PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Költözött új szerver oldal nem fog működni

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
költöztem oldalamon az új szerver és a Fórum doesnt betöltése a vBET On, csak akkor működik jól, miután disable plugin és vegye tartalmat. htaccess, furcsa, de admincp jól működik a plugin-én, egy másik dolog, nekem van ingyenes verziója telepítve egy másik helyszínen ugyanazon a szerveren működik anélkül, hogy probléma: (

vBET
12-12-09, 16:28
Kérjük, pontosabban - mit jelent nem működik? Van üres oldal? Van üres oldalakat szöveg helyett? Lát-e hibaüzenetet kap, vagy mint a mail? Mi történik?

Után is változó szerver győződjön meg róla, hogy alkalmas minden igényt az új környezetben: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
site így csak loading: (, ez nem történik meg az ingyenes verzió csak a fizetett változat, nekem van suPHP telepített szerver az oka?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
dupla hozzászólás sajnálom

vBET
13-12-09, 20:01
site így csak loading: (, ez nem történik meg az ingyenes verzió csak a fizetett változat, nekem van suPHP telepített szerver az oka?

Nem vagyunk tisztában az esetleges problémák között vBET és suPHP.

Tudna próbálja túlterhelés újra vBET fájlokat és újra import termék fájlt? Talán az új szerver Apache összezavarodnak;)

Kérjük PM nekem URL-t a forum és a hozzáférési adatokat az FTP és az Admin CP. Fogom ellenőrizni, mi folyik ott.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations