Виев Фулл Версион: Решити Се преселио у Нови сајт сервера навика рад
bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
сам се преселио мој сајт на нови сервер и форум Доеснт оптерећења са ВБЕТ, само добро ради када сам онемогућили додатак и скините садржаја са хтаццесс, чудно. али админцп добро ради са плугин-у, још једна ствар коју сам бесплатну верзију инсталиран на другој локацији истом серверу то ради без питања: (
Молимо Вас да будете прецизнији - шта то значи не ради? Да ли имате празну страницу? Да ли имате празне странице уместо текста? Да ли видите неку поруку о грешци или се на пример у пошту? Шта се дешава?
И после промене сервера молимо вас да проверите да ли одговарају на све захтеве у новој средини: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак.хтмл # пост7
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
сајт наставља да оптерећење: (, ово не дешава са слободним верзији плаћену верзију, ја супхп су инсталирани на серверу је то разлог?
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
Доубле порука жао
сајт наставља да оптерећење: (, ово не дешава са слободним верзији плаћену верзију, ја супхп су инсталирани на серверу је то разлог?
Није нам познато о било питања између вБЕТ и супхп.
Можеш ли поново покушати да преоптерећења вБЕТ датотеке и поново увоз производа фајл? Можда на нови сервер Апацхе збуне;)
Молим вас АМ ми УРЛ до вашег форума и приступ детаље ФТП и Админ ЦП. Ја ћу проверити шта се дешава тамо.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):