СДА

Виев Фулл Версион: Решити Слање порука у зависности на страном језику не преводе

Schmike
29-01-11, 10:30
Слање порука у зависности на страном језику није превео назад на енглески Када поставите језик назад на енглески, након слања: Тема: За све тешко дискусије о За све тешко дискусије о било каквим агресивним рибе које Датниоидес, вук риба, пуфферс, Змија Риба и остали свеже лута рибе у врху фøдекӕден . Плен на пас!

kamilkurczak
31-01-11, 10:05
коју верзију вБЕТ користите? Молимо Вас да залепите овде УРЛ форуму и ја ћу га проверити.
Хвала.

Schmike
31-01-11, 17:24
то је верзија за вБуллетин 4.

УРЛ је овде:
хттп://ввв.предаторифисхкееперс.цом/тествб/форумс/

у ће морати да се пријавите са вбет / вбет као што је то у мом обезбеђена Тест Сите.

kamilkurczak
01-02-11, 11:58
Поздрав,

Био сам на вашем форуму, али не могу га тестирати. Ако можете - молим вас да ми пробни налог и налепите УРЛ тема са овим питањем и ја ћу га тестирати.

Запамтите - корисник мора да има језик сеттед у свом профилу у УсерЦП. Можете да проверите опције за превод на админцп-> вБЕТ-> Гоогле-откривања језика.

Овде можете прочитати више о језичка подршка:

Schmike
01-02-11, 13:53
Нисам поставила никакве језик у свом профилу. хвала за помоћ.

kamilkurczak
01-02-11, 14:01
нема проблема:) хвала за потврду;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1