PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Google varování a jen slova

tsak76
06-02-11, 18:49
Viděl jsem varování v Google Webmaster Tools, že mé adresy URL je příliš mnoho. tak jsem se zastavit veškeré robots.txt si stránky z indexování. Existuje nějaký způsob, jak mohu mít jen přeložené TAG stránek, protože oni mají nejdůležitější klíčová slova?

kamilkurczak
07-02-11, 11:16
Dobrý den,
Dobře, zkuste použít soubor robots.txt - by měly napomoci.
O tagy - můžete to vysvětlit lépe, protože teď nerozumím.

tsak76
07-02-11, 23:52
ι zablokovali všechny / forum / cz / forum / etc de od robotů txt

ale já chci jen index tag stránky pro všechny překlady. Jak to udělat s robots.txt

kamilkurczak
08-02-11, 14:33
ok chápu, takže se pokusím najít nějaké informace o tomto robots.txt

Pokud budete blokovat všechny přeložených stran v souboru robots.txt a přidat v meta tag např.: <meta name="robots" content="index, follow"> v záhlaví?

Zde máte všechny příklady, jak používat meta tagy s roboty.
http://www.seoconsultants.com/meta-tags/robots/

tsak76
08-02-11, 19:58
Ne, chci, aby blokovat všechny překlady ex forum / forum / de

ale umožnit indexování všech překládal tag stránky / forum / de / Tagy

Chci pouze tagy jsou indexovány pro překlady nic jiného

kamilkurczak
11-02-11, 12:59
Uvědomte si prosím, že pokud blokovat stránky, například forum / ja / také blokovat všechny URL s forum / ja / uvnitř.

Snažte se používat meta tag

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1