PDA

View Full Version: Integrimi vBET me vbMediaWiki

trevis
12-05-10, 16:34
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!

vBET
12-05-10, 17:57
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar? A ka atë të vetë subdirectory në URL? A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)? Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?

Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë? A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: - Cilat?

trevis
12-05-10, 19:01
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)

A ka atë të vetë subdirectory në URL?
Po.
mandela.org -> Forum Main
mandela.org / wiki -> MediaWiki (me integrimin vbMediaWiki)

A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)?
Unë e di ... Unë mund të shoh tekstin e saktë në gjuhën e parë.

Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
mandela.org / wiki dhe zgjedhin dy gjuhë

Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë?
N / A

A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: - Cilat?
Unë do të

trevis
13-05-10, 00:05
Përshëndetje Michał, kam lexuar dhe u përpoq, por nuk mund edhe të të vënë flamujt në "navbar" MediaWiki :-( A ka ndonjë shans që ju (me të gjitha njohuritë tuaja të gjerë) të ndihmojë integrimin e MediaWiki me vBulletin (duke përdorur si urë vbMediaWiki )? Nëse ju nuk e dini apo nuk e kanë parë, kjo mod krijon një të vetme-shenjë-në për vBulletin dhe MediaWiki, dhe të lënë me të njëjtën lëkurë MediaWiki vBulletin. E MediaWiki është një mjet për krijimin e përmbajtjes bashkëpunuese, është përdorur si bazë e projektit Wikipedia. Ideja është se përdoruesit e forumit mund të kontribuojnë materiale për Wiki në çdo gjuhë, si dhe në forum. Nëse ky ndërveprim nuk është e mundur në këtë moment, vetëm që të ketë vBET duke ecur mirë me këtë mod tashmë i ndihmon më shumë. I presin kthimin tuaj. Best regards, Rafael Trevisan.

vBET
13-05-10, 18:45
OK - Unë po të shoh se kjo mod është duke përdorur global_ plotë - unë isha gabim duke thënë se nuk është ndoshta për shkak të 'vbet_flag' çështje. Unë e shoh këtë çështje dhe unë shoh se lidhjet janë shkëputur pas përkthimit të parë - ata janë duke filluar nga '. " (Dot) - pa www. Ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë këtë çështje dhe të korrigjuar atë.

trevis
13-05-10, 21:37
Opsionet e vetme janë këto vbMediaWiki: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png

vBET
15-05-10, 01:03
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.

trevis
15-05-10, 01:32
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.
Më besoni, unë jam siguruar akses përmes FTP. Unë jam ndarë zonat e përdoruesve të tjerë për ju për të ndarë këtë qasje. Dhe kjo krijoi një përdorues admin për ju në web faqen time vBulletin. [] S Rafael.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1