Прагляд поўнай версіі: Інтэграцыя з vBET vbMediaWiki
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Я не ведаю, што гэта мода. Ці можаце вы апісаць мне, як гэта працуе? Ці ёсць у яе свой уласны падкаталог ў URL? Ці мае ён генеруе выхадны без выкарыстання global_complete гак (проста выводзіць яго на выхадзе)? Вы можаце даць мне дакладны адрас, дзе я магу ўбачыць яго ў дзеянні?
Таксама, калі ласка, скажыце, што вы ўжо спрабавалі зрабіць, каб інтэграваць гэтую? Выкарыстоўвалі Ці Вы некаторыя намёкі форму тут: - Якія?
Я не ведаю, што гэта мода. Ці можаце вы апісаць мне, як гэта працуе?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форуму (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)
Ці ёсць у яе свой уласны падкаталог ў URL?
Так.
mandela.org -> Галоўны профіль
mandela.org / вікі -> Размовы пра (з інтэграцыяй vbMediaWiki)
Ці мае ён генеруе выхадны без выкарыстання global_complete гак (проста выводзіць яго на выхадзе)?
Я не ведаю ... Я бачу правільны тэкст на роднай мове.
Вы можаце даць мне дакладны адрас, дзе я магу ўбачыць яго ў дзеянні?
mandela.org / вікі і абраць двух мовах
Таксама, калі ласка, скажыце, што вы ўжо спрабавалі зрабіць, каб інтэграваць гэтую?
N / A
Выкарыстоўвалі Ці Вы некаторыя намёкі форму тут: - Якія?
Я
Добры дзень Міхал, я чытаў і спрабаваў, але не мог нават паставіць сцягі на "NavBar" MediaWiki :-( ці ёсць шанец, што вы (з усімі вашымі шырокімі ведамі) спрыяць інтэграцыі MediaWiki з Даведка (з дапамогай моста, як vbMediaWiki )? Калі вы не ведаеце, ці не бачылі, гэты мод стварае адзіны-уваходу для Даведка і MediaWiki, і пакінуць з тым жа MediaWiki скуры АТС. Электронная Размовы ўяўляе сабой інструмент для стварэння сумеснага кантэнту, быў выкарыстаны ў якасці асновы праекта Вікіпедыі. Ідэя складаецца ў тым, што карыстальнікі форума могуць спрыяць матэрыял да Wiki на любой мове, а таксама ў форуме. Ці гэта узаемадзеянне не магчыма на дадзены момант, толькі для таго, vBET гладка з гэтага мода ўжо мне вельмі дапамагае. Я чакаю вашага вяртання. З павагай, Рафаэль Trevisan.
OK - я бачу, што гэты мод выкарыстоўвае global_ завершана - я быў не мае рацыю сказаўшы, што, верагодна, не з-за "vbet_flag" пытанне. Я бачу гэтае пытанне і я бачу, што спасылкі не працуюць пасля першага перакладу - гэта тыя, пачынаючы ад '.' (Кропка) - без WWW. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP - Я праверу пытанне і выправіць яе.
Адзіным варыянтам гэтыя vbMediaWiki: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png
На жаль, гэтыя опцыі даюць нам нічога. На дадзены момант мы ведаем пра праблему, але не ведаю прычыну. Для поўнай дыягностыкі і карэкцыі, мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі.
На жаль, гэтыя опцыі даюць нам нічога. На дадзены момант мы ведаем пра праблему, але не ведаю прычыну. Для поўнай дыягностыкі і карэкцыі, мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі.
Паверце мне, я забеспячэнні доступу праз FTP. Я падзяляльнай вобласці іншых карыстальнікаў для Вас, каб падзяліцца гэтым доступам. І ён стварыў карыстальніка з правамі адміністратара для вас на маім сайце VBulletin. [] S Рафаэль.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):