PDA

View Full Version: vBET 4.1.0 Released - BETA

vBET
03-03-10, 04:43
Një tjetër hap të madh në mbështetjen e komunitetit shumëgjuhëshe - vBET4.1.0:)

Gjëja më e mirë - ajo mbështet suite vBulletin Botime. Co tani mund të ketë mbështetje në shumë gjuhë dhe CMS Blogs:) Details më poshtë:
- Mbështetje Multilingual për blogs (Entries në dhe komentet)
- Mbështetjen e shumë gjuhë për komentet CMS
- Përkthen Blogs URL
- Përkthehet URL për artikuj CMS dhe seksione CMS

Enjoy: D

PS.
Ju lutemi të mbani në kini parasysh se vBET 4.x nuk është mbështetur akoma Muslimanët, por ajo së shpejti do të. Kjo është ajo që ne jemi duke shkuar në lirimin e ardhshëm. Pra, së shpejti ju do të jetë në gjendje të përdorin 4.x vBET me vBulletin - ju lutem mos provoni tani;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Bukur update:) Edhe pse unë ende duhet të presë për Mbështetje vBulletin:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
ndonjë më të reja rreth vbet punës me Muslimanët, nga dita që kam aftësi të kufizuara për shkak të vbet Muslimanët, trafiku im është gati gjysma: (

vBET
13-03-10, 00:57
Në këtë moment kemi vBET punuar me Muslimanët dhe të përkthyer lidhjet për: temat, blogs, CMS artikuj, seksione CMS, CMS kategori.

Sot ne do të testojë me faqe arkiv, RSS dhe RSS blog. Nëse çdo gjë do të jetë mirë ne jemi të gatshëm për lirimin. Pra, ka një ndryshim që do të jetë këtë javë:) Kjo nuk është një premtim ... OK, ne do të bëjmë çmos;)

Unë e di se ka gati gjysma e trafikut nuk është gjë e mirë, por nga ana tjetër ju mund të ndjeheni tani se sa e mirë ideja ishte për të blerë vBET;) OK - vetëm shaka. Mënyrë tjetër ... : D

Ne do të bëjmë çmos:)

vBET
13-03-10, 04:30
OK - Arkivi dhe janë duke punuar RSS mirë me Muslimanët:) Tani pastrimin e kodit, duke kontrolluar bën diçka të lënë TODO për këtë lirim dhe ne jemi gati:)

Unë mund të them se ka mundësi 95% që re lirimin vBET (mbështetëse Muslimanët) do të jetë në këtë javë:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
unë shpresoj të shoh se shpejti: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1