21:00
Věřím, že to, co teď mám jako .htaccess. Poslal jsem vám přístup do utok Děkuji znovu! Můžu dostat vbet pracují odděleně od vbseo... ale integrace obě se zdá být pro mě... Omlouvám se za problémy a Děkujeme vám. To je velmi ocenili:). Jsem potěšen tím na podporu.

r.dziadusz
19-10-11, 13:19
Ahoj nemůžu ani přístup vaše fórum s daty, dal jsi mi prosím zkontrolujte složky Doručená pošta

gopalmm2
19-10-11, 14:56
Ahoj jsem zkontroloval přihlášení před odesláním. Zkusil jsem to a pracuje pro mě. Poslal jsem ti alternativní server IP v případě o DNS problém.

Dík.

gopalmm2
19-10-11, 16:52
Thaks na r.dziadusz, můj problém je vyřešen. Velmi si vážím vaší pomoci: D.

r.dziadusz
19-10-11, 17:01
:) ráda vám pomohu, pokud máte nějaké další dotazy se prosím zeptat, pro jakékoliv jiné otázky prosím otevřít nové vlákno

gopalmm2
21-10-11, 00:12
Omlouvám se, ale stále se zdá být nějaký problém. Překládá teď moje celé stránky, ale nezdá se, že jednotlivé překlady práce z nějakého důvodu. Víte, co je problém? Vzhledem k tomu, že překlad stránky funguje, myslím, že google API nebo rozhraní API společnosti microsoft funguje, ale nevím, proč není překlad jednotlivých textových.

Díky za odpověď.

vBET
21-10-11, 02:55
Otevřete prosím nové vlákno pro nové vydání - uveďte také další podrobnosti (přesné URL na stránku, kde existuje problém, nabídka text, který není přeložen).

Krátce - prosím Všimněte si, že nemáte asi nemá překlad je funkční rozhraní API můžete to zkontrolovat v Admin CP - > vBET - > překlad poskytovatelé dostupnost. Důvod, proč nefunguje individuální překlad může být skutečně poskytovatelé nejsou k dispozici, takže máte, co máte v cache a některé části (nepřekládají) jsou nové na stránce (nové odpovědi, upravovaného místa). Pokud potřebujete další pomoc, otevřete nové vlákno pro tento nový problém.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1