PDA

مشاهده نسخه کامل : حل سوال در مورد تنظیم زبان پیش فرض.

moman
24-01-10, 06:37
وقتی که من نصب فعال تصدی ، من در حال حاضر حدود 18000 کاربران انجمن ، که بسیاری از آنها هنوز رتبهدهی نشده است مجموعه تنظیمات زبان پیش فرض خود را در CP کاربری خود را کرده بود. من نمی خواهم به نیاز به این است ، آن را به عنوان خواهید در نتیجه noobs بسیاری از فن آوری به پرسش از من چرا سیستم اجازه نخواهیم داد که موضوعات آنها را مشاهده کنید.

بنابراین ، سوال من این است این چه پرس و جو خروجی زیر باید دستی اجرا برای به روز رسانی تمامی مقادیر مشخص نشده 'تنها' انگلیسی '؟

vBET
24-01-10, 19:30
اول از همه -- زمانی که کاربر زبان پیش فرض تنظیم نشده و سپس فعال تصدی فرض می شود که آن را به عنوان زبان پیش فرض انجمن همان است. بنابراین شما مجبور نیست که آن را در همه مجموعه :)

اگر شما هنوز هم می خواهید این پرس و جو (: اگر شما استفاده از آن قبل از نام جدول اضافه کردن پیشوند جدول توجه) :

UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';

moman
26-01-10, 08:47
بسیار متشکرم

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1