СДА

Виев Фулл Версион: Решити само Гоогле упозорења и Тагс:

tsak76
06-02-11, 18:49
Видео сам упозорење у Гоогле алатке за вебмастере да је моја УРЛ адреса има превише. тако да сам направио до роботс.ткт да се заустави све преведено страница из индексираних. Да ли постоји било који начин могу имати само преведене странице ТАГ јер су најважнији кључних речи?

kamilkurczak
07-02-11, 11:16
здраво,
Право, покушајте да користите роботс.ткт датотеку - требало би да помогне.
О ознаке - можете да објасните боље јер сада ја не разумем.

tsak76
07-02-11, 23:52
ι су блокирали све / форум / ср / форум / де итд из роботи ткт

али желим да индексирају само ознаку странице за све преводе. како се то ради са роботс.ткт

kamilkurczak
08-02-11, 14:33
ок ја сада разумем, тако да ћу покушати да пронађемо неке информације о овом роботс.ткт

Ако ће блокирати све преведене странице роботс.ткт фајл и додајте у мета таг за пример: <мета наме="роботс" цонтент="индек, фоллов"> у заглављу?

Овде имате све примере како се користи мета тагове са роботима.
хттп://ввв.сеоцонсултантс.цом/мета-тагс/роботс/

tsak76
08-02-11, 19:58
Но и желите да блокирате све преводе форуму ЕКС / форум / де

али допустити индексирање СВЕ преведена Таг страница / форум / де / ознаке

Желим само ознаке се индексирају за преводе ништа друго

kamilkurczak
11-02-11, 12:59
Обратите пажњу да ако блокирате странице, на пример форум / ја / ви блокирате све УРЛ-ове са форума / ЈА / унутра.

Покушајте да користите мета ознаку

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1