View Full Version: Integrimi vBET me vbMediaWiki
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar? A ka atë të vetë subdirectory në URL? A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)? Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë? A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: - Cilat?
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)
A ka atë të vetë subdirectory në URL?
Po.
mandela.org -> Forum Main
mandela.org / wiki -> MediaWiki (me integrimin vbMediaWiki)
A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)?
Unë e di ... Unë mund të shoh tekstin e saktë në gjuhën e parë.
Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
mandela.org / wiki dhe zgjedhin dy gjuhë
Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë?
N / A
A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: - Cilat?
Unë do të
Përshëndetje Michał, kam lexuar dhe u përpoq, por nuk mund edhe të të vënë flamujt në "navbar" MediaWiki :-( A ka ndonjë shans që ju (me të gjitha njohuritë tuaja të gjerë) të ndihmojë integrimin e MediaWiki me vBulletin (duke përdorur si urë vbMediaWiki )? Nëse ju nuk e dini apo nuk e kanë parë, kjo mod krijon një të vetme-shenjë-në për vBulletin dhe MediaWiki, dhe të lënë me të njëjtën lëkurë MediaWiki vBulletin. E MediaWiki është një mjet për krijimin e përmbajtjes bashkëpunuese, është përdorur si bazë e projektit Wikipedia. Ideja është se përdoruesit e forumit mund të kontribuojnë materiale për Wiki në çdo gjuhë, si dhe në forum. Nëse ky ndërveprim nuk është e mundur në këtë moment, vetëm që të ketë vBET duke ecur mirë me këtë mod tashmë i ndihmon më shumë. I presin kthimin tuaj. Best regards, Rafael Trevisan.
OK - Unë po të shoh se kjo mod është duke përdorur global_ plotë - unë isha gabim duke thënë se nuk është ndoshta për shkak të 'vbet_flag' çështje. Unë e shoh këtë çështje dhe unë shoh se lidhjet janë shkëputur pas përkthimit të parë - ata janë duke filluar nga '. " (Dot) - pa www. Ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë këtë çështje dhe të korrigjuar atë.
Opsionet e vetme janë këto vbMediaWiki: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.
Më besoni, unë jam siguruar akses përmes FTP. Unë jam ndarë zonat e përdoruesve të tjerë për ju për të ndarë këtë qasje. Dhe kjo krijoi një përdorues admin për ju në web faqen time vBulletin. [] S Rafael.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):