Виев Фулл Версион: Решити После надоградње, Гоогле уклонили све индекса
Хи,
Након што сам надоградњу на плаћено лиценцу са Инсталлатион Сервице пред једним Светогорска, сазнао сам јуче да је Гоогле уклонио све таранслатед странице формира индекс и виситрс дропед од 45.000 до 12.000 јуче.
Можете да проверите да је у Гоогле екс.
site:forum.krwetatnt.net/es/
site:forum.krwetatnt.net/en/
site:forum.krwetatnt.net/hu/
site:forum.krwetatnt.net/nl/
site:forum.krwetatnt.net/iw/
and all languge eccept arapic
Извини али ја не знам шта пишете о томе. Проверио сам прво упита:
сајт: форум.крветатнт.нет / ес / - око 10 700 резултата
ПС.
Предлажем да се креће заставе на другу локацију - ваши корисници неће их сада док не затворите ваш додате.
Сви остали упита давали више од 100.000 резултата за сваки језик, а сада је нула.
Молим вас дајте цео садржај фајла роботс.ткт треба.
Такође, видим неке странице не раде, као што су: хттп://форум.крветатнт.нет/пл/тхреад135668.хтмл
Она се завршава Грешка у бази података. Реците шта је порука о грешци која долази вама у е-пошту.
Молим вас дајте цео садржај фајла роботс.ткт треба.
User-agent: *
Disallow:
Такође сам видети неке странице не раде, као што су: Вијаснић здјециа рзуциł урзадзение сам поновние заинсталоваћ систем Виндовс без ЦД-а (хттп://форум.крветатнт.нет/пл/тхреад135668.хтмл)
Она се завршава Грешка у бази података. Реците шта је порука о грешци која долази вама у е-пошту.
све грешке око МиСКЛ серверу је отишао
овако
UPDATE session
SET lastactivity = 1296167072, location = '/showthread.php?p=1720707', inthread = 615608, incalendar = 0, badlocation = 0
WHERE sessionhash = '8ed2347f3982144802884331f96af458';
MySQL Error : MySQL server has gone away
Error Number : 2006
Request Date : Friday, January 28th 2011 @ 05:24:32 AM
Error Date : Friday, January 28th 2011 @ 05:25:14 AM
Script : http://forum.krwetatnt.net/thread615608-post1720707.html
kamilkurczak
28-01-11, 10:40
Овде имате решење шта да радите када имате овај МиСКЛ грешка:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост3105
Камил је да одговор о томе како да реше грешке базу података. Највероватније да је узрок Гоогле питања. Платили сте вБЕТ више од месец дана на вашем форуму и не исправи грешке база података - тако да је било довољно дуго за Гоогле да посетите странице и видите да је већина од њих су не раде. Зато мислим да је то узрок проблема.
Молим вас угар упутства о бази података грешке и потврдите је исправи.
О вашем роботс.ткт - је изгледа у реду - омогућава свима да попишемо ваш форуму.
Овде имате решење шта да радите када имате овај МиСКЛ грешка:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост3105
Ја би могао да поверује Ако проблем је дошао са мојим претходним сервером пре 8 месеци, али сада је мање од 30 е-маил порука дневно из свих мојих сајтова.
Мој цуррнт сервер је дуал процесорски Куад-цоре Ксеон Вестмере 5650 са 4 *** ДДР3 РАМ-а и 3 × 300ГБ СА-СЦСИ-15К рпм хард диск.
Такође имам још један нови форум са слободним дозволу ВБЕТ на истом серверу и индексиране странице нису уклоњене.
site:rapiddownload.co/vb/af
kamilkurczak
31-01-11, 11:24
А шта о овом решењу? можете потврдити то?
А шта о овом решењу? можете потврдити то?
које решење?
Ако мислите МиСКЛ Еррор, нема грешке
kamilkurczak
01-02-11, 12:04
Ваше странице нису индексиране вероватно овај МиСКЛ грешке.
Као што је написао - на другом форуму то ради, тако да вас молимо покушајте да користите моје решење из мог претходног пост и покушати да елиминише овај МиСКЛ грешку и после тога - то и потврдите овде.
Хвала.
Ваше странице нису индексиране вероватно овај МиСКЛ грешке.
Као што је написао - на другом форуму то ради, тако да вас молимо покушајте да користите моје решење из мог претходног пост и покушати да елиминише овај МиСКЛ грешку и после тога - то и потврдите овде.
Хвала.
Питао сам домаћин услуга за проверу
мак_алловед_пацкет
ваит_тимеоут
или било коју променљиву да МиСКЛ сервер је отишао грешку и рекао да је све у реду.
Направио сам тест са гооглетест.пхп фајл и резултат је
Starting translation test
Test result: {"responseData": {"translatedText":"mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Connection time (ms): 39.6818847656
kamilkurczak
11-02-11, 13:06
Поздрав,
Да ли још увек имају овај проблем или не? Сада - нит је решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.
Хвала
Поздрав,
Да ли још увек имају овај проблем или не? Сада - нит је решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.
Хвала
хвала, то је решено.
kamilkurczak
21-02-11, 09:17
хвала на потврди:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):