Виев Фулл Версион: Решити Преусмеравање Проблем петљу када смо омогућили "гост фајл кеш"
Видела сам ово тему, али оне савете не ради за нас.
Пратили смо сва упутства (/ до-нот-уплоад/реадме.хтмл) и ми
је све осим броја 4 (ФОРУМ_РООТ / вБСЕО / инцлудес / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп)
али имамо добре конкретне разлоге за то што радите. Осим тога, нисмо приметили да ће преведена УРЛ адресе утицати на петљу за преусмеравање тако да морамо да сазнамо прави проблем.
Направили смо све неопходне ствари у нашим хтаццесс фајл у складу са вашим
упутства и то ради одлично, али не и када смо омогућили "гост фајл
кеш "(када" гост фајл кеш "је онемогућен, све ради фино).
Ми користимо вБуллетин 3.5.2 (најновија).
То мора бити стварно јак разлог да не желите да се интегришу "фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп", али док ми то не знамо, не можемо ништа учинити за вас - ово је модификација део целог поступка вБуллетин-а интеграције.
Покушајте да онемогућите вБСЕО и омогућавају госту-Цацхе, а затим дати знак, ако се преводе раде исправно у овом случају.
Ми смо имали два теста:
)
-Офф: вБуллетин
-Он: ВБЕТ фајл кеш
-Офф: фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп (без интеграција)
СЛИКА ЦАЦХЕ одлично функционише, БЕЗ петљу за преусмеравање
Б)
-Он: вБуллетин
-Он: ВБЕТ фајл кеш
-Он: фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп (са интеграцијом)
СЛИКА ЦАЦХЕ УЗРОЦИ петљу за преусмеравање
На пример, ако неко нит имају енглески субјецт: Ре: "смешне слике", Шпанија заставу у подножју ће имати следећу адресу: / ес/т1000/фунни-пицтурес /
Када кликнем на ову заставу и дошао на шпански превод, моја веза ће имати УРЛ: / ес/т1000/фунни-фотос /
За Гоогле пописивач, (/ ес/т1000/фунни-пицтурес /) = (/ ес/т1000/фунни-фотос /)!
Јер знамо да Гоогле роботи су веома осетљиве и само један другачији симбол у УРЛ изазива кревету индексирање (можда је то специфично за нас и наше форуму - али ми морамо да прихватимо да), не желимо да промените све наше УРЛ адреса.
Желимо да се омогући ову велику могућност и ми смо сигурни да можете да ова ради без преведен УРЛ адреса. Дакле, ако желите да ово ради на нашем форуму (и зарадити новац, наравно), пошаљите нам АМ овде на форуму, а ја ћу вам дати наш званични е-маил где можемо говорити о детаљима.
Можете обележити ову тему као решен.
Хвала
Можете ли пажљиво проверите, да ли сте исправно мењати вбсео_урл.пхп, према вБСЕО интеграцију опис?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):