PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Hlavní otázky překladu

Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Ahoj, já jsem v nouzi některých rychlou pomoc, zjistil jsem, že dnes někteří z vlákna titulů chybí, ale pokud změním jazycích, které se objeví (někdy), podívejte se sem http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel listu-funkce / uvidíte Lotsof vlákna začátek jména ale žádný závit tituly (No, možná jeden nebo dva), nyní změnit jazyky, řekl řecký uvidíte vlákno tituly, změna na jiný jazyk a některé názvy jsou pryč a někteří zůstanou ?

Může mi někdo pomoci, prosím?

tavenger5
28-09-11, 21:38
Věřím, že budu mít stejný problém. Najednou se začalo dít i dnes.

tavenger5
28-09-11, 22:53
Mimochodem, když jsem přešel na Google API v2 stejné vlákna, které dosud nebyly překlady jsou nyní překládat. Google musel změnit něco v v1 API.

Update: Zdá se, že ve skutečnosti ven. Budu znovu načíst stránku po zapnutí API, pak budu znovu načíst znovu za pár minut a výchozí jazyk nebudou přeloženy. Když přejdu API opět věci se zdají být k práci na pár minut.

r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Ahoj
Odkaz, který vložíte do Vaší nefunguje, můžete mi ukázat, kde přesně liks stalo?
Simon Lloyd: rozhraní API, které používáte?

Ale nejdřív, podívejte se na tuto složku v kořenové fórum: vbet_translation_options
Pokud není k dispozici, přečtěte si tento příspěvek Vbet 3,5 UVOLŇOVÁNÍ
zejména:

Poznámka: Existuje jeden další update nezbytné kroky:
- Přidat k serveru obsah adresářů nahrávat, jednou z balíku vBET (včetně nastavení pro multi podporu překladu API)

Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Hi odkaz nefunguje v současné době, protože jsme optimalizaci databáze, jsem pomocí lateset stabilní verzi vBET3.4.1 které jsem nahrál včera v noci z 3.4.0, ale pak každé stránky na tomto fóru se s 30 sekund otevřít , takže než si stěžovat tady jsem se rozhodl optimalizovat databáze jen v případě, může to trvat několik hodin, ale více jako náš DB 11,5gigabajt

Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
Nit chybějící tituly a překlady byly zřejmé před i upgrade.

r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Dalo by se upgradovat forum na nejnovější verzi a umožňuje také Microsoft API, ale první afer databáze opimised Vyzkoušejte naše Google test - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, a zjistit, jestli je vše v pořádku, you'he psané v jiných post o limity Google API V1, musím to prozkoumat, také můžete využít naše tipy na snížení vašich požadavků: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.html

tavenger5
29-09-11, 14:00
Zde je jeden z mých příspěvků nefunguje správně: http://cellphoneforums.net/ ********/ t335694-a.html

m otorola je filtrován na tu taky - nahradit *** je s m otorola (bez mezery)

Také je vbet_translation_options nahrané na můj server. Pořád nemůžu používat MS Překladatel ačkoli.

r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Pracuji na tom, prosím, a otevřít nové vlákno pro tento událos proto, že váš problém je asi 3,5 vbet a toto vlákno je otevřený 3.4x uživatele je to rozdíl,

Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Dalo by se upgradovat forum na nejnovější verzi a umožňuje také Microsoft API, ale první afer databáze opimised Vyzkoušejte naše Google test - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, a zjistit, jestli je vše v pořádku, you'he psané v jiných post o limity Google API V1, musím to prozkoumat, také můžete využít naše tipy na snížení vašich požadavků: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.htmlI nikdy nebudete pohybovat na vb4.x jako prošpikovaný problémy a bezpečnostní chyby, které jsem vydal asi 15 oprav v co největším počtu měsíců, není dobré!, jsem přesně podle vašich optimalizace Tipy (a odeslaný předchozí vlákna na toto), optimalizace se ještě asi hodinu, takže pak budu moci kontrolovat, zda spojení atd. ..

r.dziadusz
29-09-11, 14:24
I prostředí nejnovější verze 3.x pro vbet vb3.x Vbet 3,5 UVOLŇOVÁNÍ

Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
Mohl bych, ale to je beta a vy nechcete stát dát podporu, a že také není dobré pro mě:)

tavenger5
29-09-11, 20:21
další info:

r.dziadusz
30-09-11, 13:26
Prosím, to zkouška pro všechny API používáte-http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728

Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Já, když jsem skončil optimalizovat své databázi, já jsem jen pomocí API V1, jak jsem jen vBET 3.4.1 nainstalována.

Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
-Proveďte tento test pro všechna rozhraní API jsou using-http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728Ok, běžel jsem to vyzkoušet a to
Spuštění překladatelského testu, G API V1
Výsledek testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovací chyba:

Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Mám další otázky, vbenterprisetranslatot.php používá Všechny mé CPU času, podívejte se níže:
PID ************ Vlastník Priority CPU% paměť% velení
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externí zamykání -

Mám 4 CPU a je to zabíjení svých stránkách, že se nemůžete dostat překlady!, Mám vypnuté polovinu překlady a stále mají problém!

Může mi někdo pomoci?

Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Mám upgrade na beta, aby se pokusili vyřešit mé problémy, ale zdá se, že jsem nedostal překlady od Microsoftu?

Zde je micorsoft výsledek testu:

Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 237,756103516

Já jsem dvojité chaecked mám ID MS správně!

harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Ahoj, já jsem v nouzi některých rychlou pomoc, zjistil jsem, že dnes někteří z vlákna titulů chybí, ale pokud změním jazycích, které se objeví (někdy), podívejte se sem http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel listu-funkce /] Microsoft Excel funkce listu uvidíte Lotsof vlákna začátek jména ale žádný závit tituly (No, možná jeden nebo dva), nyní změnit jazyky, řekl řecký uvidíte vlákno tituly, změna na jiný jazyk a některé tituly jsou pryč a někteří zůstanou?

Mají přesně to samé .. začal před pár dny. (Free verze 2.4.4)

vBET
02-10-11, 22:46
Ahoj, já jsem z potřebují naléhavou pomoc, dnes zjišťuji, že některé z podprocesu tituly chybí, ale pokud změnit jazyky jsou zobrazeny (někdy), zkontrolujte, zda zde funkce listu aplikace Excel Microsoft (http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft-excel-worksheet-functions/) zobrazí lotsof posloupnosti předkrmy jména ale žádný podproces tituly (No možná jeden nebo dva), nyní změnit jazyky řecké říci, uvidíte podproces tituly, změnit na jiný jazyk a některé tituly jsou pryč a někteří zůstávají?

Uvědomte si prosím, že to Google v1 více omezení na použití rozhraní API od se chystají uzavřít. A co popisujete vypadá dostanete své meze. Některé tituly (obsah) není zobrazen, protože jej nelze přeložit. Někteří jsou OK, protože už to do mezipaměti. Prosím Všimněte si, že nejnovější verze vBET (ve které nyní označen jako BETA z důvodu mnoho změn) umožňuje použít jiné překlad API - Google zaplatil v2 a stále zdarma Microsoft. Takže to může vyřešit vás problém, který není na vBET straně, ale na straně poskytovatele překlad - Google jen připravit pro zavírání v1. Jsme všichni nešťastný a proto:(

Si můžete zkontrolovat podrobnosti o skutečné překlad Google pomocí googletest - podrobnosti naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728

Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Díky za odpověď Michael ale pokud čtete dále skrze toto vlákno by vidět že byl další problémy s vBET 3.4.1 a pak inovaci na verzi Beta, dokonce i s beta + Google V2 Api, Google V1 Api a Microsoft ID se ještě neukázal překlad, ručně si přeložil teď, ale očekávat, že ty překlady, které byly ztraceny znovu objevit při placení za výsledkyjsem mou podporu pro všechny jazyky až na asi o polovinu snížit, pouze 7 jazyky jsou zatím označovány podle Google API V2 statistika a jen 40 minut jsem použil 100 000 znaků!

Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
Jak zní informace, které jsem si stanovili Google API V2 jako požadavky na detekci, jsem se snažil, jak Microsoft a Google API detekce V1, ale nikdo si vlákno titulů zpět.

vBET
02-10-11, 22:57
Mám další otázky, vbenterprisetranslatot.php používá Všechny mé CPU času, podívejte se níže:
PID ************ Vlastník Priority CPU% paměť% velení
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externí zamykání -

Mám 4 CPU a je to zabíjení svých stránkách, že se nemůžete dostat překlady!, Mám vypnuté polovinu překlady a stále mají problém!

Může mi někdo pomoci?

Prosím použijte jeden podproces na jeden problém. Pro nové vydání používají jiné vlákno. Krátce - není vbenterprisetranslator_seo.php, který trvá celý zdroje - to je celé vaše fórum, protože každá žádost fórum vede trought vbenterprisetranslator_seo.php, který pouze stanoví několik proměnných pro vbseo.php a zahrnuje skutečně požadovaný prostředek. Nastavíte celý provoz fóra k tomuto souboru .htaccess soubor. To není vůbec žádný problém s tímto souborem - to je celé fórum spotřeby. Další popis v této oblasti je-li zapotřebí - pro to otevřít nové vlákno nebo najít již existující. Jeden výdej jednoho podprocesu:)

vBET
02-10-11, 23:00
Mám upgrade na beta, aby se pokusili vyřešit mé problémy, ale zdá se, že jsem nedostal překlady od Microsoftu?

Prověříme to s nejvyšší prioritou, a abychom Vás informovali o výsledcích - Možná, že Microsoft změnil API, pokud operace není rozpoznán. Nyní je o půlnoci v naší zemi, takže začneme ráno, ale Radek dostane informace ode mě podívat se na to ASAP.

vBET
02-10-11, 23:02
Mají přesně to samé .. začal před pár dny. (Free verze 2.4.4)

Viz vysvětlení zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-2.html#post10379
To není vBET - to je nová omezení na Google v1 - Google v1 se chystá uzavřít. Je-li třeba diskutovat o to více Prosím Otevřete vlastní vlákno v sekci bezplatná verze.

Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Budeme kontrolovat s nejvyšší prioritou a umožňují vědět o výsledky - možná Microsoft změnil API, pokud operace není rozpoznán. Teď už je půlnoc v naší zemi tak začneme ráno, ale Radek získává informace ze mě kontrolovat to co NEJRYCHLEJI.OK, bude čekat slyšet od vás, už spustit soubor mnohokrát, budu pm jste soubor odkazů pro google a MS na mé stránky a klepnutím na ně můžete kdykoliv:)

vBET
02-10-11, 23:07
Díky za odpověď Michael ale pokud čtete dále skrze toto vlákno by vidět že byl další problémy s vBET 3.4.1 a pak inovaci na verzi Beta, dokonce i s beta + Google V2 Api, Google V1 Api a Microsoft ID se ještě neukázal překlad, ručně si přeložil teď, ale očekávat, že ty překlady, které byly ztraceny znovu objevit při placení za výsledkyjsem mou podporu pro všechny jazyky až na asi o polovinu snížit, pouze 7 jazyky jsou zatím označovány podle Google API V2 statistika a jen 40 minut jsem použil 100 000 znaků!

Ano já jsem na to teď a právě viděl, že vám potvrdí aktualizaci vBET 3.5.0 je plánována - díky za připomenutí:)
Pokud nechcete používat Google v1 už se doporučuje vypnout a čištění vyrovnávací paměti. Na stánku společnosti Microsoft a Google API v2 API je povoleno do mezipaměti výsledky tak dlouho, jak budete potřebovat.
Také zvažte možnost blokovat tolik stránek, jak si myslíte, že nejsou relevantní pro překlad - vBET umožňuje nastavit stránky, které by měly být ignorovány pro překlad.
A samozřejmě ještě bez použití Microsoft API. Vím, že je problém nyní - to je obecná rada - a budeme se snažit to napravit.

vBET
02-10-11, 23:15
Jak zní informace, které jsem si stanovili Google API V2 jako požadavky na detekci, jsem se snažil, jak Microsoft a Google API detekce V1, ale nikdo si vlákno titulů zpět.

Vezměte prosím na vědomí, že zjištění nejsou překládá! Je to pouze detekuje jazyk a zabalit do zprávy BBCode, pokud je zpráva v jiném jazyce. Překlad se stane, když je to potřeba. Takže zjištění možnosti nezmění své chování v průběhu generování stránky - detekce se používá pouze v případě nové zprávy se blíží.

vBET
02-10-11, 23:19
OK, bude čekat slyšet od vás, už spustit soubor mnohokrát, budu pm jste soubor odkazů pro google a MS na mé stránky a klepnutím na ně můžete kdykoliv:)

Může být užitečné - díky:) Pro nás je to opravdu také velké nepříjemnosti, že Google klade meze, ale to není na nás.
Stále si problém s Microsoft může být chyba, nebo v souvislosti s určitým změnám v API (zpráva říká, že operace je špatně). Tak jsme se podívat se na to.

Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Měla byste být v posteli nyní:), jsou blokovány všechny stránky dříve, že jsem nepotřeboval překlad. Právě teď jsem nastavena použít jen API V2, ale mají omezené každý den na 100 tisíc znaků z důvodu nákladů.

Nastavil jsem Cache čistič na "Dissabled", jsem zvědavý, jestli je zakázán, jako jste postrádal překlep, které "Dissabled" zobrazuje v mé admincp, ale možná že modul vyhledá "Disabled"?

r.dziadusz
03-10-11, 08:03

Vaše ID rozhraní api společnosti Microsoft překlad je správný, zde se zobrazí osoba (ID) Tento druh chyby: msdn vydání (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63), přečtěte si to. Ale váš test google vypadá dobře. I pokud jste pm váš účet přístup mohl hledat pro vnitřní problém

Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
Vidím, ale já jsem vždy používat Google a nastavit pomocí API v2 tak bych vždy hit můj limit? Mám také ggogle API V2, kdy bylo zjištěno

vBET
03-10-11, 14:01
Rozumím tomu správně - jste nepoužili Microsoft? To nebylo nikdy zapnuté, na forum? Vezměte prosím na vědomí, že Microsoft se měsíční limity, takže na co dosáhnete limitu musíte počkat až do příštího období. Není to denní limit. Ale pokud jste nikdy dříve Microsoft, měli byste se dostat limit. Prosím, objasnit - nepoužíváte hned nebo jste nepoužili vůbec.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Michaele, v současné době není používám Microsoft, mám vBET nastavena na použití pouze Google, detekce Google API V2, používání Google API V2, před že jsem využil V1, spuštěn odkaz pro Microsoft nyní produkuje překlad, ale jeho sporadické, pokud si myslíte, že vám říkají, že měsíční limity a pak samozřejmě moje hranice by nebyl ještě být resetován až do 1. listopadu.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Já mám znaků pro Google nastaven na 100.000 perday tak s mým nastavením, když jsem nahoře, že dosáhnou hranice, a už se výsledky z placených Google by se bez API a začít produkovat výsledky?

vBET
04-10-11, 00:07
Michaele, v současné době není používám Microsoft, mám vBET nastavena na použití pouze Google, detekce Google API V2, používání Google API V2, před že jsem využil V1, spuštěn odkaz pro Microsoft nyní produkuje překlad, ale jeho sporadické, pokud si myslíte, že vám říkají, že měsíční limity a pak samozřejmě moje hranice by nebyl ještě být resetován až do 1. listopadu.

Limity není na naší straně, ale na straně společnosti Microsoft. Informace, že je měsíční limit je převzata ze zde: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63)
Ant máte pravdu, udělal jsem malou chybu - úplné informace:

Objem omezení volného užití, na 4 miliony znaků měsíčně a ne více než 400K za hodinu
Takže jste se také hodinové hranice. Omlouvám se za trochu dezinformace, - bych měl číst pozorněji. Společnost Microsoft nějaké jiné omezení - zeptejte Microsoft. V tuto chvíli si nejsem vědom o dalších omezení. Pokud jste dostali chybové hlášení formuláře Microsoft pak to znamená, že se nedostanete některé své meze. Obraťte se na Microsoft pro podrobnější informace - jsou to oni, kdo vám dává chybu příslušnou žádost. Nedokážu vysvětlit. Je to třetí stranou. V případě špatného klíče chybové hlášení se liší, co se dá jednoduše ověřit.

Dále upozorňujeme, že to nemusí být 1. listopadu - nevíme, podrobnosti o tom, kdy se začalo nové období. Je to za kalendářní měsíc, a to je suma za posledních 30 dní, nebo jiným způsobem ... Opravdu nemám ponětí, jak Microsoft řídit - zeptejte se Microsoft-li více informací, jsou potřeba. Každopádně, pokud je forma za posledních 30 dní, pak by vám každý den, aby se nové žádosti (pokud tomu tak není zcela limit v jeden den).

vBET
04-10-11, 00:09
Já mám znaků pro Google nastaven na 100.000 perday tak s mým nastavením, když jsem nahoře, že dosáhnou hranice, a už se výsledky z placených Google by se bez API a začít produkovat výsledky?

Ne. V tomto okamžiku žádá vBET pro překlad pouze jednoho zprostředkovatele (v závislosti na konfiguraci vašeho fóra). Pokud je chyba v reakci jsme se jiné poskytovatele. Pokud máte pocit, že je to důležité, můžete vytvořit nové funkce vyžádání.

Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
OK Michael, začnu žádost o funkci, můžete označit tento podproces vyřešena pro mě jako již slouží jinému účelu:)

vBET
04-10-11, 08:34
OK - označeny vyřešených:)

r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 237,756103516

Snažil jsem se prozkoumat tuto chybu opatrněji, ale to je nemožné.
Musíte se zeptat sami sebe Microsoft, protože to mohlo být také vnitřní Microsoft problém, pokud jste si jisti, že jste nedosáhl hranice svých možností:
Udělat to prosím napište e-mail na: mtcont@microsoft.com
Popište svůj problém - chyby při používání ze zkoušky
Pošlete vaše Microsoft překlad ID rozhraní API - to je především způsob, nemůžu to udělat sama
Napište svůj objem překladů poslal do provozu znaků nebo MB / hodinu a znaky nebo MB / den

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1