PDA

Zobacz pełną wersję: vBET 4.1.0 Wydany - BETA

vBET
03-03-10, 04:43
Kolejny wielki krok w wielojęzyczne wsparcie społeczności - vBET4.1.0:)

Najlepszą rzeczą - obsługuje pakiet Publishing vBulletin. Co można teraz obsługę wielu języków w CMS i blogów:) Szczegóły poniżej:
- Przekaz wsparcie dla blogów (blogi wpisy i komentarze)
- Przekaz wsparcie dla komentarzy CMS
- Tłumaczy Blogi URL
- Adresy Tłumaczy dla CMS artykułów i profili CMS

Enjoy: D

PS.
Proszę zwrócić uwagę, że vBET 4.x nie wspiera jeszcze vBSEO, ale to wkrótce. To jest to co nam się w następnym wydaniu. Tak więc wkrótce będzie można korzystać z vBET 4.x z vBSEO - proszę nie próbować go teraz;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Nicea aktualizacja:) Chociaż mam jeszcze czekać na wsparcie vBSEO:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
wszelkie aktualizacje o vBET pracy z vbseo, od dnia i osób vBET powodu vbseo, mój ruch jest prawie połowa: (

vBET
13-03-10, 00:57
W tej chwili mamy vBET pracy z vBSEO i tłumaczenia linki do: posty, blogi, CMS artykułów, sekcji CMS, kategorii CMS.

Dzisiaj testujemy go z archiwum stron, RSS i blog RSS. Jeśli wszystko będzie dobrze jesteśmy gotowi do wydania. Więc nie jest zmiana, że będzie w tym tygodniu:) Nie jest to obietnica ... OK, będziemy robić nasze najlepsze;)

Wiem, że o blisko połowę ruchu nie jest dobrą rzeczą, ale z drugiej strony może teraz czujesz, jak dobrym pomysłem było kupić vBET;) OK - tylko żartował. Inny sposób ... : D

Postaramy się najlepiej:)

vBET
13-03-10, 04:30
OK - archiwum i RSS działają bez zarzutu vBSEO:) Teraz czyszczenie kodu, sprawdzenie czy czegoś nie TODO dla tego wydania i jesteśmy gotowi:)

Mogę powiedzieć, że istnieje 95% szans, że nowa wersja vBET (wspieranie vBSEO) będzie w tym tygodniu:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
Mam nadzieję, że wkrótce zobaczyć: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations