PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vysílání v cizím jazyce není přeloženo

Schmike
29-01-11, 10:30
vysílání v cizím jazyce není přeloženo zpátky do anglicky, když jsem se nastavit jazyk zpět na anglické po zadání: Téma: Pro všechny tvrdé diskuse o pro všechny tvrdé diskuse o agresivní ryby, které Datnioides, vlk ryby, puffers, Snake Ryby a jiné čerstvé putování ryb v horní části fødekæden . Prey na PAS!

kamilkurczak
31-01-11, 10:05
, kterou verzi vBET používáte? Vložte prosím zde fórum url a já se podívat.
Díky.

Schmike
31-01-11, 17:24
Jedná se o verzi pro vBulletin 4.

URL je zde:
http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/

u bude muset pro přihlášení vbet / vbet, jak to bude v mých zajištěno testovací místo.

kamilkurczak
01-02-11, 11:58
Dobrý den,

Byl jsem na fórum, ale nemohu vyzkoušet. Pokud můžete - prosím, pro mě testovací účet a vložit sem URL na vlákno s tímto problémem a budu testovat.

Nezapomeňte, - uživatel musí mít jazykové setted v jeho profilu usercp. Si můžete vyzkoušet možnosti překladu do admincp-> vBET-> Detekce jazyka Google.

Zde si můžete přečíst více o Podpora jazyků:

Schmike
01-02-11, 13:53
Nechtěl jsem nastavit libovolný jazyk ve svém profilu. Díky za pomoc.

kamilkurczak
01-02-11, 14:01
Žádný problém:) Díky za potvrzení;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1