View Full Version: Rezolvate Redirect problemă bucla atunci când ne permite "fişierul cache clienţilor"
Am văzut această subiect, dar aceste sfaturi nu functioneaza pentru noi.
Am urmat toate instructiunile (/ do-not-upload/readme.html) şi am
făcut-o toţi, cu excepţia numărul 4 (FORUM_ROOT / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php)
dar avem motive bune specifice pentru a nu face acest lucru. În plus, nu am observat că URL-ul tradus ar afecta pe redirecţiona bucla asa ca am nevoie pentru a afla adevarata problema.
Am făcut toate lucrurile necesare în fişierul nostru htaccess în funcţie de dvs.
instrucţiunile de lucru şi este minunat, dar nu atunci când ne permite "fişier clienţilor
cache "(atunci când" fişier cache al clienţilor "este dezactivată, totul funcţionează bine).
Noi folosim VBSEO 3.5.2 (ultimul).
Acesta trebuie să fie un motiv cu adevărat puternic pe care nu doriţi să se integreze "functions_vbseo_createurl.php", dar până nu-l ştiu, nu putem face nimic pentru tine - această modificare este o parte a întregii proceduri de vbSEO lui de integrare.
Încercaţi să dezactivaţi vbSEO şi pentru a permite clienţilor-cache, atunci da un semn, dacă traduceri funcţionează corect în acest caz.
Am avut două teste:
A)
-OFF: VBSEO
-ON: vBET fişier cache
-OFF: functions_vbseo_createurl.php (fără integrare)
Fişierul cache mari opere, FĂRĂ REDIRECT LOOP
B)
-ON: VBSEO
-ON: vBET fişier cache
-ON: functions_vbseo_createurl.php (cu integrare)
Fişierul cache CAUZELE REDIRECT LOOP
De exemplu, dacă unele au fir subiect limba engleză: "poze haioase", pavilion Spania în subsol va avea urmatorul URL: / es/t1000/funny-pictures /
Când fac clic pe această pavilion şi a venit în spaniolă traduce, link-ul meu va avea URL: / es/t1000/funny-fotos /
Pentru Google pe şenile, (/ es/t1000/funny-pictures /) = (/ es/t1000/funny-fotos /)!
Pentru ca stim ca robotii Google sunt foarte sensibile şi de un singur alt simbol din URL-ul cauzele indexare pat (poate este acest specific pentru noi şi pe forum pentru noastre - dar noi trebuie să acceptăm acest lucru), nu vrem să modificaţi toate URL-urile noastre.
Ne-ar dori să activaţi această opţiune mare şi suntem siguri că puteţi face acest lucru fără să URL-uri traduse. Deci, dacă doriţi să faceţi acest lucru pe forumul nostru (şi de a face niste bani in plus desigur), trimite-ne un PM aici, pe forum, şi eu voi da nostru oficial pe e-mail unde putem vorbi despre detalii.
Puteţi marca acest thread ca rezolvat.
Mulţumesc
Puteţi să verificaţi cu atenţie, ai modifica în mod corect vbseo_url.php, în conformitate cu descrierea de integrare vbSEO?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):