PDA

View Full Version: Rezolvate Site-ul sa mutat la New Server obiceiul de lucru

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
m-am mutat site-ul meu la un nou server si forum doesnt Încărcaţi cu vBET On, numai functioneaza bine dupa ce am dezactiva plugin-şi elimina conţinut din htaccess,. admincp ciudat, dar functioneaza bine cu plugin-ul pe, un alt lucru pe care i-au instalat versiunea free pe un alt server acelaşi amplasament funcţionează fără cauză: (

vBET
12-12-09, 16:28
Vă rugăm să fiţi mai precis - ceea ce nu înseamnă că nu funcţionează? Ai pagină goală? Ai avea pagini goale în loc de text? Nu vedeţi orice mesaj de eroare sau pentru a obţine astfel în e-mail? Ce se întâmplă?

De asemenea, după schimbarea server de asiguraţi-vă că vi se potrivesc la toate cerinţele în noul mediu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
site-ul ţine doar de încărcare: (, acest lucru nu se intampla cu versiunea gratuita doar versiunea plătit, i-au suphp instalat pe server este, din acest motiv?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
dublu mesaj pare rau

vBET
13-12-09, 20:01
site-ul ţine doar de încărcare: (, acest lucru nu se intampla cu versiunea gratuita doar versiunea plătit, i-au suphp instalat pe server este, din acest motiv?

Noi nu suntem conştienţi cu privire la orice probleme între vBET şi suphp.

Puteţi să încercaţi să supraîncărcaţi din nou şi din nou fişierele vBET fişier de import de produse? Poate pe noul server Apache primi confuz;)

Vă rugăm să URL-ul pentru a-mi PM pe forum pentru dumneavoastră şi detaliile de acces FTP si la Admin CP. Voi verifica ce se întâmplă pe acolo.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1