Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Perkelta į svetainę naujame serveryje, įpratęs dirbti
bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
aš persikėlė mano svetainę į naują serverį ir forumas nepadės VBET Apie apkrovos, veikia tik bauda, po to, kai galiu išjungti įskiepiai ir pašalinti turinį iš. Htaccess, keista, bet admincp veikia gerai su įskiepiai, dar vienas dalykas i nemokama versija įdiegta tame pačiame serveryje kitoje svetainėje tai veikia ir be klausimu: (
Prašome tiksliau - ką tai reiškia dirbti? Ar turite tuščią puslapį? Ar turite tuščių puslapių, o ne teksto? Ar matote, bet klaidos pranešimą arba gauti tokių pašto? Kas atsitinka?
Taip pat pakeitus serverio prašome įsitikinkite, kad jums tinka visiems naujoje aplinkoje reikalavimus: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
svetainėje tiesiog išlaiko pakrovimo (tai nėra atsitikti su nemokama versija tik mokamą versiją, i suphp įdiegta serveryje šios priežasties?
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
dvigubai rašyti Atsiprašome
svetainėje tiesiog išlaiko pakrovimo (tai nėra atsitikti su nemokama versija tik mokamą versiją, i suphp įdiegta serveryje šios priežasties?
Mes nežinojo apie bet tarp vBET ir suphp klausimais.
Ar galėtumėte pabandyti perkrauti dar kartą vBET failus ir vėl importuoti produkto failą? Gal dėl naujų serveris Apache susipainioti;)
Prašome PM man URL į savo forumo ir prieigos duomenis į FTP ir Admin CP. Aš patikrinti, kas ten vyksta.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):