PDA

View Full Version: vBET 4.1.0 Released - BETA

vBET
03-03-10, 04:43
Še en velik korak v večjezično podporo skupnosti - vBET4.1.0:)

Najboljša stvar - podpira vBulletin Publishing suite. Co si lahko sedaj večjezično podporo v CMS in Blogi:) Podrobnosti spodaj:
- Večjezična podpora za bloge (spletne dnevnike vpise in komentarje)
- Večjezična podpora za komentarje CMS
- Prevede Blogs URL
- Prevede URL za CMS člankov in CMS odsekov

Enjoy: D

PS.
Prosimo, upoštevajte, da imejte v vBET 4.x ne podpira še vBSEO, vendar bo kmalu. To je tisto, kar bomo v naslednji izdaji. Torej, kmalu boste lahko uporabljali vBET 4.x z vBSEO - prosim, ne poskušajte sedaj;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Lepo update:) Čeprav sem še vedno treba čakati Support vBSEO:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
koli posodobitve o vBET delo z vbseo, odkar sem onemogočena vBET zaradi vbseo, moj prometa je skoraj pol: (

vBET
13-03-10, 00:57
V tem trenutku imamo vBET delo z vBSEO in prevajanjem povezave za: niti, blogi, članki CMS, CMS odseke, CMS kategorijah.

Danes bomo ga test z arhiva strani, RSS blog in RSS. Če bo vse v redu smo pripravljeni za javnost. Tako je prišlo do spremembe, da bo ta teden:) To ni obljuba ... OK bomo potrudili;)

Vem, da ima skoraj polovica prometa ni dobra stvar, vendar z druge strani lahko počutite zdaj, kako dobra ideja je bila, da kupujejo vBET;) OK - samo šalil. Drugi način ... : D

Mi se bomo potrudili:)

vBET
13-03-10, 04:30
OK - arhiv in RSS delajo v redu z vBSEO:) Zdaj kodo čiščenje, preverjanje naredi nekaj levo TODO za ta javnost in smo pripravljeni:)

Lahko rečem, da obstaja 95% verjetnost, da bo nova vBET javnost (podpora vBSEO), se v tem tednu:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
Upam, da vidijo, da kmalu: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1