PDA

View Full Version: Zgjidhet Çështjet kryesore të përkthimit

Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Hi, unë jam në nevojë për ndihmë urgjente, i gjejmë sot se disa prej titujve janë të humbur, por thread qoftë se kam ndryshuar gjuhë që duket (nganjëherë), shikoni këtu http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-pune-e funksioneve / ju do të shihni temat lotsof starters emra, por nuk ka tituj thread (dhe ndoshta një ose dy), tani gjuhë të ndryshojë thotë në greqisht ju do të shihni titujt e fije, të ndryshojë në një gjuhë tjetër dhe disa tituj janë zhdukur dhe disa mbeten ?!

A mund dikush të ndihmojë ju lutem?

tavenger5
28-09-11, 21:38
Unë besoj se unë jam ka të njëjtën çështje. Ajo papritmas filloi duke ndodhur sot.

tavenger5
28-09-11, 22:53
btw, kur kaloi në API v2 Google temat e njëjta që nuk ishin më parë përkthimin tani janë përkthyer. Google duhet të ketë ndryshuar diçka në zjarr v1.

Update: duket të jetë në një jashtë vërtetë. Unë do të rifreskoni një faqe pas kalimi zjarr, atëherë unë do të rifreskoni atë përsëri në disa minuta dhe Gjuha e albumit nuk do të përkthehet. Nëse unë kaloni API përsëri, gjërat duket të punojnë për një min çift.

r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Hi
Lidhje që ju vë në shkrimin tuaj nuk keni punuar, mund të më tregoni saktësisht liks ku ndodhi?
Simon Lloyd: Cili API do you use?

Por së pari, shikoni për këtë dosje në rrënjë juaj forum: vbet_translation_options
Nëse nuk ka, ju lutem lexoni këtë post Vbet relase 3,5
sidomos:

SHËNIM: nuk është një hap shtesë përditësimin e nevojshme:
- Ngarko tek përmbajtja serverin e directory upload-herë nga paketa vBET (përfshin konfigurimit për API mbështetjen e shumë përkthim)

Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Hi lidhja nuk punon në këtë moment, sepse ne jemi optimizuar bazën e të dhënave, unë jam duke përdorur lirimin lateset qëndrueshme vBET3.4.1 e cila i ngarkuar së natën e kaluar nga 3.4.0, por pastaj çdo faqe në forum ishte duke 30 sekonda për të hapur , kështu që para se ankuar këtu kam vendosur të zgjedh bazën e të dhënave vetëm në rast, ajo mund të marrë disa orë më shumë akoma, si DB tonë është 11.5gb.

Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
Titujt e humbur fije dhe perkthime ishin te dukshme para se të përmirësohet.

r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Ju mund të përmirësuar forum tuaj në versionin e fundit, dhe për të mundësuar edhe microsoft zjarr, por të bazës së të dhënave është parë afer opimised provoni google testi ynë - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, dhe për të gjetur nëse çdo gjë është në rregull, you'he shkruar në postin e tjera rreth kufijve të api google v1, unë kam për të hetuar atë, gjithashtu ju mund të përdorni lë të kuptohet se tonë për të reduktuar kërkesat tuaja: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.html

tavenger5
29-09-11, 14:00
Këtu është një nga postimet e mia nuk punojnë si duhet: http://cellphoneforums.net/ ********/ t335694-a.html

m otorola është filtruar në këtu shumë - zëvendësojë *** 's me m otorola (pa hapësira)

Gjithashtu, është ngarkuar që të vbet_translation_options serverin tim. Unë ende nuk mund të përdorë Translator MS pse.

r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Unë jam duke punuar në të, dhe ju lutem thread hapur të reja për këtë issu, sepse problemi juaj është rreth 3,5 vbet dhe ky thread është e hapur nga përdoruesi 3.4x ndryshim është,

Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Ju mund të përmirësuar forum tuaj në versionin e fundit, dhe për të mundësuar edhe microsoft zjarr, por të bazës së të dhënave është parë afer opimised provoni google testi ynë - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, dhe për të gjetur nëse çdo gjë është në rregull, you'he shkruar në postin e tjera rreth kufijve të api google v1, unë kam për të hetuar atë, gjithashtu ju mund të përdorni lë të kuptohet se tonë për të reduktuar kërkesat tuaja: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ 'general-discussions/243-vbet-performance.htmlI kurrë nuk do të shkojë në vb4.x si i mbushur me probleme dhe gabime të sigurisë, ata kanë lëshuar ndoshta 15 patches në muajt e sa më shumë, nuk është e mirë! e saj, i kanë ndjekur të gjitha optimization tuaj këshilla (dhe postuar temat e mëparshme në këtë), optimization do të marrë një tjetër orë apo më shumë, atëherë unë do të jetë në gjendje të kontrolloni që lidhen .. etj

r.dziadusz
29-09-11, 14:24
I ment versionin e fundit të vbet 3.x për vb3.x relase Vbet 3,5

Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
i mund, por thats një beta dhe ju shteti ju dont japë mbështetje për të dhe që gjithashtu nuk është e mirë për mua:)

tavenger5
29-09-11, 20:21
disa më shumë info:

r.dziadusz
30-09-11, 13:26
Ju lutemi të-bërë këtë test për të gjithë ju jeni duke përdorur API-http: / / # post1728 www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html

Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Unë do të kur kam mbaruar optimizuar bazën e të dhënave e mia, unë jam vetëm duke përdorur API V1 si i vetëm vBET 3.4.1 instaluar.

Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
Ju lutemi të-bërë këtë test për të gjithë ju jeni duke përdorur API-http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728Ok i vrapoi që vënë në provë dhe mori këtë
Duke filluar testin përkthimi G API V1
Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:

Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Unë kam probleme të mëtejshme, vbenterprisetranslatot.php është duke përdorur të gjitha kohën time CPU, ju lutem shikoni më poshtë:
************ Pid Prioritet Owner CPU% Memory% Komanda
12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (Kill), mysql 0 - 1,8-6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-jashtme-mbyllje -

Unë kam 4 CPU dhe është vrarë web faqen time tani që ajo nuk mund të shihet merrni përkthime!, I kanë aftësi të kufizuara gjysma e përkthimeve dhe ende kanë këtë çështje!

Mund të ndihmojë dikush?

Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Unë kam upgraded të beta në përpjekje për të zgjidhur çështjet e mia, por duket se unë nuk jam marrë përkthime nga Microsoft?

Ja rezultati i testit Micorsoft:

Duke filluar përkthim provë MS
Rezultati i testit: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test error:
Ora Connection (ms): 237,756103516

Unë e kam dyfishtë chaecked i kanë ID MS saktë!

harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Hi, unë jam në nevojë për ndihmë urgjente, i gjejmë sot se disa prej titujve janë të humbur, por thread qoftë se kam ndryshuar gjuhë që duket (nganjëherë), shikoni këtu http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-pune-e funksioneve /] Microsoft Excel pune Funksionet ju do të shihni temat lotsof starters emra, por nuk ka tituj thread (dhe ndoshta një ose dy), tani të ndryshojë gjuhë të thotë në greqisht ju do të shihni titujt e fije, të ndryshojë në një gjuhë tjetër dhe disa tituj kanë shkuar dhe disa mbeten?!

A njëjtën gjë e saktë .. disa ditë më parë ka filluar të. (2.4.4 version falas)

vBET
02-10-11, 22:46
Hi, unë jam në nevojë për ndihmë urgjente, i gjejmë sot se disa prej titujve janë të humbur, por thread qoftë se kam ndryshuar gjuhë që duket (nganjëherë), shikoni këtu Microsoft Excel Funksionet pune (http://www.thecodecage.com / forumz / microsoft-excel-pune-funksionet e /), ju do të shihni temat lotsof starters emra, por nuk ka tituj thread (dhe ndoshta një ose dy), tani gjuhë të ndryshojë thotë në greqisht ju do të shihni titujt e fije, të ndryshojë në një gjuhë tjetër dhe disa tituj janë larguar dhe disa mbeten?!

Ju lutem vini re që Google v1 vënë kufizime shumë në përdorimin e API pasi ata janë të përgatitur për të mbyllur. Dhe atë që ju përshkruani duket si keni arritur kufirin tuaj. Disa tituj (përmbajtje) nuk është paraqitur për shkak se ajo nuk mund të përkthehet. Disa janë në rregull, sepse ju tashmë keni atë kopje e ruajtur. Ju lutem vini re se versioni më i ri vBET (Në tani shënuar si BETA për shkak të shumë ndryshime) lejon përdorimin e API tjera të përkthimit - Paid Google dhe Microsoft v2 ende të lirë. Kështu që kjo mund të zgjidhë çështje që ju e cila nuk është në anën vBET, por në anën provider përkthim - Google po përgatiten për mbylljen v1. Ne jemi të gjithë të pakënaqur për shkak të se: (

Ju mund të kontrolloni të dhënat në lidhje me përkthimin tuaj aktuale Google duke përdorur googletest - ju lutem shikoni këtu për detaje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728

Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Faleminderit për përgjigjen Michael por nëse ju lexoni më tej me këtë thread ju do të shihni se i ishte që kanë probleme të mëtejshme me vBET 3.4.1 dhe pastaj çohej në Beta, madje edhe me beta + Google Api V2, Google dhe Microsoft Api V1 ID ata akoma nuk tregojnë përkthim, i kanë përkthyer me dorë disa tani, por unë nuk presim që ato përkthime që janë humbur të ri shfaqet kur paguajnë për rezultatet, i kanë ulur përkrahjen time për të gjitha gjuhët poshtë për rreth gjysmë, vetëm 7 gjuhë kanë qenë të quajtur deri më tani, sipas Google API V2 stats dhe në vetëm 40 minuta unë do të përdoret 100.000 shkronja!

Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
Si informata shtuar i kanë vënë Google API V2 si zbulimi, i kanë provuar Microsoft si zbulimin dhe Google API V1 por asnjë përkthyer titujt thread mbrapa.

vBET
02-10-11, 22:57
Unë kam probleme të mëtejshme, vbenterprisetranslatot.php është duke përdorur të gjitha kohën time CPU, ju lutem shikoni më poshtë:
************ Pid Prioritet Owner CPU% Memory% Komanda
12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (Kill), mysql 0 - 1,8-6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-jashtme-mbyllje -

Unë kam 4 CPU dhe është vrarë web faqen time tani që ajo nuk mund të shihet merrni përkthime!, I kanë aftësi të kufizuara gjysma e përkthimeve dhe ende kanë këtë çështje!

Mund të ndihmojë dikush?

Ju lutem përdorni një fije për një çështje. Për çështje e re të përdorur fije të tjera. Menjëherë - vbenterprisetranslator_seo.php nuk e tij që e merr tërë burimet tuaj - kjo është e tërë forum tuaj, sepse çdo kërkesë forum shkon vbenterprisetranslator_seo.php Trought i cili përcakton vetëm disa variablave për vbseo.php dhe përfshin burimeve kërkuar të vërtetë. Ju tërësia e trafikut juaj forum tek kjo skedë me. Htaccess dosjen tuaj. Kështu që nuk ka çështje me këtë fotografi në të gjitha - kjo është e konsumit të gjithë juaj forum. Në qoftë se përshkrimi më shumë në këtë fushë është e nevojshme - ju lutem thread hapur të reja për atë apo të gjejnë tashmë ekzistuese. Një çështje për një fije:)

vBET
02-10-11, 23:00
Unë kam upgraded të beta në përpjekje për të zgjidhur çështjet e mia, por duket se unë nuk jam marrë përkthime nga Microsoft?

Ne do të kontrollojë atë me prioritet më të lartë dhe le të dini për rezultatet - ndoshta Microsoft ndryshuar API nëse operacioni nuk njihet. Tani është mesnatë në vendin tonë kështu që ne do të fillojmë në mëngjes, por Radek merr info nga mua për të kontrolluar atë ASAP.

vBET
02-10-11, 23:02
A njëjtën gjë e saktë .. disa ditë më parë ka filluar të. (2.4.4 version falas)

Ju lutem shikoni shpjegim këtu:
Kjo nuk është vBET - ajo është e Google kufizime të reja v1 - Google v1 është duke u përgatitur që të jenë të mbyllura. Nëse keni nevojë për të diskutuar mbi atë më të hapur, ju lutem thread tuaj në seksionin version falas.

Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Ne do të kontrollojë atë me prioritet më të lartë dhe le të dini për rezultatet - ndoshta Microsoft ndryshuar API nëse operacioni nuk njihet. Tani është mesnatë në vendin tonë kështu që ne do të fillojmë në mëngjes, por Radek merr info nga mua për të parë atë ASAP.Ok, do të presë të dëgjojë nga ju, i kanë drejtuar këtë dosje shumë herë, unë do t'ju pm lidhjet dosjen për të dy google dhe MS në faqen time dhe ju mund të klikoni ata sa herë që ju pëlqen:)

vBET
02-10-11, 23:07
Faleminderit për përgjigjen Michael por nëse ju lexoni më tej me këtë thread ju do të shihni se i ishte që kanë probleme të mëtejshme me vBET 3.4.1 dhe pastaj çohej në Beta, madje edhe me beta + Google Api V2, Google dhe Microsoft Api V1 ID ata akoma nuk tregojnë përkthim, i kanë përkthyer me dorë disa tani, por unë nuk presim që ato përkthime që janë humbur të ri shfaqet kur paguajnë për rezultatet, i kanë ulur përkrahjen time për të gjitha gjuhët poshtë për rreth gjysmë, vetëm 7 gjuhë kanë qenë të quajtur deri më tani, sipas Google API V2 stats dhe në vetëm 40 minuta unë do të përdoret 100.000 shkronja!

Po unë jam në të tani dhe unë vetëm pashë që ju të konfirmuar update vBET 3.5.0 - thanks for kujtuar:)
Nëse ju nuk përdorni Google v1 më ajo është këshilluar për të çaktivizuar pastër cache. Në stendat e Microsoft dhe Google API v2 API është e lejuar që rezultatet e cache aq kohë sa ju nevojitet.
Gjithashtu ju lutem konsideroni të bllokuar sa shumë faqe si ju mendoni se nuk janë relevante për përkthim - vBET lejon për të përcaktuar cilat faqe duhet të injorohet për përkthim.
Dhe natyrisht përdorin ende të lirë Microsoft API. Unë e di se nuk është një çështje tani - kjo është aluzion i përgjithshëm - ne do të punojmë për të korrigjuar këtë.

vBET
02-10-11, 23:15
Si informata shtuar i kanë vënë Google API V2 si zbulimi, i kanë provuar Microsoft si zbulimin dhe Google API V1 por asnjë përkthyer titujt thread mbrapa.

Lutemi kini parasysh se zbulimi nuk përkthehet! Ajo vetëm zbulon gjuhës dhe të mbyllë mesazh në BBCode nëse mesazhi është në gjuhë tjetër. Përkthimi në vetvete ndodh kur është e nevojshme. Pra, mundësitë e zbulimit nuk do të ndryshojë sjelljen tuaj faqen e gjatë gjenerimit - zbulimi është përdorur vetëm kur mesazh i ri po vjen.

vBET
02-10-11, 23:19
Ok, do të presë të dëgjojë nga ju, i kanë drejtuar këtë dosje shumë herë, unë do t'ju pm lidhjet dosjen për të dy google dhe MS në faqen time dhe ju mund të klikoni ata sa herë që ju pëlqen:)

Mund të jetë e dobishme - në sajë:) Për ne është me të vërtetë gjithashtu shqetësim i madh që i vë Google kufizon, por kjo nuk varet nga ne.
Ende e problemit me Microsoft mund të jetë një bug, ose në lidhje me disa ndryshime në API (mesazhin thotë se operacioni është e gabuar). Pra, ne kemi për të kontrolluar atë.

Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Hey ju duhet të jetë në shtrat tani:), i kanë bllokuar të gjitha faqet më parë se unë nuk ka nevojë për përkthim. Tani për tani unë jam i vendosur për të përdorur vetëm API V2, por nuk kanë të kufizuar çdo ditë për 100.000 karaktere për shkak të kostos.

Unë kam vendosur të pastër Cache të "Dissabled", unë jam i pyesin nëse ajo është me aftësi të kufizuara si ju mund të keni humbur typo "Dissabled" tregon në admincp e mia por ndoshta plugin duket për "aftësi të kufizuara"?

r.dziadusz
03-10-11, 08:03

Përkthimi Microsoft tuaj api ID është e saktë, ky lloj gabimi duket këtu: MSDN-çështje Ju lutem lexoni atë. Por testi google tuaja duket e mirë. Gjithashtu nëse ju pm acces llogarinë tuaj unë mund të kërkojë për ndonjë problem i brendshëm

Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
i shoh por i kanë vendosur që të përdorni përherë google dhe duke përdorur API v2 kështu do që unë gjithmonë hit kufirin e mia? Unë gjithashtu kam ggogle API v2 si zbulimin

vBET
03-10-11, 14:01
A e kuptoj që ju e saktë - ju nuk e përdorni Microsoft? Kjo nuk ishte kthyer më kurrë, në forum tuaj? Lutemi kini parasysh se Microsoft kanë kufizime mujore, kështu që e keni arritur kufirin tuaj ju duhet të prisni derisa të periudhës kohore tjetër. Kjo nuk është kufi përditshme. Por në qoftë se nuk keni përdorur Microsoft para se atëherë ju nuk duhet të arrijnë kufirin. Ju lutemi të sqarojë - ju nuk jeni duke e përdorur atë tani ose ju nuk e përdorni atë në të gjitha.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Michael, unë nuk jam duke përdorur Microsoft, i kanë vendosur vBET të përdorë Google Vetëm, Zbulimi Google API V2, Përdor Google API V2, para që kam përdorur V1, drejtimin në linkun për Microsoft tani prodhon një përkthim, por sporadike e tij, në qoftë se ju konsiderojnë që ju thonë se ata janë kufijtë mujore atëherë sigurisht limitet e mia nuk duhet ende të rishkruhet deri në 1 nëntor.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Unë kam kufirin e mia karakter për google vendosur për 100.000 perday këtë me vetitë e mia më lart kur i arritur që kufizojnë dhe jo më të marrë rezultate nga google paguar do të TV lirë pastaj të fillojë prodhimin e rezultateve?

vBET
04-10-11, 00:07
Michael, unë nuk jam duke përdorur Microsoft, i kanë vendosur vBET të përdorë Google Vetëm, Zbulimi Google API V2, Përdor Google API V2, para që kam përdorur V1, drejtimin në linkun për Microsoft tani prodhon një përkthim, por sporadike e tij, në qoftë se ju konsiderojnë që ju thonë se ata janë kufijtë mujore atëherë sigurisht limitet e mia nuk duhet ende të rishkruhet deri në 1 nëntor.

Kufijtë nuk janë në anën tonë, por në anën e Microsoft. Informacioni që ka kufi mujore është marrë nga këtu: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant ju keni të drejtë unë bëra gabim i vogël - informacioni i plotë është:

kufizime vëllim në përdorimin e lirë, në 4 milionë karaktere një muaj dhe jo më shumë se 400K në orë
Pra, ju keni kufizime të dendur. Na vjen keq për dezinformata pak - unë duhet të lexojnë atë më me kujdes. A keni ndonjë Microsoft Afatet e tjera - ju lutem pyesni Microsoft. Në këtë moment unë nuk jam në dijeni për kufizimet e tjera. Nëse keni mesazh gabimi formën Microsoft atëherë kjo do të thotë se keni arritur disa nga limitet e tyre. Ju lutemi kontaktoni me Microsoft për informata më të hollësishme - ajo është e atyre që ju jep gabim për kërkesën përkatëse. Unë nuk mund ta shpjegoj ato. Ajo është parti 3. Në rastin e mesazh të gabuar kryesore gabimi është e ndryshme ajo që ju thjesht mund të kontrolloni.

Gjithashtu ju lutem vini re se kjo nuk duhet të jetë 1 nëntor - ne nuk e dimë hollësi në lidhje me periudhën e re kur koha është filluar. A është në muaj kalendarik, ose ajo është shuma e 30 ditëve të fundit, ose mënyra të tjera ... Të vërtetë nuk kanë asnjë ide se si Microsoft të menaxhuar atë - ju lutem pyesni Microsoft nëse më shumë detaje janë të nevojshme. Gjithsesi, nëse ajo është forma e fundit 30 ditët, atëherë ai do të lejojë që çdo ditë të kërkesave të bëra të re (në qoftë se ju nuk e kufizojnë përdorimin e tërë në një ditë).

vBET
04-10-11, 00:09
Unë kam kufirin e mia karakter për google vendosur për 100.000 perday këtë me vetitë e mia më lart kur i arritur që kufizojnë dhe jo më të marrë rezultate nga google paguar do të TV lirë pastaj të fillojë prodhimin e rezultateve?

Nr Në këtë moment vBET kërkon për përkthim vetëm një ofrues (në varësi të konfigurimit tuaj forum). Nëse ka gabim në përgjigje ne nuk do të pyesni ofruesin e tjera. Ju mund të krijoni kërkesë e re veti për këtë, nëse ju mendoni se është e rëndësishme.

Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
Ok Michael, unë do të fillojnë një kërkesë funksion, ju mund të shënojë këtë thread zgjidhet për mua si ajo nuk i shërben asnjë qëllimi:)

vBET
04-10-11, 08:34
OK kështu që - të shënuar zgjidhur:)

r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Duke filluar përkthim provë MS
Rezultati i testit: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test error:
Ora Connection (ms): 237,756103516

Unë e kam provuar për të hetuar këtë gabim më me kujdes, por është e pamundur.
Ju duhet të pyesni veten Microsoft, për shkak se ajo mund të jetë çështje e brendshme Microsoft-it, nëse jeni të sigurt që ju nuk ka arritur limitet tuaja:
Për ta bërë këtë, ju lutem shkruani një email tek: mtcont@microsoft.com
Përshkruani problemin tuaj - gabim përdorimi nga test
Dërgo Translation Microsoft tuaj API ID - kjo është kryesisht mënyrë unë nuk mund ta bëjë këtë vetë
Shkruani vëllimin tuaj të përkthimeve dërguar në shërbim në shkronja ose MB / orë dhe chars ose MB / ditë

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1