PDA

View Full Version: Zgjidhet Pyetje në lidhje me ngritjen 'Gjuha e albumit'.

moman
24-01-10, 06:37
Kur kam instaluar vBET, unë tashmë kishte rreth 18.000 përdoruesve forum, shumica e të cilave nuk kanë vendosur ende vendosjen e tyre gjuhën e parazgjedhur në CP tyre të përdoruesit. Unë nuk dua të kërkojnë këtë, siç do të rezultojë në noobs shumë të teknologjisë duke i kërkuar se pse sistemi nuk do le ta shikoni temat.

Kështu, pyetja ime është kjo-ajo pyetje MySQL duhet të dorë të drejtuar për të rinovuar të gjitha vlerat e 'Not Set' të vetëm 'anglisht'?

vBET
24-01-10, 19:30
Para së gjithash - kur User default gjuha nuk është vendosur pastaj vBET supozon se ajo është e njëjtë si default gjuhën forum. Pra, ju nuk keni për të vendosur atë në të gjitha:)

Nëse ju ende i doni për këtë është query (SHËNIM: add prefix tryezë qoftë se ju përdorni atë para se emri i tabelës):

UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';

moman
26-01-10, 08:47
Thanks very much!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1