PDA

View Full Version: Riješen Aktivirati / deaktivirati vbet bez problema

Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Bok, u tebi sljedećem izdanju možete učiniti tako da barem za svrhe testiranja vbet može isključiti, ako sam ga isključiti odmah ne mogu doći na moje mjesto na sve i moraju zabrljati sa. Htaccess ... i sl. u Kako bi forum iskoristiv.

Ima bi trebao biti način Aktiviranje ili deaktiviranje vBET jednostavno baš kao i mnoge druge modove, ova vrsta integracije će biti vrlo vrijedne za korisnike i alata za otklanjanje poteškoća.

kamilkurczak
26-05-11, 20:49
halo,

Prije svega - ako onemogućite vBET - naša pravila u htaccess ne radi - zašto? jer nemate zastavu kod u URL-u.

Drugo, ako imate vBET integriran s vBSEO - mi nemaju mogućnosti - možete samo zamijeniti stare vBSEO datoteke opet (vBSEO sustav nemaju kuke sustav).

na kraju - vaš forum, nakon onemogućiti od vBET treba radova normalnim (bilo prazni ekrani, itd.)
Ako imate prazan ekran nakon onemogućavanje vBET - check in datoteka servera za neke pogreške - Mi ćemo to provjeriti.

vBET
26-05-11, 22:20
Baš kao i Kamil je napisao -. VBET kad je onemogućen pravila Htaccess ne bi trebalo naškoditi ništa.

Isto vrijedi o vBSEO integracije - nema kuke sustavu tako datoteke potrebne promjene.

Ovo nije zahtjev za istaknutom snimkom. Invaliditetom vBET bi trebao biti bezopasan, ako nije, onda molimo odnos bug i mi ćemo to provjeriti:) Ja sam se kreće ovaj thread kako bi bugova sekciji. Molim Vas, dajte više informacija (ako vidite bijeli zaslon, mora postojati pogreška u evidencije) pa ćemo biti u mogućnosti raditi na njemu.

Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michal to nije bug, to je moje točke ne postoji način da se jednostavno onemogućiti vBET, drugi Mods će imati:
Aktiviranje proizvoda?
Da Ne

A ti će odabrati onaj koji želite, a zatim spremiti u admincp, ova funkcija ne postoji u vBET što je razlog zašto sam napravio zahtjev za istaknutom snimkom, tako da bi mogao dodati da imaju u budućnosti:)

kamilkurczak
27-05-11, 10:17
možete omogućiti ili onemogućiti vBET u admincp-> plugins-> upravljanje proizvodima - imate iste rezultate

Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ok sam prihvatiti da, ali bilo bi lijepo da su ga u MORH-u vBET Glavni:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:15
Što mislite da je ova opcija je potrebno?

Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Ne znam što drugi misle Kamil, ali za mene ja vjerujem da je posebno za novi forum vlasnike koji ne bi znali da ide u Plugins & Proizvodi> Upravljanje Proizvodi> onesposobiti svoj proizvod, većina bi samo tražiti "pretvoriti ga on / off "opciju u AdminCp> vBulletin Opcije.

kamilkurczak
31-05-11, 20:55
što je pitanje nakon onemogućavanje vBET? može li potvrditi da je ovaj problem još uvijek postoji?

Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Jedino pitanje koje postoji kada onemogućiti vbet zatim ponovno omogućiti da lang kod oznake nisu više rastaviti kao što je ovaj ja samo s invaliditetom vBET pokušati, a zatim ponovno uključiti i prethodno raščlaniti [Lang] tag više nije raščlaniti ili prevedeno

kamilkurczak
31-05-11, 21:13
Da, to je pravo - jer je to Lang oznake su u bazi podataka (da zapamtite jeziku) i vBET parser je onemogućen.
Molimo, napraviti novu temu u mogućnosti zahtjev ovaj prijedlog, ovaj thread je riješeno i ja ću ga premjestiti na otklanjanju poteškoća
Hvala:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil je, zahvaljujući ali lang oznake sada više ne pokazuju prevedene jeziku nakon onemogućivanja zatim ponovno omogućiti vBET, drugim riječima, vBET se okrenuo na već prethodno prevedene postovi više nisu prevedene?

kamilkurczak
31-05-11, 21:41
Ako onemogućite vBET - langs oznake nisu rastaviti,
Ako omogućite vBET još jednom - langs oznake su rastaviti:)

samo ako imate vBET invaliditetom langs oznake nisu analizirati i poruka nije preveden:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Nakon vBET je onemogućeno i ponovno omogućili održavanje alata> Obnovi nit podaci moraju se izvoditi u cilju reparse [Lang] tagova

Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Riješeno danas, nakon tekuće održavanje alata, ali to bi trebao biti nešto što ste stavili u vaš uputama ili pitanja:)

kamilkurczak
31-05-11, 21:49
hvala za tvoj potvrdu:) riješen sada

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1