Виев Фулл Версион: Решити Активирање / деактивирање вбет без проблема
Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Здраво, у вама следећем издању можете учинити тако да бар за потребе тестирања вбет се може искључити, ако то онемогући право сада не могу да добију на мој сајт уопште и треба да неред са хтаццесс. ... Итд у како би форум употребљив.
Требало би да постоји начин да се Активирање или деактивирање вБЕТ лако баш као и многи други модова, ова врста интеграције ће бити врло драгоцен за кориснике и алатки за решавање проблема.
kamilkurczak
26-05-11, 20:49
здраво,
Пре свега - ако онемогућите вБЕТ - наша правила у хтаццесс не ради - зашто? јер немате код заставу у УРЛ.
друго, ако имате вБЕТ интегрисан са вБуллетин - немамо све опције - можете само да замени старе датотеке вБуллетин поново (вБуллетин систем немају куке систем).
на крају - форум после онемогућили од вБЕТ би требало да ради нормално (празан екран, итд)
ако имате празан екран након онемогућавање вБЕТ - проверите у ваше фајлове сервера дневник за неке грешке - Ми ћемо да проверимо.
Баш као и Камил написао -. ВБЕТ када је онемогућено правила у хтаццесс не треба да чини зло ништа.
Исто важи и за вБуллетин интеграције - нема куке систем тако датотека промене су потребне.
Ово није карактеристика захтев. Инвалидитетом вБЕТ би требало да буде безопасан, ако није, онда молим вас однос грешку и ми ћемо га проверити:) Ја сам се креће ову тему секцији грешака. Молим вас дајте више информација (ако видите белом екрану, мора да постоји грешка у Протоколи), тако да ћемо бити у стању да раде на томе.
Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Михал то није буг, то је моја поента да не постоји начин да се једноставно онемогућите вБЕТ, други модови ће имати:
Активирајте производа?
Да Не
А ви би изабрали ону коју желите и затим сачувате у админцп, ова функција не постоји у вБЕТ због чега сам направио ОДЛИКЕ захтев, тако да можете да додате да је функција у будућности:)
kamilkurczak
27-05-11, 10:17
можете да омогућите или онемогућите вБЕТ у админцп-> плугинс-> Управљање производа - имате исте резултате
Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ок прихватам то, али било би лепо да га има у оквиру Министарства одбране у вБЕТ Главни:)
kamilkurczak
30-05-11, 18:15
шта мислиш да је ово опција је неопходно?
Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Не знам шта други мисле Камила, али за мене ја верујем да је посебно за нови форум власнике који не би знали да иде у Плугинс и производи Управљање Производи> онемогућити ваш производ>, већина би само потражите "га укључите Он / Офф "опцију у АдминЦп> СМФ Опције.
kamilkurczak
31-05-11, 20:55
шта је проблем после онемогућавање вБЕТ? можете потврдити да је ово питање још увек постоји?
Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Једини проблем који постоји када је онемогућавање вбет затим поново омогућите је да су сад коду више не анализирати као што је овај само сам инвалид вБЕТ да покуша, а затим поново омогућите и претходно анализирати [Ланг] таг више не анализирати или у преводу
kamilkurczak
31-05-11, 21:13
Да, Тај право - зато што сад тагови су у бази података (да се сети језика) и вБЕТ парсера је онемогућен.
Молим вас, направите нову тему у Захтев карактеристике са овим предлогом, ово нит је решен и ја ћу га пресели у решавање проблема секцију
Тханкс:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Камил, захваљујући али сад ознаке више не показују преведен језик после онемогућавање затим поново омогућава вБЕТ, другим речима, вБЕТ се враћа укључен, али претходно преведене поруке више нису преведена?
kamilkurczak
31-05-11, 21:41
Ако онемогућите вБЕТ - лангс тагови нису анализирати,
ако је активиран вБЕТ још једном - лангс су тагови анализирати:)
само ако сте вБЕТ онемогућио лангс команде не анализирати и поруке нису преведена:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Након вБЕТ је онемогућен и омогућио поново алата одржавања> Ребуилд нит информација морају да се покрену да би се поновног рашчлањивања [Ланг] тагове
Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Решен сада након ради одржавања алата, али би требало да буде нешто што сте ставили у упутствима или Најчешћа питања:)
kamilkurczak
31-05-11, 21:49
хвала на потврди:) решио сада
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):