Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Włączanie / wyłączanie vBET bez problemów
Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Hi, w następnym wersji można je tak, że przynajmniej w celach testowych vBET może być wyłączona, jeśli i wyłączyć to teraz nie mogę dostać się na mojej stronie w ogóle i bałagan z. Htaccess itp. ... w Aby forum użytkowej.
Nie powinno być sposobem na włączenie lub vBET łatwo tak jak wiele innych modów, tego rodzaju integracji byłoby bardzo cenne dla użytkowników i rozwiązywania problemów.
kamilkurczak
26-05-11, 20:49
hello,
Przede wszystkim - jeśli wyłączyć vBET - nasze zasady w htaccess nie działa - dlaczego? bo nie masz kodu flagi w url.
po drugie, jeśli masz vBET zintegrowany z vBSEO - nie mamy żadnych opcji - można tylko zastąpić stare pliki vBSEO ponownie (system vBSEO nie mają systemu haczyków).
na koniec - swoim forum po wyłączyć z vBET powinny działa normalnie (pustych ekranów, itp.)
jeśli masz pusty ekran po wyłączeniu z vBET - sprawdź w logach serwera błędy - Będziemy to sprawdzić.
Tak jak Kamil napisał -. Gdy vBET jest wyłączony zasady w htaccess nie powinny ograniczać niczego.
Także prawdą o integracji vBSEO - nie istnieje żaden system haków więc zmiany plików są potrzebne.
To nie wniosek funkcja jest. Osób vBET powinny być nieszkodliwe, jeśli nie jest, to proszę relacji błąd, a my sprawdzimy to:) Ja jestem w ruchu tego wątku do sekcji błędów. Proszę podać więcej informacji (jeśli zobaczysz biały ekran, nie musi być błąd w logach), więc będziemy mogli nad nim pracować.
Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michał to nie jest błąd, to jest mój punkt widzenia nie ma sposobu, aby po prostu wyłączyć vBET, innych modów będzie:
Aktywuj produkt?
Tak Nie
I należy wybrać ten, który chcesz, a następnie zapisać w admincp, ta funkcja nie istnieje w vBET dlatego zrobiłem wyróżnić, więc można dodać, że funkcja w przyszłości:)
kamilkurczak
27-05-11, 10:17
można włączyć lub wyłączyć vBET w admincp-> plugins-> zarządzaniu produktami - masz takie same wyniki
Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ok zgadzam się, że, ale byłoby miło mieć go w mod w vBET główna:)
kamilkurczak
30-05-11, 18:15
co myślisz, że ta opcja jest konieczna?
Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Nie wiem, co myślą inni, Kamil, ale dla mnie i uważam, że jest szczególnie dla nowych właścicieli forum, którzy nie wiedzą, aby przejść do Wtyczki i Produkty> Zarządzanie Produkty> wyłączyć produkt, większość z nich wystarczy spojrzeć na "włącz go on / off "w opcji AdminCp> Opcje vBulletin.
kamilkurczak
31-05-11, 20:55
co problem po wyłączeniu z vBET? można potwierdzić, że ten problem jeszcze istnieje?
Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Jedyny problem, który istnieje po wyłączeniu vBET a następnie ponownie włączyć jest to, że znaczniki lang kod nie są już analizowane tak i po prostu wyłączone vBET spróbować, a następnie ponownie włączyć i wcześniej analizowany [lang] tag nie jest już analizowany lub przetłumaczone
kamilkurczak
31-05-11, 21:13
tak, to jest to prawo - bo to są tagi lang w bazie danych (do zapamiętania języka) i parser vBET jest wyłączone.
Proszę, zrób nowy wątek Poproś o funkcje z tej propozycji, ten wątek jest rozwiązany, a ja go przenieść do sekcji Rozwiązywanie problemów
Dzięki:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil, dzięki ale tagi lang już nie pokazują język przetłumaczone po wyłączeniu a następnie ponowne włączenie vBET, innymi słowy, vBET ponownym włączeniu ale wcześniej przetłumaczone posty nie są już przetłumaczone?
kamilkurczak
31-05-11, 21:41
jeśli wyłączysz vBET - tagi langs nie są przetwarzane,
po uaktywnieniu vBET po raz kolejny - langs tagi są przetwarzane:)
tylko wtedy, gdy vBET wyłączona langs tagi nie są przetwarzane i wiadomość nie przetłumaczone:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Po vBET jest wyłączona i ponownie włączona konserwacji narzędzi> Rebuild informacji wątek musi zostać uruchomiony w celu ponownej analizy [lang] tagi
Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Rozwiązany teraz po uruchomieniu narzędzia do konserwacji, ale powinno być coś, co można umieścić w swoim instrukcji lub FAQ:)
kamilkurczak
31-05-11, 21:49
dzięki za potwierdzenie:) rozwiązany teraz
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):