مشاهده نسخه کامل : حل تغییر مسیر مشکل حلقه زمانی که ما را قادر می سازد "کش فایل خوش آمدید"
من این موضوع اما آن توصیه می کند برای ما کار نمی کند.
ما را دنبال کردهاید و همه دستورالعمل ها (/ do-not-upload/readme.html) و ما
آن همه به جز شماره 4 (بایگانی FORUM_ROOT / / شامل / functions_vbseo_createurl.php)
اما ما دلایل خوبی خاصی برای انجام این. علاوه بر این ، ما متوجه نیست که ترجمه URL را در مورد تغییر مسیر حلقه تاثیر می گذارد بنابراین ما نیاز به پیدا کردن مشکل واقعی است.
ما همه چیز لازم در فایل htaccess ما با توجه به ساخته شده خود را
دستورالعمل ها و آن کار می کند اما نه هنگامی که ما را قادر می سازد "فایل مهمان
حافظه پنهان "(هنگامی که" مهمان ذخیره سازی فایل "از کار افتاده است ، همه چیز به خوبی کار میکند).
ما با استفاده از بایگانی 3.5.2 (آخرین).
باید واقعا قوی دلیل که شما نمی خواهید به ادغام "functions_vbseo_createurl.php" ، اما تا زمانی که ما آن را نمی دانم ، ما می توانیم هر چیزی را برای شما انجام نمی -- این اصلاح است که بخشی از روش تمام باشد. یکپارچه سازی.
سعی کنید برای غیر فعال کردن باشد و فعال کردن میهمان کش ، سپس علامت ، اگر ترجمه درستی کار در این مورد.
ما تا به حال دو آزمون :
A)
- OFF : بایگانی
- ON : فعال تصدی ذخیره سازی فایل
OFF : functions_vbseo_createurl.php (بدون یکپارچه سازی)
ذخیره سازی فایل این نسخهها کار میکند بزرگ ، بدون تغییرمسیر حلقه
B)
- ON : بایگانی
- ON : فعال تصدی ذخیره سازی فایل
- ON : functions_vbseo_createurl.php (با ادغام)
ذخیره سازی فایل باعث می شود تغییرمسیر حلقه
به عنوان مثال ، اگر برخی از موضوع موضوع انگلیسی : / es/t1000/funny-pictures / : "تصاویر خنده دار ، پرچم اسپانیا در بالا و پایین صفحه به آدرس زیر
/ es/t1000/funny-fotos / : هنگامی که من در این پرچم کلیک کنید و به زبان اسپانیایی ترجمه آمد ، مستقیم از سایت من URL دارند
برای خزنده گوگل ، (/ es/t1000/funny-pictures /) = (/ es/t1000/funny-fotos /)
از آنجا که ما می دانیم که روبات گوگل بسیار حساس هستند و تنها یکی از نماد های مختلف در URL نمایه سازی بستر (شاید خاصی برای ما و انجمن ما این است -- اما ما باید این را بپذیرد که) را باعث می شود ، ما نمی خواهیم که تمام آدرس ها ما را به تغییر.
ما می خواهیم این گزینه بسیار خوبی برای فعال کردن و ما مطمئن هستیم که شما می توانید این کار را بدون آدرس ها ترجمه. بنابراین ، اگر شما می خواهید را به این کار در فروم ما (و مقداری پول اضافی البته) ، به ما ارسال PM به انجمن و من شما را رسمی ما پست الکترونیکی که در آن ما می توانیم در مورد جزئیات صحبت بدهد.
شما می توانید این موضوع را به عنوان حل علامت بزنید.
با تشکر از شما
آیا شما با دقت بررسی کنید ، آیا شما به درستی تغییر vbseo_url.php ، با توجه به توضیحات ادغام بایگانی؟
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):