View Full Version: Rezolvate Troubl cu vbseo integrare - ajutor
Am actualizat vbet la cea mai recentă versiune de astăzi - 4.4.3 şi apoi a decis să utilizeze vbseo integrare.
I a urma toţi paşii... şi acum, pagina de forum a plecat gol. Am dezactivat vbseo, astfel încât pagina de forum este înapoi din nou. A făcut eu doar cârpăci ceva în timp ce se integrează cu vbseo?
Vă mulţumim pentru nici un răspuns,
GMan
ACTUALIZARE - am verificat toate modificările şi totul pare bun. Am redid integrarea la începutul... Eu am nu clue ce gol pagină appreas.
mulţumesc...
r.dziadusz
17-10-11, 07:18
Bună
În primul rând vă rugăm să verificaţi dacă tu încărcat conţinut din încărcat-o dată, de asemenea, ar putea vă arată-mi fişierul .htaccess?
Am re-uploaded încărcat-o dată conţinutul şi over-wrote fişierele chiar acum, dar că nu repara, din păcate... lucru care ma ingrijoreaza este că aceasta nu dă-mi o eroare depana cu - doar o pagină necompletată!
Aici este meu conţinutul .htaccess:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Vă mulţumim pentru a răspunde.
r.dziadusz
17-10-11, 09:12
Fişierul .htaccess este greşit, ar trebui pus noi norme înainte de vbseo reguli, vă rugăm să urmaţi descrierea de aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/414-vbseo-integration.html
Aveţi pentru a o muta doar după această linie:
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
OK, mulţumesc so much! Acest lucru a făcut o mizerie după ce toate. I sînt capabil să activați vbseo acum, dar există o altă problemă. Atunci când fac clic pe un steag traducere, a traduce nu.. dă-mi o jumătate de pagini ca aceasta:
https://lh4.googleusercontent.com/-ttT8Cur-YEU/TpwxAdYWaqI/AAAAAAAABYM/-3C-D0LpPkU/S800/TBVBET.jpg
Orice idei?
r.dziadusz
17-10-11, 20:21
A făcut vă încărcaţi toate fişierele vBET, vă rugăm să verificaţi-l şi dacă aveţi toate conţinut încărcat, vă rugăm să asiguraţi-vă că aveţi toate configurat corect.
Dacă aceasta nu ajută, vă rugăm să re-încărcat toate fişierele şi refaceţi modificări
Dacă nu funcţionează după toate, vă rugăm să PM-ul detaliu acces puteţi verifica-l la loc
mulţumesc. Am au trimis un PM. Am redid tot, dar aceleaşi rezultate.
r.dziadusz
18-10-11, 11:54
PM primit
r.dziadusz
18-10-11, 13:07
De asemenea, am niticed să dor de o singură linie în .htaccess dvs., vă rugăm să folosiţi acest lucru
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Şi eu nu primesc acces la tine, voi fi capabil la spre a verifica it doar după ce tu a trimite eu cele:)
Eu cred că este ceea ce am ca .htaccess acum. Am trimis tu accesul către PM. vă mulţumesc încă o dată! Pot obţine vbet a lucra separat de vbseo... dar ambele integrare pare a fi greu pentru me... ne pare rău pentru probleme şi vă mulţumesc. Acesta este apreciat foarte mult:). Eu sunt mulţumit de sprijin aici.
r.dziadusz
19-10-11, 13:19
Max nu pot nu acces forum cu date-am mi-aţi dat vă rugăm să verificaţi folderul inbox
Buna, am verificat autentificare înainte de transmiterea acestuia. Am încercat-o din nou şi it works pentru mine. Am trimis un IP de server alternativ în caz de problemă de DNS.
mulţumesc.
Thaks pentru r.dziadusz, meu problemă a fost rezolvată. Al tău ajutor este mult apreciat: D.
r.dziadusz
19-10-11, 17:01
:) fericit să vă ajute să, dacă aveţi orice alte întrebări, vă rugăm să întreb, pentru orice altă problemă te rugăm să deschizi nouă temă
Ne pare rău, dar se pare că există încă unele problemă. Meu întreaga pagină se traduce acum, dar traduceri individuale nu par să lucreze pentru un motiv oarecare. Stii ce este problema? Deoarece traducerea pagina de lucrări, cred ca google API sau microsoft API este de lucru, dar eu nu ştiu de ce nu este traducerea textul individuale.
Multumesc pentru nici un răspuns.
Vă rugăm să deschideţi thread noi pentru noua emisiune-, de asemenea, vă rugăm să oferiţi mai multe detalii (URL exactă la pagina unde există problemă, citat de text care nu este tradusă).
La scurt timp - vă rugăm să reţineţi că nu aveţi să ghicească traducere API este de lucru puteţi verifica-l la Admin CP - > vBET - > disponibilitatea furnizorii de traducere. Motivul de ce is neactiv traducere individuale poate fi că de fapt furnizorii nu sunt disponibile, astfel încât ai ceea ce aveţi în cache şi unele părţi (cele nu tradus) sunt noi pe pagina (noi răspunsuri, editat de posturi). Dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor vă rugăm să deschideţi thread noi pentru această problemă nouă.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):