Επιστροφή στο Forum: Solved Σημαντικά θέματα μετάφρασης
Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Γεια σου, είμαι σε ανάγκη από κάποια επείγουσα βοήθεια, να βρω σήμερα ότι ορισμένοι από τους τίτλους νήμα λείπουν, αλλά αν μπορώ να αλλάξω τις γλώσσες που εμφανίζονται (μερικές φορές), ελέγξτε εδώ http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-φύλλο-λειτουργίες / θα δείτε lotsof ορεκτικά θέματα ονόματα, αλλά δεν το νήμα τίτλους (και ίσως ένα ή δύο), τώρα γλώσσες αλλαγή πω Έλληνες θα δείτε τους τίτλους νήμα, αλλαγή σε μια άλλη γλώσσα και να έχουν φύγει μερικούς τίτλους και μερικά παραμένουν ;!
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;
Πιστεύω ότι είμαι με το ίδιο θέμα. Είναι ξαφνικά άρχισε να συμβαίνει σήμερα.
BTW, όταν άλλαξα στο Google v2 API η ίδια τα θέματα που δεν υπήρχε προηγουμένως μετάφραση είναι πλέον μετάφραση. Google πρέπει να έχει αλλάξει κάτι στο v1 API.
Update: φαίνεται να είναι σε μια πραγματικά έξω. Θα reload μια σελίδα μετά την ενεργοποίηση της API, τότε θα το reload και πάλι σε μερικά λεπτά και η προεπιλεγμένη γλώσσα δεν θα μεταφραστεί. Αν αλλάξω το API και πάλι, τα πράγματα φαίνεται να δουλεύουν για ένα λεπτό ζευγάρι.
r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Γεια
Συνδέσεων που βάζετε στη θέση σας δεν λειτούργησε, μπορεί να σας δείξει μου liks ακριβώς πού happend;
Simon Lloyd: Ποια API χρησιμοποιείτε;
Αλλά πρώτα, αναζητήστε το φάκελο στη ρίζα το φόρουμ σας: vbet_translation_options
Αν δεν υπάρχει, παρακαλώ διαβάστε αυτό το post Vbet 3,5 relase
ειδικότερα:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: υπάρχει ένα επιπλέον βήμα ενημέρωση απαραίτητο:
- Αποστολή για το περιεχόμενο του καταλόγου του διακομιστή ανεβάσετε-μία φορά από τη συσκευασία vBET (περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την υποστήριξη πολλαπλών API μετάφραση)
Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Γεια σας το σύνδεσμο δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή επειδή είμαστε βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων, είμαι χρησιμοποιώντας το lateset σταθερή έκδοση vBET3.4.1 που θ φορτώθηκε χθες το βράδυ από το 3.4.0, αλλά στη συνέχεια κάθε σελίδα στο φόρουμ έπαιρνε 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει , τόσο πριν διαμαρτύρονται εδώ αποφάσισα να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων ακριβώς σε περίπτωση, μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες ακόμη περισσότερο, όπως DB μας είναι 11.5gb.
Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
Οι τίτλοι που λείπουν νήμα και μεταφράσεις ήταν εμφανής πριν θ αναβαθμιστούν.
r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε το φόρουμ σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, και θα επιτρέψει, επίσης, η Microsoft API, αλλά η πρώτη βάση δεδομένων έπειτα από όσα είναι opimised προσπαθήσουμε google δοκιμής μας - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, και ανακαλύψτε αν όλα είναι εντάξει, you'he γραμμένα σε άλλη θέση σχετικά με τα όρια Google API v1, εγώ πρέπει να το διερευνήσει, επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβουλές μας για τη μείωση των αιτημάτων σας: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.html
Εδώ είναι μία από τις θέσεις μου δεν λειτουργεί σωστά: http://cellphoneforums.net/ ********/ t335694-a.html
m otorola φιλτράρεται σε αυτή την περίπτωση - *** αντικαταστήσει με το χρήστη m otorola (χωρίς κενά)
Επίσης, vbet_translation_options αποστέλλεται στον server μου. Ακόμα δεν μπορώ να χρησιμοποιούν το MS Μεταφραστής όμως.
r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Είμαι εργάζονται σε αυτό, και παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα για αυτόν γιατί τομέας έκδοσης για το πρόβλημά σας είναι περίπου vbet 3.5 και αυτό το νήμα είναι ανοιχτό από 3.4x χρήστη διαφορά είναι,
Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε το φόρουμ σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, και θα επιτρέψει, επίσης, η Microsoft API, αλλά η πρώτη βάση δεδομένων έπειτα από όσα είναι opimised προσπαθήσουμε google δοκιμής μας - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, και ανακαλύψτε αν όλα είναι εντάξει, you'he γραμμένα σε άλλη θέση σχετικά με τα όρια Google API v1, εγώ πρέπει να το διερευνήσει, επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβουλές μας για τη μείωση των αιτημάτων σας: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ «general-discussions/243-vbet-performance.htmlI ποτέ δεν θα μετακινηθούν σε vb4.x όπως του γεμάτη με προβλήματα και κενά ασφαλείας, που έχουν κυκλοφορήσει ίσως 15 μπαλώματα όπως σε πολλούς μήνες, δεν είναι καλό!, έχω ακολουθήσει όλες βελτιστοποίηση σας συμβουλές (και δημοσιεύτηκε προηγούμενα θέματα σε αυτή), η βελτιστοποίηση θα λάβει μια άλλη ώρα ή έτσι τότε θα είμαι σε θέση να ελέγξει που συνδέουν .. κλπ
r.dziadusz
29-09-11, 14:24
I ΜΕΝΤ την τελευταία έκδοση του vbet 3.x για vb3.x Vbet 3,5 relase
Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
Θα μπορούσα, αλλά thats ένα beta και δηλώνετε ότι έχετε dont δίνουν υποστήριξη για αυτό και ότι επίσης δεν είναι καλό για μένα:)
κάποιες περισσότερες πληροφορίες:
r.dziadusz
30-09-11, 13:26
Παρακαλώ, κάντε αυτό το τεστ για όλα τα API που χρησιμοποιείτε-http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728
Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Θα όταν έχω τελειώσει τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων μου, είμαι χρησιμοποιώντας μόνο API V1 όπως έχω μόνο vBET 3.4.1 εγκατασταθεί.
Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
Παρακαλώ-, να κάνετε δοκιμή αυτή για όλα τα API που είστε using-http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728Ok εκτέλεσα που δοκιμής και έχεις αυτό
Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή G API V1
Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Σφάλμα δοκιμής:
Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Έχω και άλλα ζητήματα, η vbenterprisetranslatot.php χρησιμοποιεί όλο το χρόνο μου cpu, ελέγξτε πιο κάτω:
Pid ************ Ιδιοκτήτης CPU Προτεραιότητα% μνήμης Command%
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql μηδέν έως 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-εξωτερική-κλείδωμα -
Έχω 4 CPU και είναι σκοτώνοντας την περιοχή μου, τώρα που το πάρετε επίκλισης μεταφράσεις!!, Έχω άτομα με ειδικές ανάγκες το ήμισυ των μεταφράσεων και εξακολουθούν να έχουν το θέμα!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Έχω αναβαθμιστεί με την beta για να προσπαθήσει να λύσει τα ζητήματα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν παίρνω μεταφράσεις από τη Microsoft;
Εδώ είναι το micorsoft αποτέλεσμα της δοκιμής:
Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή MS
Αποτέλεσμα δοκιμής: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 237.756103516
Έχω διπλή chaecked έχω την ταυτότητα MS σωστό!
harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Γεια σου, είμαι σε ανάγκη από κάποια επείγουσα βοήθεια, να βρω σήμερα ότι ορισμένοι από τους τίτλους νήμα λείπουν, αλλά αν μπορώ να αλλάξω τις γλώσσες που εμφανίζονται (μερικές φορές), ελέγξτε εδώ http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-φύλλο-λειτουργίες /] Microsoft συναρτήσεις φύλλου εργασίας του Excel, θα δείτε lotsof ορεκτικά θέματα ονόματα, αλλά δεν το νήμα τίτλους (και ίσως ένα ή δύο), τώρα αλλαγή γλώσσες λένε Έλληνες θα δείτε τους τίτλους νήμα, αλλαγή σε μια άλλη γλώσσα και μερικοί τίτλοι έχουν φύγει και ορισμένοι παραμένουν;!
Έχουν ακριβώς το ίδιο πράγμα .. που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες. (Δωρεάν έκδοση 2.4.4)
Γεια σου, είμαι ανάγκη από κάποια επείγουσα βοήθεια, διαπιστώνω σήμερα ότι ορισμένοι από τους τίτλους νήμα λείπουν, αλλά αν αλλάξω γλώσσες (μερικές φορές), εμφανίζονται ελέγξει εδώ συναρτήσεις φύλλου εργασίας του Microsoft Excel (http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft-excel-worksheet-functions/), θα δείτε πολλοίτρόποι νήματα αίγλης ονόματα αλλά δεν νήμα τίτλους (και ίσως ένα ή δύο), τώρα το αλλαγή γλώσσες πω Ελληνικά, θα δείτε τους τίτλους νήμα, αλλάξτε σε άλλη γλώσσα και κάποιοι τίτλοι έχουν εξαφανιστεί και ορισμένα παραμένουν;!
Παρακαλώ Σημειώστε ότι v1 Google θέσουμε περισσότερους περιορισμούς στη χρήση του API δεδομένου ότι ετοιμάζονται να κλείσουν. Και τι μπορείτε να περιγράψετε μοιάζει να φτάσετε σας όριο. Κάποιοι τίτλοι (περιεχόμενο) δεν εμφανίζεται επειδή δεν είναι δυνατό να μεταφραστούν. Ορισμένα είναι OK, επειδή έχετε ήδη αυτό στη μνήμη cache. Παρακαλώ Σημειώστε ότι νεότερη έκδοση vBET (στο οποίο βρισκόμαστε επισημανθεί ως BETA εξαιτίας της πολλές αλλαγές) σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλες μετάφραση API - Google καταβάλλονται v2 και ακόμη δωρεάν Microsoft. Έτσι, αυτό μπορεί να λύσει σας θέμα το οποίο δεν στην vBET πλευρά, αλλά μετάφραση παροχής πλευρά - Google μόλις προετοιμασία για το κλείσιμο v1. Είμαστε όλοι μας είμαστε δυσαρεστημένοι εξαιτίας της εν λόγω:(
Σας να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σχετικά με το πραγματικό Google μετάφραση χρησιμοποιώντας googletest - Παρακαλούμε δείτε εδώ για λεπτομέρειες: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728
Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Ευχαριστώ για την απάντησή του Michael αλλά αν διαβάσετε περαιτέρω μέσω αυτό το νήμα θα δείτε ότι I περαιτέρω προβλήματα με vBET 3.4.1 την και στη συνέχεια αναβαθμίσατε σε Beta, ακόμη και με την beta + Google V2 Api, το Google V1 Api και Microsoft ID δεν εμφανίζονται ακόμα η μετάφραση, με μη αυτόματο τρόπο έχουν ορισμένα μεταφράζεται τώρα, αλλά περίμενα οι μεταφράσεις αυτές που χάθηκαν re εμφανίζονται όταν πληρώνουμε τα αποτελέσματαθα έχουν μειώσει την υποστήριξή μου για όλες τις γλώσσες που σε περίπου το ήμισυ, μόνο σε 7 γλώσσες έχουν κληθεί μέχρι στιγμής σύμφωνα με στατιστικά Google API V2 και κατά μόνο 40 λεπτά που είχα χρησιμοποιήσει 100.000 χαρακτήρες!
Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
Όπως πρόσθεσε πληροφορίες που έχω θέσει το Google API V2, όπως η ανίχνευση, έχω προσπαθήσει Microsoft ως ανίχνευση και η Google API V1, αλλά κανένα δεν μεταφράζονται τους τίτλους νήμα πίσω.
Έχω και άλλα ζητήματα, η vbenterprisetranslatot.php χρησιμοποιεί όλο το χρόνο μου cpu, ελέγξτε πιο κάτω:
Pid ************ Ιδιοκτήτης CPU Προτεραιότητα% μνήμης Command%
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql μηδέν έως 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-εξωτερική-κλείδωμα -
Έχω 4 CPU και είναι σκοτώνοντας την περιοχή μου, τώρα που το πάρετε επίκλισης μεταφράσεις!!, Έχω άτομα με ειδικές ανάγκες το ήμισυ των μεταφράσεων και εξακολουθούν να έχουν το θέμα!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Χρησιμοποιήστε ένα νήμα ανά ένα θέμα. Για νέο ζήτημα Χρησιμοποιήστε άλλο νήμα. Σύντομα - του όχι vbenterprisetranslator_seo.php που αναλαμβάνει όλο πόρους σας - είναι όλο το φόρουμ, επειδή κάθε αίτηση φόρουμ πηγαίνει vbenterprisetranslator_seo.php trought που μόνο ορίζει ορισμένες μεταβλητές για vbseo.php και περιλαμβάνει πραγματικά ζητούμενος πόρος. Μπορείτε να ορίσετε όλη σας κυκλοφορίας φόρουμ σε αυτό το αρχείο από το αρχείο .htaccess. Έτσι δεν υπάρχει ζήτημα με αυτό το αρχείο σε όλα - αυτό είναι σας κατανάλωση ολόκληρη φόρουμ. Εάν περισσότερες περιγραφή σε αυτόν τον τομέα είναι απαραίτητη - παρακαλώ ανοίξετε νέο νήμα για αυτό ή να βρείτε ήδη υπάρχουσες. Ένα θέμα ανά ένα νήμα:)
Έχω αναβαθμιστεί με την beta για να προσπαθήσει να λύσει τα ζητήματα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν παίρνω μεταφράσεις από τη Microsoft;
Θα ελέγξουμε με απόλυτη προτεραιότητα και θα σας ενημερώσει σχετικά με τα αποτελέσματα - ίσως η Microsoft άλλαξε το API, εάν η λειτουργία δεν αναγνωρίζεται. Τώρα είναι μεσάνυχτα στη χώρα μας γι 'αυτό θα ξεκινήσει το πρωί, αλλά ο Ράντεκ παίρνει πληροφορίες από μένα για να το ελέγξει ASAP.
Έχουν ακριβώς το ίδιο πράγμα .. που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες. (Δωρεάν έκδοση 2.4.4)
Παρακαλούμε δείτε εξήγηση εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-2.html#post10379
Δεν είναι vBET - είναι το Google v1 νέο περιορισμό - Google v1 ετοιμάζεται να κλείσει. Εάν πρέπει να το συζητήσουμε περισσότερο ανοίξτε το νήμα το δικό σας δωρεάν έκδοση ενότητας.
Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Θα Ελέγξτε το με την υψηλότερη προτεραιότητα και θα σας ενημερώσω σχετικά με τα αποτελέσματα - ίσως Microsoft άλλαξε το API, εάν η λειτουργία δεν αναγνωρίζεται. Τώρα είναι μεσάνυχτα στη χώρα μας συνεπώς, θα αρχίσουμε το πρωί, αλλά Radek λαμβάνει πληροφορίες από εμένα να μεταβιβάσετε τον έλεγχό του ASAP.Εντάξει, θα περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς, σας έχετε εκτελέσει το αρχείο πολλές φορές, θα ήθελα να pm σας συνδέει το αρχείο για το google και MS στην τοποθεσία μου και μπορείτε να κάνετε κλικ τους κάθε φορά που θέλατε:)
Ευχαριστώ για την απάντησή του Michael αλλά αν διαβάσετε περαιτέρω μέσω αυτό το νήμα θα δείτε ότι I περαιτέρω προβλήματα με vBET 3.4.1 την και στη συνέχεια αναβαθμίσατε σε Beta, ακόμη και με την beta + Google V2 Api, το Google V1 Api και Microsoft ID δεν εμφανίζονται ακόμα η μετάφραση, με μη αυτόματο τρόπο έχουν ορισμένα μεταφράζεται τώρα, αλλά περίμενα οι μεταφράσεις αυτές που χάθηκαν re εμφανίζονται όταν πληρώνουμε τα αποτελέσματαθα έχουν μειώσει την υποστήριξή μου για όλες τις γλώσσες που σε περίπου το ήμισυ, μόνο σε 7 γλώσσες έχουν κληθεί μέχρι στιγμής σύμφωνα με στατιστικά Google API V2 και κατά μόνο 40 λεπτά που είχα χρησιμοποιήσει 100.000 χαρακτήρες!
Ναι σε αυτό τώρα είμαι και μόλις είδα ότι σας επιβεβαίωσε την ενημέρωση για να vBET 3.5.0 - χάρη για υπενθύμιση:)
Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Google v1 πια καλό είναι να απενεργοποιήσετε καθαρότερο cache. Στο περίπτερο της Microsoft και της Google API v2 API παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωρινά αποτελέσματα για όσο διάστημα χρειάζεται.
Επίσης παρακαλώ σκεφτείτε να αποκλείσετε όσες σελίδες όπως πιστεύετε πως δεν είναι σχετικές για μετάφραση - vBET σας επιτρέπει να ορίσετε ποιες σελίδες θα πρέπει να αγνοηθούν για μετάφραση.
Και φυσικά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το Microsoft API. Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα θέμα τώρα - αυτή είναι η γενική υπόδειξη - θα εργαστούμε για να διορθώσει αυτό.
Όπως πρόσθεσε πληροφορίες που έχω θέσει το Google API V2, όπως η ανίχνευση, έχω προσπαθήσει Microsoft ως ανίχνευση και η Google API V1, αλλά κανένα δεν μεταφράζονται τους τίτλους νήμα πίσω.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η ανίχνευση δεν μεταφράζεται! Ανιχνεύει μόνο γλώσσα και τυλίξτε το μήνυμα σε BBCode, αν το μήνυμα είναι σε άλλη γλώσσα. Η μετάφραση ίδιο συμβαίνει όταν αυτό είναι αναγκαίο. Έτσι επιλογές ανίχνευσης δεν θα αλλάξει τη συμπεριφορά της σελίδας σας κατά την παραγωγή - ανίχνευση χρησιμοποιείται μόνο όταν νέο μήνυμα έρχεται.
Εντάξει, θα περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς, σας έχετε εκτελέσει το αρχείο πολλές φορές, θα ήθελα να pm σας συνδέει το αρχείο για το google και MS στην τοποθεσία μου και μπορείτε να κάνετε κλικ τους κάθε φορά που θέλατε:)
Μπορεί να είναι χρήσιμη - χάρη:) Για μας είναι πραγματικά επίσης μεγάλη αναστάτωση ότι Google θέτει όρια, αλλά δεν είναι σε μας.
Ακόμα το θέμα σας με τη Microsoft μπορεί να είναι ένα bug, ή σχετίζονται με κάποιες αλλαγές στο API (το μήνυμα που λέει ότι η λειτουργία είναι λάθος). Έτσι πρέπει να το ελέγξουμε.
Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Γεια σας θα πρέπει να είναι στο κρεβάτι τώρα:), έχω μπλοκάρει όλες τις σελίδες προηγουμένως ότι δεν χρειάζεται μετάφραση. Ακριβώς τώρα που είμαι να χρησιμοποιήσετε μόνο το API V2 αλλά έχουν περιορισμένη κάθε ημέρα για να 100.000 χαρακτήρες λόγω του κόστους.
Εξέθεσα Cache καθαρισμού να "Dissabled", διερωτώμαι εάν είναι απενεργοποιημένο όπως μπορεί να έχετε παραλείψει το τυπογραφικού λάθους "Dissabled" δείχνει στο μου admincp, αλλά ίσως το plugin αναζητά "Άτομα με ειδικές ανάγκες";
r.dziadusz
03-10-11, 08:03
Το Αναγνωριστικό api Microsoft μετάφραση είναι σωστή, αυτού του είδους σφάλματος εμφανίζεται εδώ: msdn-θέμα (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63), που παρακαλώ διαβάστε αυτό. Αλλά σας δοκιμή google σάς φαίνεται καλή. Επίσης εάν σας pm σας λογαριασμό acces, θα μπορούσε να αναζητούν για κάθε εσωτερικό πρόβλημα
Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
Βλέπω αλλά έχω πάντα να χρησιμοποιείτε το Google που και χρησιμοποιώντας api v2 έτσι θα έχω χτυπήσει πάντα όριο μου; Έχω επίσης ggogle API v2, όπως η ανίχνευση
Καταλαβαίνω σωστά - που δεν χρησιμοποιούν το Microsoft; Ποτέ δεν ήταν ενεργοποιημένος, στο φόρουμ σας; Παρακαλώ σημειώστε ότι η Microsoft έχει μηνιαία όρια, έτσι ώστε να φτάσετε από το όριο σας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη χρονική περίοδο. Δεν είναι ημερήσιο όριο. Αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Microsoft πριν από τότε δεν θα πρέπει να φτάσει το όριο. Παρακαλούμε να αποσαφηνίσει - εσείς δεν το χρησιμοποιείτε πλέον ή δεν το χρησιμοποιούν καθόλου.
Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Μιχαήλ, επί του παρόντος δεν χρησιμοποιώ Microsoft, έχω vBET που έχουν ρυθμιστεί για χρήση Google μόνο, ανίχνευση Google API V2, χρήση Google API V2, πριν από την που χρησιμοποίησα V1, εκτελεί τη σύνδεση για τη Microsoft παράγει τώρα μετάφραση, αλλά τη σποραδική, αν θεωρείτε ότι λέτε είναι μηνιαία όρια, τότε φυσικά μου όρια πρέπει να δεν έχει ακόμη να επαναφορά μέχρι την 1η Νοεμβρίου.
Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Έχω όριο χαρακτήρων μου για το Google που σε 100.000 perday τόσο με τις ρυθμίσεις μου πάνω όταν φτάσει το όριο αυτό και δεν έχουμε αποτελέσματα από το Google θα καταβάλει η ελεύθερη APIs στη συνέχεια να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα;
Μιχαήλ, επί του παρόντος δεν χρησιμοποιώ Microsoft, έχω vBET που έχουν ρυθμιστεί για χρήση Google μόνο, ανίχνευση Google API V2, χρήση Google API V2, πριν από την που χρησιμοποίησα V1, εκτελεί τη σύνδεση για τη Microsoft παράγει τώρα μετάφραση, αλλά τη σποραδική, αν θεωρείτε ότι λέτε είναι μηνιαία όρια, τότε φυσικά μου όρια πρέπει να δεν έχει ακόμη να επαναφορά μέχρι την 1η Νοεμβρίου.
Τα όρια είναι δεν από την πλευρά μας, αλλά στην πλευρά της Microsoft. Πληροφορίες ότι υπάρχει μηνιαίου ορίου λαμβάνεται από εδώ: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63)
Αντ έχετε δίκιο έκανα λίγο λάθος - όλες τις πληροφορίες είναι:
περιορισμών σε όγκο για την ελεύθερη χρήση, σε 4 εκατομμύρια χαρακτήρες σε ένα μήνα και όχι περισσότερο από 400K ανά ώρα
Έτσι, έχετε επίσης ωριαία όρια. Συγγνώμη για λίγο παραπληροφόρηση - ότι πρέπει να το διαβάσει πιο προσεκτικά. Η Microsoft έχει άλλα όρια - παρακαλούμε να ζητήσουν από τη Microsoft. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ενήμερος για άλλα όρια. Αν πήρατε το μήνυμα σφάλματος μορφή Microsoft τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε φτάσει μερικά από τα όριά τους. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Microsoft για πιο λεπτομερείς πληροφορίες - είναι αυτά που σου δίνει το σφάλμα για τη σχετική αίτηση. Δεν μπορώ να τους εξηγήσω. Είναι 3rd party. Σε περίπτωση λάθος βασικό μήνυμα λάθους είναι διαφορετικό το τι μπορείτε απλά να ελέγξετε.
Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν πρέπει να είναι 1η Νοεμβρίου - δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε νέα περίοδο έχει ξεκινήσει. Είναι ανά ημερολογιακό μήνα, ή να είναι άθροισμα των τελευταίων 30 ημερών, ή άλλο τρόπο ... Πραγματικά δεν έχουν ιδέα πώς η Microsoft θα διαχειριστεί - παρακαλούμε να ζητήσουν από τη Microsoft, εάν απαιτούνται περισσότερες λεπτομέρειες. Εν πάση περιπτώσει αν είναι μορφή τελευταίες 30 ημέρες τότε θα σας επιτρέψει κάθε ημέρα για να γίνουν νέες αιτήσεις (αν δεν χρησιμοποιήσετε όλη όριο σε μια μέρα).
Έχω όριο χαρακτήρων μου για το Google που σε 100.000 perday τόσο με τις ρυθμίσεις μου πάνω όταν φτάσει το όριο αυτό και δεν έχουμε αποτελέσματα από το Google θα καταβάλει η ελεύθερη APIs στη συνέχεια να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα;
Όχι. Αυτή τη στιγμή vBET ζητεί, για τη μετάφραση, μόνο μια υπηρεσία παροχής (ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων σας φόρουμ). Εάν υπάρχει σφάλμα σε απάντηση δεν ζητούμε άλλη υπηρεσία παροχής. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα δυνατότητα αίτησης για αυτό, αν πιστεύετε ότι είναι σημαντικό.
Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
OK Michael, ξεκινάμε μια αίτηση τη δυνατότητα, μπορείτε να το επισημάνετε αυτό το νήμα λυθεί για μένα, όπως δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό:)
r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή MS
Αποτέλεσμα δοκιμής: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 237.756103516
Έχω προσπαθήσει να ερευνήσει αυτό το σφάλμα με μεγαλύτερη προσοχή, αλλά είναι αδύνατο.
Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας Microsoft, γιατί θα μπορούσε επίσης να είναι εσωτερικό ζήτημα της Microsoft, αν είστε βέβαιοι ότι δεν είχε φτάσει στα όριά σας:
Για να το κάνετε αυτό σας παρακαλούμε γράψτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για: mtcont@microsoft.com
Περιγράψτε το πρόβλημά σας - λανθασμένης χρήσης από δοκιμή
Αποστολή μετάφρασή σας Microsoft API ID - αυτό είναι κυρίως τρόπο με τον οποίο δεν μπορώ να το κάνω ο ίδιος
Γράψτε σας όγκος των μεταφράσεων που αποστέλλονται σε υπηρεσία χαρακτήρες ή MB/ώρα και χαρακτήρες ή MB/ημέρα
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):